Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
Nemajú strojček (či už mechanický alebo aspoň QUARTZ)
To je niečo ako smartfón na ruke a nie hodinky.
...ale ano cas to ukazuje a nosi sa to na ruke, cizeee...
Ale uz davno ich nenosim, dlhe roky som vobec ziadne hodinky na ruke nenosil, ale kedze "mudre hodinky" nemusia len ukazovat presny cas, ale mozu byt uzitocne aj nak, tak som si zadovazil Garmin Instinct a som s nimi nadmieru spokojny:
Za 240€ tazko najst nieco lepsie
Je to moja doterajsia skusenost rad si precitam podobnu pozitivnu skusenost s inymi watch.
Velmi sa mi paci aj moznost vlozit do connect vybavenie ja napr. tam mam retaz vzdy mam problem sledovat kolko km. ma nabehane. Vyberie sa aktivita ktoru mam ratat a je to best.
Po vcerajsej vymene :
Keby boli ozaj cenovo výhodné a stačili by ti funkcie, prečo nie? Ja mám fénix 2 a nemám potrebu meniť len preto, že je to starček a už nie sú "in".