neeeeee... bike ma prehadzovacku? kua... to neradi samo? ale co kasli na to, zahod retaz a zjazduj... cesta hore je otrava, sak sa rozmaze makeup... pripadne zajtra to daj prvemu susedovi dostelovat a cez vikend ta cakame na Rychlebach...
Tak pridávam svoj bike aj ja. Bohužial sa pri mňe prejavilo to, že kupovať bike so slabou výbavou sa neoplatí. Z pôvodného zostal už iba rám a tlmič. Ale po bitke je každý generál Samozrejme, ak by som kúpil niektorú z vyšších výbav, tak by ma to vyšlo lacnejšie. Ale zase ja rád veci rozoberám a vŕtam sa v nich a občas aj kazím, takže možno by som menil aj tak.
Bike je po rokoch návrat k jazdeniu a prvý full, takže som sa musel do toho znovu dostať.
Posledná zmena bola výmena vidly za Auron RC2 PCS. Zatiaľ s ňou iba dva výjazdy, ale ako sa hovorí tu na fóre "maximálna spokojnosť" Ešte trošku ladím tlaky, tokeny a kompresie, ale chodí úžasne. Kedže zdvih som dal na 150 (vs 130), tak sa trošku zmenili aj uhly (hlavko z 68 na 67). Čakal som že to bude vo výšlapoch problém, ale na moje počudovanie je to v pohode. Snáď to rám vydrží.
Tiež som kúpil ten istý Ridge a tak isto mi tam ostalo z pôvodného iba rám a predné koleso, som menil tak isto vidlu celý pohon, teleskopku...... ťažké v konečnom dôsledku som mohol kúpiť bike za 3000 e a ešte by som ušetril
Tak a hlavové Da Bomb by bolo nainštalované.
Misky sadli do rámu ako r.. na šerbel...
A ku tomu všetkému mi stačili iba obyčajné pomôcky ktoré som si na tieto príležitosti vyrobila už dávnejšie.
Tak a hlavové Da Bomb by bolo nainštalované.
A ku tomu všetkému mi stačili iba obyčajné pomôcky ktoré som si na tieto príležitosti vyrobila už dávnejšie.
Aká si Ty Macgywer, teraz už by si mohla aj ten prešmykač nastaviť...
Ze sa s tym vsetci zaoberate. Uz mesiac ma poskladany bike.Myslite si ze ak by na nom chcela skustocne jazdit,neda si nastelovat tu prehadzovacku v servise ? Tu o jazdenie vobec nejde. Clovek co chce jazdit by uz davno jazdil. Ta rozstelovana prehadzovacka je len kvoli tomu,aby sem nemusela davat fotky z jazdy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To sa vola fatamorgana
To si mal odfotiť lebo ti to nikto neuverí
Bike je po rokoch návrat k jazdeniu a prvý full, takže som sa musel do toho znovu dostať.
Posledná zmena bola výmena vidly za Auron RC2 PCS. Zatiaľ s ňou iba dva výjazdy, ale ako sa hovorí tu na fóre "maximálna spokojnosť"
Tiež som kúpil ten istý Ridge a tak isto mi tam ostalo z pôvodného iba rám a predné koleso, som menil tak isto vidlu celý pohon, teleskopku...... ťažké v konečnom dôsledku som mohol kúpiť bike za 3000 e a ešte by som ušetril
Aká si Ty Macgywer, teraz už by si mohla aj ten prešmykač nastaviť...