@lapaloma Byvam v malom meste, do najblizsieho obchodu mozem ist aj v papuciach. Ale ano, ak som na nakupe niekde mimo, autom, tak ju samozrejme dam do auta. Aj ked auto mam, snazim sa cestovanie nim obmedzovat na nevyhnutne. scarinko vidis, opat je to o pohodlnosti tiez ma to otravovalo, ale zvykol som si. Priatelka je vyskumnicka v bioekonomike a lesnictve, takze mame urcene nejake pravidla a snazime sa ich dodrziavat.
V aute mám dve skladacie prepravky, samozrejme niekedy ich tam zabudnem dat naspäť, vtedy spomínané krabice.
Inak, keď si tak uvedomujem, tak igelitky mám len z maratónov
Asi som divny, krabice len nudzovo, zle sa to nosi, treba to zas nosit do kosa. S prepravkami som to skusal ale v aute to zavadzia a ako andrej pravidelne som to zabudol vratit do auta.
pa3km pravidla su fajn ak ta neobmedzuju, mne by to vadilo a otravovalo viac ako som ochotny znasat takze preto u mna nie.
@lapaloma Byvam v malom meste, do najblizsieho obchodu mozem ist aj v papuciach. Ale ano, ak som na nakupe niekde mimo, autom, tak ju samozrejme dam do auta. Aj ked auto mam, snazim sa cestovanie nim obmedzovat na nevyhnutne. scarinko vidis, opat je to o pohodlnosti tiez ma to otravovalo, ale zvykol som si. Priatelka je vyskumnicka v bioekonomike a lesnictve, takze mame urcene nejake pravidla a snazime sa ich dodrziavat.
Si mal rovno povedať že si pod papučou
Ja už mám plastový pohár (z R+ koncertu, kde som ja ale nebol ) ešte musím kúpiť ešus a budem vybavený na cykloakcie
scarinko Nejak zasadne ma to neobmedzuje, len sa snazim o minimalizaciu odpadu vsade kde sa da, to je cele. Snad nema kazdy postoj ako ty (len to prosim neber ako urazku)
Schvalne som si zobrazil ignorovany prispevok a bolo v nom co som cakal
Ale ratal som s takymi reakciami ked som to pisal. pa3km ja sa len tak neurazam to by som uz mal vela krat zmazane konto na tomto fore
tasku som si kupil platenu taku co sa da zbalit do maleho vrecuska - sluzi uz niekolko rokov. tu mozes mat kludne stale v aute, zena v kabelke ......... moznosti je vela. do odpadkoveho zacali predavat sacky co sa casom rozpadnu - dokonca su tusim o par centov lacnejsie ako klasicke sacky. igelitku som uz par rokov nepouzil veru.
Ved to je jednoduche.. idem na nakup, ked dojdem domov veci vylozim, tasky poskladam a dam dakam ku klucom od auta.. takze najneskor na dalsi den rano cestou do prace ich tam berem.. alebo mat v aute 3-4 tasky a potom aj ked zabudnes nic sa nedeje je tam dalsia..
Ja teraz v lete nosim aj taku tu izolacnu malu tasku, deckam na zmrzlinu aby dosla domov v normalnom pozitelnom stave nie na kasu
Inak za mna prave igelitky su nanic, nic sa tam nezmesti a nic to neodnese.. velke platene kludne daju 15kg a pojmu minimalne 4 tie jednorazove takze nejdem jak vianocny stromcek
U nás podobne ako Gusto0 - na bežné nákupy skladacia taška primárne v ženinom aute (zložená zazipsovaná má odhadom 2x10x15 cm a unesie toho skutočne dosť) + má v kabelke takú menšiu (zložená max 5x5 cm). Keď je v pláne veľký rodinný nákup tak sa berú z komory veľké tašky a ideme spolu. Fungujeme systémom ako píše CraObs (ku kľúčom...).
Ad: Drahé plátené - čo je drahé? Igelitka za 50 centov použiteľná možno 3x (odhad, nekupoval som ani nepamätám) , alebo plátenka za 10€ použiteľná skutočne opakovane (222x )?
Ja si len nemyslim ze to robia koli ekologii, ale koli predaju. Keby boli vsetci taki uvedomeli ako sa tu prezentujete tak by tie igelitky nikto nekupoval ale oni idu na dracku aj tak.
Ja nosim na nakupy batoh na chrbat a mam potom aj volne ruky. V nom mam este platenu tasku natrvalo, keby sa nevmestilo.
Pouzite gymsak a ak v nom nic nemate, tak ho zlozte do vrecka na nohaviciach ci bunde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Áno autom cestou z práce. Do práce musím jazdiť autom.
scarinko vidis, opat je to o pohodlnosti
Inak, keď si tak uvedomujem, tak igelitky mám len z maratónov
Preto som napísal, že bývam v RD, lebo si uvedomujem, že mám jednoduhšiu manipuláciu s nákupom.
pa3km pravidla su fajn ak ta neobmedzuju, mne by to vadilo a otravovalo viac ako som ochotny znasat takze preto u mna nie.
scarinko vidis, opat je to o pohodlnosti
Si mal rovno povedať že si pod papučou
Ja už mám plastový pohár (z R+ koncertu, kde som ja ale nebol
Ale ratal som s takymi reakciami ked som to pisal.
pa3km ja sa len tak neurazam
Ja teraz v lete nosim aj taku tu izolacnu malu tasku, deckam na zmrzlinu aby dosla domov v normalnom pozitelnom stave nie na kasu
Inak za mna prave igelitky su nanic, nic sa tam nezmesti a nic to neodnese.. velke platene kludne daju 15kg a pojmu minimalne 4 tie jednorazove takze nejdem jak vianocny stromcek
Bud trendsetter
Ad: Drahé plátené - čo je drahé? Igelitka za 50 centov použiteľná možno 3x (odhad, nekupoval som ani nepamätám) , alebo plátenka za 10€ použiteľná skutočne opakovane (222x
EDIT: PaloTT - áno, aj tak sa dá, súhlasím.
Pouzite gymsak a ak v nom nic nemate, tak ho zlozte do vrecka na nohaviciach ci bunde.