Tak dnesny pokus o modru do Kuneradu z Velkej luky nevysiel podla predstav....dazd,vietor,zima a hrmenie za chrbtom nas donutili zist z hrebena skor a tak sme sa spustili zelenou cez skalky do Turia... zlta znacka od Sacneho je plna polamanych stromov a obavam sa,ze aj ta modra bude na tom dost podobne...vsade bolo vidiet olamane vrcholce stromov ktore asi nevydrzali tolko snehu ako bolo tuto zimu...
Sobotný poobedňajší výjazd na sedlo Priehyba cez Č. Váh a späť, potom sedlo pod Doštiankou, Pánska hoľa a novým stupačikom z Vikartoviec cez Lopušnú dolinu do Svitu. Prvý 100- vkový výjazd po dvoch rokoch jazdenia, a mal všetko. Aj dážď, vyčasenie na jednotku, komický pád á la drevo ? a dojazd skoro potme.
My vcera otvorenie sezóny a samozrejme nahanacky s Kaprak
Mazacka a Kanada. Podla.mojho nazoru z Mojtina su tieto dva traily najlepsie pristupne. Za 3 hodky sme ich dali takze sme sa rozhodli ist Kanadu este raz. Tie luky su aj slapatelne ale nie pre nas a nie v horucavach. Podla mna Mazacka nieje pre kazdeho hlavne za vlhka. Na.konci pri skale je jaskyna kde sa da ist aj s bikom ale to som nevedel. Smerom na Kanadu treba ist aj na.Rohatu skalu pozriet. Gpx v prilohe. Na Mojtine otvaraju senk az 15:30 ale domaci nam.dali vodu. Bacha nato. GPX v prilohe
Ze Ta hanba nefackuje napisat,ze otvorenie sezony
Nerob Nam zle meno,jasne?
Ak pozrieš moju mapu výjazdu, uvidíš ten zmätok..asi sme šli zle..s nami ešte dvaja Poliaci..po takú lúku paráda, ale odtiaľ na chodníku sneh, napadané stromy..aj sme odhadzovali čo sa dalo, ale nemalo to význam..tak otočka
Dnešné superpojazdenie v okolí Šiancov a ...
Trip Dist: 32,65 km
Ride Time: 2:02:03
Avg Speed: 16,05 km/h
Max Speed: 67,50 km/h
Altitude Up: 748 m
Temperature: + 20st.C ale po búrke
Škoda, že sa nedajú zachytiť vône lesa po daždi - paráda
Včera Mútne sedlo - Krawcow Wierch - Glinka - Novoť hranica 39,18km, 1008vm
Na modrej po hranici veľa popadaných stromov, zdá sa mi, že sú tam už dlhšie. katko nepamätáš si či bola prejazdná keď si tam bol?(pred rokom?) Pekný chodníček a je škoda ak sa oň nikto nestará.
no veru boli, i ked po zime asi este pribudli...ja som sa tam aj v jednom useku pekne zamotal, ked som to chcel obist...som sa vtedy riadne napitchoval...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
101,43 km
2350 m prevýšenie
6:36 hod v sedle
https://www.strava.com/activities/2378147789
Mazacka a Kanada. Podla.mojho nazoru z Mojtina su tieto dva traily najlepsie pristupne. Za 3 hodky sme ich dali takze sme sa rozhodli ist Kanadu este raz. Tie luky su aj slapatelne ale nie pre nas a nie v horucavach. Podla mna Mazacka nieje pre kazdeho hlavne za vlhka. Na.konci pri skale je jaskyna kde sa da ist aj s bikom ale to som nevedel. Smerom na Kanadu treba ist aj na.Rohatu skalu pozriet. Gpx v prilohe. Na Mojtine otvaraju senk az 15:30 ale domaci nam.dali vodu. Bacha nato. GPX v prilohe
Ze Ta hanba nefackuje napisat,ze otvorenie sezony
kvakob,gerson : a nezakreslite tie rochdnicky do OSM ?
Ok ale kludne som mohol napísat aj ako sme si delili 6ks servítkov
neboli to títo?
Nie..neboli.)
Trip Dist: 32,65 km
Ride Time: 2:02:03
Avg Speed: 16,05 km/h
Max Speed: 67,50 km/h
Altitude Up: 748 m
Temperature: + 20st.C
Škoda, že sa nedajú zachytiť vône lesa po daždi - paráda
Na modrej po hranici veľa popadaných stromov, zdá sa mi, že sú tam už dlhšie. katko nepamätáš si či bola prejazdná keď si tam bol?(pred rokom?) Pekný chodníček a je škoda ak sa oň nikto nestará.
Treba ísť podľa trailforksu tak to je zakreslené:
https://www.trailforks.com/trails/vynos-na-veterne/
Z dcérskou sme si v nedeľu boli skontrolovať zámok na moste Chucka Norrisa ?
Nebyt casovej znacky v nazve fotky, clovek by si pomyslel, ze si doprajes hned zrana