Vidis, aj to je mozne, aj ked skor sa priklanam k tomu zamku... Musim doma nan vysadnut a zapojit zenu nech kukne kde mi to zachytava Gate nosim rozne, castelli, sportful, craft, aj na volnych endura ktore vozim teraz cez zimu to mam...
tiez mi trci zamok sedlovky - je uz pekne vylesteny ale gate ok. gate deriem vsetky na zadku - neviem ci mam tak kostnatu rit, nevhodne sedla (dva biky), zly posed, alebo len neobsedim.
je to asi od toho sucheho zipsu, tiez sa mi to robilo pripadne som chytal uchyt blikacky
neviem ci mam take velke nohy ale aktualne mam jednu stranu sedlovky vylestenu do strieborna a to bola povodne biela
sukromne spravy by nemali zmiznut, akurat ti zmizne nick odosielatela a je nahradey "anonymous", tiez neviem preco zmizla, ale uz dlhsie jej forum asi liezlo na nervy .. ale stalo sa to kratko po nahodeni prispevku o darovani 2%
neslo o 2% .... ale tak nejak mala toho tu plne zuby, rypaci, hadky, urazanie, osocovanie, mudrovanie...... paradoxne, profil zmazany, spravy zmazane a fotky aj s menom ostali .... Pali65 poslem Ti mail do SS
Pri tom mnozstve moznosti nastavenia filtrovania toxickych prispievatelov/prispevkov mi pride mazanie konta ako velmi krajne riesenie . Osobne by som nechcel prist o zlavy na MTBiker eshope len preto, ze by ma tu niekto nasieral.
Neviete kde by som kupil Osmo Nutrition Active Hydration? Pozeral som UK stranku, ale tam mi vyskoci len flasa. Ani Google a Heureka nic na SK a CZ nenaslo.
neslo o 2% .... ale tak nejak mala toho tu plne zuby, rypaci, hadky, urazanie, osocovanie, mudrovanie...... paradoxne, profil zmazany, spravy zmazane a fotky aj s menom ostali .... Pali65 poslem Ti mail do SS
Veru.Neni som sice na fore az tak dlho,ale uz aj za taku dobu som si vsimol,ze vdaka par jedincom to tu ozaj straca uroven a moc sa uz ani neoplati prispievat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem ci mam take velke nohy ale aktualne mam jednu stranu sedlovky vylestenu do strieborna a to bola povodne biela
Veru.Neni som sice na fore az tak dlho,ale uz aj za taku dobu som si vsimol,ze vdaka par jedincom to tu ozaj straca uroven a moc sa uz ani neoplati prispievat.
initNa Wiggle UK je v ponuke, ale ho nemaju skladom, tak som aspon nastavil strazneho psa. Uvidime.