Chlapi, kaslite na neho (Cako85). Je to jeho problem, ze zo seba robi blbca, co nema/nepouziva rozum. Nie som este sice bohvieako stary, ale zistil som , ze cim menej sa clovek snazi takymto ludom veci vysvetlovat, tym skor pridu na svoj omyl sami.
V paralelnom vesmíre žije podľa mňa každý kto si myslí, že Kiska je snáď nejaký filantrop.....
Máš pravdu, originál si to nepovedal ty, ale tino888. Ale tvoj príspevok bol viac ako súhlasný.
A argumenty sa používajú v diskusii, aby podporili / dokázali stanovisko, ktoré v tej diskusii mám. Takže som sa snažil fakt neútočne vyvolať otvorenú diskusiu, ktorá by bola postavená na tých argumentoch a kde by sme sa možno aj počúvali.
Škoda...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Napísal som, minimálne explicitne, že Kiska nie je filantrop. Ak chceš argument k tomuto, tak podľa mňa človek, ktorého firma pošle rodinu s deťmi na ulicu kvôli peniazom ktoré im požičali, proste nemôže byť filantrop. A je úplne jedno, že tá rodina nebola schopná splácať. Veru...škoda
Chlapi, kaslite na neho (Cako85). Je to jeho problem, ze zo seba robi blbca, co nema/nepouziva rozum. Nie som este sice bohvieako stary, ale zistil som , ze cim menej sa clovek snazi takymto ludom veci vysvetlovat, tym skor pridu na svoj omyl sami.
Myslis ako napr. tych dost mozne ze par desiatok tisic ludi na pochode za zivot,ci rodinu ci co sa to dialo?
no napriklad to, ze plosny zakaz potratov, hlavny ciel organizatorov pochodu, je, ako sa ukazuje z inych krajin uplne kontraproduktivne. Taktiez, pocet potratov na svk dlhodobo klesa (ano, su tu potratove tabletky ktore nie su evidovane), a teda takato agenda je, minimalne zvlastna, realne ale cisto populisticka tema, podla mojho skromneho nazoru, tak ako krimigranti.....
Navyse, tieto organizacie ktore to zastresuju a podporuju, su navyse take *** ze, ako napr. KDH a biskupi, bojuju za zrusenie sexualnej vychovy.... velmi prezierave - rizikove skupiny nebudeme o sexe ucit a potom im zakazeme potraty a potom posleme kotlebovcov na nich a znova budeme posielat ludi do plynu. Tak nejak? Vsak s tym uz mame na slovensku skusenosti, ako cirkev sa s fasistami spolcuje, a deje sa to dodnes
stanos4: Miesas hrusky s jablkami. S tym, co pises, samozrejme, suhlasim.
Sprav si anketu, kolko ludi sa Ti (alebo Tvojim kamosom) podarilo v takejto „diskusii“ presvedcit o svojom nazore.
Ano, hlavne treba ucit deti/ludi rozmyslat. Ludi, ktori su takto vyhraneni a idu spolu s fasistami do ulic pochodovat, uz recami nepresvedcis. Maju vsetky informacie, len ich nevedia spracovat. Miesto snahy o ich zmenu sa treba sustredit na vzdelavanie ludi. Vseobecne. Oni na svoju chybu potom pridu sami. Nie vsetci, samozrejme, ale s tym nic nenarobis.
ked uz sa najvacsi zastanca rodiny z LSNS rozvadza asi bude niekde problem. alebo ten co sice ma rodinu ale s 10?imi matkami. alebo kapitan uspesne rozvedeny. alebo najsilnejsi katolici co nepokradnu? pripadne copyrightscontent-vie1-1.xx.fbcdn.net scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net
Prepol som včera popoludní u mojej mamy telku na Tv Lux, bol tam priamy prenos z Pochodu za život. Ak by niekto nevedel, je to pochod proti potratom. Nerozumiem o čo im ide. Však počet potratov od roku 1989, keď bol na vrchole, rapídne klesá. Čo vlastne chcú? Nechápem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
@briko ten kto iného nazýva blbcom je sám blbec. Myslím, že tým sme vyčerpali našu spoločnú diskusiu
Máš pravdu, originál si to nepovedal ty, ale tino888. Ale tvoj príspevok bol viac ako súhlasný.
A argumenty sa používajú v diskusii, aby podporili / dokázali stanovisko, ktoré v tej diskusii mám. Takže som sa snažil fakt neútočne vyvolať otvorenú diskusiu, ktorá by bola postavená na tých argumentoch a kde by sme sa možno aj počúvali.
Škoda...
Dobrý Anjel = schéma na pranie špinavých peňazí??
Tak hádam pridáš aj nejaké obstojné vysvetlenie, dôkaz, info...
Inak by ťa niekto oprávnene mohol mať za prahsprostého okiadzača abo ľahkoverného paka
Myslis ako napr. tych dost mozne ze par desiatok tisic ludi na pochode za zivot,ci rodinu ci co sa to dialo?
Wau
A Ty mas pocit, ze ma vyznam im nieco vysvetlovat?
Navyse, tieto organizacie ktore to zastresuju a podporuju, su navyse take *** ze, ako napr. KDH a biskupi, bojuju za zrusenie sexualnej vychovy.... velmi prezierave - rizikove skupiny nebudeme o sexe ucit a potom im zakazeme potraty a potom posleme kotlebovcov na nich a znova budeme posielat ludi do plynu. Tak nejak? Vsak s tym uz mame na slovensku skusenosti, ako cirkev sa s fasistami spolcuje, a deje sa to dodnes
Sprav si anketu, kolko ludi sa Ti (alebo Tvojim kamosom) podarilo v takejto „diskusii“ presvedcit o svojom nazore.
Ano, hlavne treba ucit deti/ludi rozmyslat. Ludi, ktori su takto vyhraneni a idu spolu s fasistami do ulic pochodovat, uz recami nepresvedcis. Maju vsetky informacie, len ich nevedia spracovat. Miesto snahy o ich zmenu sa treba sustredit na vzdelavanie ludi. Vseobecne. Oni na svoju chybu potom pridu sami. Nie vsetci, samozrejme, ale s tym nic nenarobis.
nejako mi to nevychadza...