Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
max 500 eur. ale je to tak, ze na dany model zlava moze byt alebo vobec nemusi. ja som cakal minuly rok a nedockal som sa... tak som objednal tohto roku, aspon ze ten kupon na postovne a balne fungoval...
dosiel mi akorat mail, pre tych co sa akorat rozhodujete, do outletu nahadzali dost vela modelov a kusov, niektore viac niektore menej vyhodne/poodierane.
max 500 eur. ale je to tak, ze na dany model zlava moze byt alebo vobec nemusi. ja som cakal minuly rok a nedockal som sa... tak som objednal tohto roku, aspon ze ten kupon na postovne a balne fungoval...
ahaa.. takze len vybrane modely budu v zlave? Ja som si myslel, ze pocas TdF bude cely sortiment v zlave.
a zlavy zacinaju hned prvym dnom TdF? alebo niekedy v priebehu pretekov..?
chlapi, bol som na support chate s canyonom a vraj ked si bike objednam aj teraz, tak 30 dni od dorucenia mam narok na kompenzaciu rozdielu za predpokladu, ze dany bike pojde pocas TdF do zlavy.
Nebudem teda otalat a objednam si ho uz teraz.
Nema niekto nahodou promo kod na free bike guard/delivery ? Valo tu pred par dnami shareoval kod "CNYN19BF" ten je uz ale bohuzial neplatny.
Taktiez, je tu niekto kto ma Grnad Canyon 4.0, 5.0,6.0.. ? Mam vysku 189, je to tak akurat na Lkovy ram?
Len aby si tu kompenzaciu nedostal ako poukaz na nakup doplnkov v canyon shope.
pan na chate mi povedal, ze je to na vzajomnej dohode.. tak uvidime. Kazdopadne sa mi asi neoplati velmi teraz vyckavat 3-4 tyzdne na zlavu (ktora na grnad canyon 5 ani nemusi byt) + delivery minimalne tyzden-dva .. a bicyklovat zacnem v auguste :-/
Ak by som to dostal ako zlavu v eshope, tak mozem potom niekomu nieco objednat a predam so zlavou.
Už to tu niekto riešil že v pohode vrátili peniaze. Vedia, že máš 30 dní na vrátenie. Ak ti nedajú peniaze, môžeš vrátiť bike a objednáš druhý v zľave.
chlapi, bol som na support chate s canyonom a vraj ked si bike objednam aj teraz, tak 30 dni od dorucenia mam narok na kompenzaciu rozdielu za predpokladu, ze dany bike pojde pocas TdF do zlavy.
Nema niekto nahodou promo kod na free bike guard/delivery ?
Tak to je super, mne bajk prisiel 13.5. Tak ak by na nho dali zlavu pocas TDF, este by nieco z toho mohlo kvapnut - hoci aj doplnky zo shopu... to by bolo fajn.
Fluffymuffin, skus napisat na podporu canyon ze mas tento kod a ze ci ti nevedia poskytnut aktualny. Ja som tak urobil ked som mal uz neplatny, a z CZ podpory mi vpohode poslali aktualny platny.
Tak to je super, mne bajk prisiel 13.5. Tak ak by na nho dali zlavu pocas TDF, este by nieco z toho mohlo kvapnut - hoci aj doplnky zo shopu... to by bolo fajn.
Fluffymuffin, skus napisat na podporu canyon ze mas tento kod a ze ci ti nevedia poskytnut aktualny. Ja som tak urobil ked som mal uz neplatny, a z CZ podpory mi vpohode poslali aktualny platny.
tak som hned skocil na chat.. agen mi povedal, ze kod "CNYN19BF" je 14 dni neplatny a ze bol z neakej testovacej akcie.. momentlane vraj nemaju ziadne aktivne kody, tak ze mi nema co ponuknut.
Kazdopadne dakujem za tip.
Tie bicykle sú na Slovensku a sú nové. Na Canyon shope môžeš čakať na zľavy, ktoré však prísť na tak "lacný" bajk vôbec nemusia. A ak áno, tak to bude max 50-100 Euro. Keď si k tomu prirátaš 50 Euro Delivery a BageGuard, tak to ťa vide narovnako.... A môžeš jazdiť už cez víkend
No neviem, mne pri kúpe odmietli zníženie ceny po zaplatení a následnom zlacnení bajku počas TDF.
Ale možno odvtedy sa pomery zmenili a netreba jednať s CZ podporou...
nechapem preco by to odmietli. ved do 30 dni mozes vratit == do 30 dni by ti mali cenu dorovnat. Ak nebudu pristupny tak sprav novu objednavku a "stary" vrat.
To je historický poznatok, nie aktuálny...
I keď rovnaké pravidlá zrejme platili aj vtedy, ale asi som bol malo dôrazný alebo ma tato možnosť nenapadla...
zdravim viete mi povedat ci mava Canyon zlavy, idem do cestaku a pripadne pockam na cenu.. ak ano kolko percent z povodnej ceny zhruba vedia dat dole ? vdaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ahaa.. takze len vybrane modely budu v zlave? Ja som si myslel, ze pocas TdF bude cely sortiment v zlave.
a zlavy zacinaju hned prvym dnom TdF? alebo niekedy v priebehu pretekov..?
a kludne sa teda moze stat, ze budem teraz cakat 3 tyzdne na TdF ktora samao sebe bude trvat dalsie tri tyzdne a nakoniec sa zlavy ani nedockam.. :-/
Nema niekto nahodou promo kod na free bike guard/delivery ? Valo tu pred par dnami shareoval kod "CNYN19BF" ten je uz ale bohuzial neplatny.
Taktiez, je tu niekto kto ma Grnad Canyon 4.0, 5.0,6.0.. ? Mam vysku 189, je to tak akurat na Lkovy ram?
pan na chate mi povedal, ze je to na vzajomnej dohode.. tak uvidime. Kazdopadne sa mi asi neoplati velmi teraz vyckavat 3-4 tyzdne na zlavu (ktora na grnad canyon 5 ani nemusi byt) + delivery minimalne tyzden-dva .. a bicyklovat zacnem v auguste :-/
Ak by som to dostal ako zlavu v eshope, tak mozem potom niekomu nieco objednat a predam so zlavou.
Nema niekto nahodou promo kod na free bike guard/delivery ?
tak som hned skocil na chat.. agen mi povedal, ze kod "CNYN19BF" je 14 dni neplatny a ze bol z neakej testovacej akcie.. momentlane vraj nemaju ziadne aktivne kody, tak ze mi nema co ponuknut.
Kazdopadne dakujem za tip.
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/375617/grand-canyon-wmn-al-50-a-grand-canyon-al-50.html
Tie bicykle sú na Slovensku a sú nové. Na Canyon shope môžeš čakať na zľavy, ktoré však prísť na tak "lacný" bajk vôbec nemusia. A ak áno, tak to bude max 50-100 Euro. Keď si k tomu prirátaš 50 Euro Delivery a BageGuard, tak to ťa vide narovnako.... A môžeš jazdiť už cez víkend
No neviem, mne pri kúpe odmietli zníženie ceny po zaplatení a následnom zlacnení bajku počas TDF.
Ale možno odvtedy sa pomery zmenili a netreba jednať s CZ podporou...
I keď rovnaké pravidlá zrejme platili aj vtedy, ale asi som bol malo dôrazný alebo ma tato možnosť nenapadla...