Cawte idem kupit Rock Shox Rebu a mozem si dat zmenit od vyroby zdvih...jazdim SVK maratony a mam Ravo Racing ram....a newiem ci si ju mam dat nastavit na 100mm alebo 115mm? vôbec sa newiem rozhodnut...ze ci 115 vydrzi ram a ze ci to nebude vela na maratony....
ale nie. Praveze som prave kupil novy bike po hodne dlhej dobe(15.rokov). A na toto pocasie nemam ziadne poriadne vybavenie. Bike bol prvy krok, vybavu dokupim postupne a na jar uz vyrazim snad pripraveny.
chapem ale skoda este takto skoro bike odkladat, jesen je krasne obdobie na bike...nic zas take extra nepotrebujes na seba , ale jasne je to tvoja vec...
Nazdar, mám takú otázku ešte vzhľadom k tomu, že tá moja reba časom stráca citlivosť na začiatku zdvihu. Keď ju zoservisujem ide na 100%, ale potom sa stáva v prvej pätine zdvihu polomrtva. Vzduchová komora (tam kde su tokeny) by mala byť úplne čistá po servise ? Myslím to tak, či je dobré keď je tam vazelina, poprípade olej. JA som bol v domnení, že áno z dôvodu že sa bude lepšie kĺzať vzduchový piestik (air piston) . Teraz mi však napadá, ak tam je dierka na vyrovnanie tlaku a ak tam dam vazelinu či olej tak sa ten otvor zanesie a toto môže robiť problem, že sa vzduch zle premiestnuje medzi vzduchovou komorou a spodnými nohami ? Neviem či sa rozumieme ale mne to takto dáva logiku
Mam solo air ale aj tu je kvázi negatívka a ked je tam vacsi tlak ako by mal byť tak podľa mna toto môže sposobovať zlú citlivosť na začiatku zdvihu.
O vypustacom vyntile na spode spodných nôh viem a zakaždým je tam niejaký vzduch ked ho stlačím.
Ten transfer port ti vyrovnava tlak medzi pozitivnou a negativnou komorou, nie do spodnych noh, a citlivost sa straca skor tym, ze negativka straca svoj objem zaplnenim urciteho mnoztva maziva (olej je absolutne nevhodny u tohto systemu) a co sa tyka toho ventilu pod skrutkou, ten sluzi na odpustenie vzduchu ked je vidla zanorena (nema plny zdvih) odpustenim sa piest vrati na nulovu hodnotu (cize tesnenie piestu na transfer port) no stalim odpustanim si v dosledku len postupne vyfucis celu vidlu. (niekto stale zije v domnienke ze ten ventil sluzi na odpustenie tlaku zo spodnych noh, co nieje pravda)
A citlivost sa straca prave nizsim tlakom v negativke, vyssim sa citlivost zvysuje, ale u soloair je ten tlak vzdy rovnaky.
A zaneseny transfer je mala pravdepodobnost, skor problemom je to, ze niekto si mysli, ze cim viac maziva tam dam tym lepsie, no pravda je pravy opak, mazivo sa dostane postupne pod piest (cize do negativky) a nastane tvoj spominany problem. Cize niekedy je menej viac.
@mireq1 konečne mi to niekto poriadne vysvetlil , veľké vďaka !!! Už presne viem kde robím chybu. Dokonca mi jeden servisák poradil naliať trošku oleja do vzduchovej komory ......
Na svojom biku mam rebu dualair, kde ten transferport nieje, cize ziaden volny prechod ako u soloair medzi +a- a ani do nej nedavam olej, lebo dokonca aj v tomto systeme sa ten olej pomalicky dostane pod piest a zhorsi sa citlivost. Cize ten servisak sa vyzna ak odporuca olej.
Jednoducha na servis a v podstate je aj ten system jednoduchy, a ked sa o nu clovek postara pravidelnou udrzbou, ona sa odvdaci bezchybnou prevadzkou ( mam rebu 2012 a rocne s nou odjazdim 300-500h a ani jedno zlyhanie alebo chyba, aj ked novsie rocniky uz asi tak dobre natom nebudu) Manzelka ma novsiu rebu soloair, ale ta odjazdi s nou velmi malo, takze neviem posudit, zatial bezproblemu.
ja som tam dal tiez kus oleja lebo na novych guferach vidim ze je tam vazelina ja som menil v minuly rok gufera tesnenie ale nepametam sa ze ci tam bola vazelina, teraz ked som to rozobral bolo tam suche
ma niekto skúsenosti so zmenou zdvihu na rs reba soloair? ročník 2013+ konkrétne zo 100 na 120mm.. bude stačiť vymeniť shaft vo vnútornej nohe za dlhší alebo ešte niečo ine? 🙄
Podla navodu ide do spodnych noh iba 5 ml 15wt oleja na kazdu stranu a do "dumper side" 106 ml 5wt.
Treba este specialne rozobrat aj vzduchovu patronu alebo nieco, ci to uz doma neurobim?
Caute! kupil som pod rukou rebu 2012 soloair 120mm a ked ju stlacim a povolim aby vysla na min zdvih tak klepne akoby prisla na doraz . je to normalne alebo to treba riesit.
Zaujimava tema. Akurat dnes som to pozeral a teraz, čo som to otvoril vidlicu (FS-REBA-RL-A3, model 2014), tak som zistil, že nejaky pako pred par rokmi mi predal niečo uplne iné, ked som si kupoval do rezervy servisny kit No a dnes som zistil, že to nepasuje.
Miesto 00.4315.032.420 mam 00.4315.032.350
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam solo air ale aj tu je kvázi negatívka a ked je tam vacsi tlak ako by mal byť tak podľa mna toto môže sposobovať zlú citlivosť na začiatku zdvihu.
O vypustacom vyntile na spode spodných nôh viem a zakaždým je tam niejaký vzduch ked ho stlačím.
A citlivost sa straca prave nizsim tlakom v negativke, vyssim sa citlivost zvysuje, ale u soloair je ten tlak vzdy rovnaky.
A zaneseny transfer je mala pravdepodobnost, skor problemom je to, ze niekto si mysli, ze cim viac maziva tam dam tym lepsie, no pravda je pravy opak, mazivo sa dostane postupne pod piest (cize do negativky) a nastane tvoj spominany problem. Cize niekedy je menej viac.
Mam presne tuto vidlu: Rock Shox Reba RL Solo Air 100 mm Oneloc 15 mm
Chcem urobit servis, vymenit tesnenia, oleje, vycistit.
Planujem kupit nasledovne:
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/mazivo-a-oleje/oleje-do-vidlice/rock-shox-pit-stop-olej-do-vidlic-15wt-120-ml.html
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/mazivo-a-oleje/oleje-do-vidlice/rockshox-tlmicovy-olej-5wt-120-ml--pre-tlmenie-vidlic.html
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/servisne-sady/rock-shox-service-kit-basic--pre-vidlice-reba-a3-2014-16.html
Podla navodu ide do spodnych noh iba 5 ml 15wt oleja na kazdu stranu a do "dumper side" 106 ml 5wt.
Treba este specialne rozobrat aj vzduchovu patronu alebo nieco, ci to uz doma neurobim?
Dakujem.
RockShox Pit Stop 15 WT olej do vidlíc, 120 ml
4,69 €
MOC 5,59 €savings RockShox 5WT olej do tlmičov, 120 ml
3,69 € savings
MOC 5,59 €RockShox Basic servisná sada pre vidlice, SID/REBA
18,39 €
MOC 22,99 €Podla toho navodu som to aj ja robil a podarilo sa
Miesto 00.4315.032.420 mam 00.4315.032.350