keď si chce človek rozšíriť trocha obzor čo všetko rusi ovplyvňujú a prečo to tak historicky je, tak celkom dobre je to v tejto knihe popísané https://www.martinus.sk/?uItem=225250
Vďaka za tip...raz si to určite prečítam - tieto veci ma zaujímajú.No celkom dobre bolo v médiách popísané aj to, ako Rusi ovplyvňovali konkrétne prezidentské voľby v USA a nakoniec to vyzerá ,že to až tak nebolo.A Rusov sa tým nezastávam (tak isto si presadzujú svoje záujmy ako ktorákoľvek iná mocnosť vo svete vrátane USA) len ma fascinujú tieto mediálne hry a to akým silným nástrojom práve médiá môžu byť.Pri pomyslení čo všetko dokážu manipuláciou verejnej mienky dosiahnuť mám z toho rešpekt...
No celkom dobre bolo v médiách popísané aj to, ako Rusi ovplyvňovali konkrétne prezidentské voľby v USA a nakoniec to vyzerá ,že to až tak nebolo.A Rusov sa tým nezastávam (tak isto si presadzujú svoje záujmy ako ktorákoľvek iná mocnosť vo svete vrátane USA)
miesas 2 veci. to ci priamo a osobne trump tajne spolupracoval s rusmi a to ci rusi ovplyvnovali volby nie je to iste.
Vrátim sa k otázke v prvom príspevku k tejto téme : Ovplyvňovali Rusi volby alebo to bola mediálna diskreditácia Trumpa? Keď teda ovplyvňovali tak ako píšeš,tak asi nie priamo s Trumpom podľa tej Muellerovej správy.Len z médií to bolo celé podané tak akoby Trump cinkol Putinovi a ten mu to celé vybavil.A k tomu či sa Rusov zastávam som sa už vyjadril jasne v predošlom príspevku...
keď si chce človek rozšíriť trocha obzor čo všetko rusi ovplyvňujú a prečo to tak historicky je, tak celkom dobre je to v tejto knihe popísané https://www.martinus.sk/?uItem=225250
Rusi bez debaty skusaju dezinformacne ovplyvnovat a vnasat rozvrat. No teza, ze doslova uniesli americke volby v spolupraci s Trumpom je len vyfabrikovany narativ z vnutra Clintonovej kampane, ktoreho sa uplne nekriticky chopili a 2 roky nepustil tamojsie demokratom servilne media. Na svoju velku hanbu, ako sa prave ukazalo.
Treba citat s porozumenim - Mueller nenasiel dokazy o tajnej dohode Trumpovej kampane s Ruskom na ovplyvneni volieb. Cize zistil ze nieje dost dokazov aby Trumpovi a jeho kampani dokazali vlastizradu. To zdaleka neznamena ze Rusko volby neovplyvnovalo, naopak je v tej sprave popisane ze viackrat Rusi jeho kampan kontaktovali a snazili sa ponukat kompromitujuce materialy. Takisto zopar Rusov uz bolo davnejsei obvinenych z kybernetickych utokov so snahou ovlyvnit volby. O tom ze Rusi tie volby ovplyvnovali nikto nepochybuje, mozno okrem Trumpa samotneho.
Netreba zabudat ze generalny prokurator Barr je Trumpov clovek (ktory povodne mal byt sucastou Trumpovho teamu obhajcov), Muellerov report nikto nevidel a Republikani bojoju zo vsetkych sil o to, aby nebol zverejneny. Preco asi?
Trump zatial nema nic vyhrate.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
miesas 2 veci. to ci priamo a osobne trump tajne spolupracoval s rusmi a to ci rusi ovplyvnovali volby nie je to iste.
a nehraj sa. rusov sa zastavas.
Ešte doplním https://www.martinus.cz/?uItem=59578
Trump zatial nema nic vyhrate.