Lokalizácia
Formulár sa odosiela
jfab
mas pravdu ja predpisy poznam a velmo dobre ale ta krava tam nemala co otvarat dvere ked uz bola oranzova.... a dalsia vec je ze som sa dopustil aj ja viny ale malej a to ma az tak nesere ale ta ohladuplnost vodicov je super necha ta lezat na ceste pozre sa du spetaku a davaj prec
ja ked ho stretnem mu poviem svoje ale moze vytiahnut na mna ze som sa nezaradil ale neviem kto sa dopustil trestneho cinu keby som dal staznost tak kto by bol v prave :?: no ja dohovoril som na tuto temu :!: :!: :!:
Zobraziť komentár 25.04.2008 - 16:42:28
00
moj uraz:
skusal som downstairs manual a nejak to nevyslo,noha sa mi zaplietlav prednom kolese a nejak som sa prevazil,ked som padol tak mi pedal rozrazil clenok,mal som otvorenu dvojitu zlomeninu clenka,kym prisla sanitka trvalo to asi 20 min.,napodiv to nebolelo ako ked som si zlomil ruku,ked som dosiel na kramare nechali ma tam dalsie 2 hod.sedet kym si ma niekto vsimol,dnes po 2rokoch zas sadam na bike takze vstříc dobrodružstvím... :evil:
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 10:02:34
00
tak vcera som zazil "neprijemny pad" aj ja, aj ked skor by som to nazval blondinka za volantom octavie.

Idem dole furcou ( kosicania budu vediet ) teraz tam opravuju cestu, su tam dva jazdne pruhy + jeden co je odbocka na presov, v strednom pase bol kuzel lebo robili cestu. Blondinka si to parala dole, nevie sa rozhodnut kam pojde, tak zasmykuje tesne pred kuzelmi , rozhodne sa vlavo, tak vyhodi blinker vlavo, idem ju obehnut z pravej strany , a ona v tej chvili stoci volant na pravo , potom pamatam uz len prelet cez jej kapotu a kotulanie sa po ceste. A mozete hadat co urobila blondinka ???? No kto by to povedal, ked som jej letel cez kapotu tak si asi zmylila plyn s brzdou a este pridala, poriadne mi este nadrbala do predneho kolesa a utekacky prec, ved co naco by som sa opytala ci nepotrebuje pomoct,ved mi len preletel cez kapotu, to bude urcite v poho. Este ze som si zapamatal jej spz.

to banan1987 : vedel by si mi zistit jej meno?alebo trv.pobyt, keby som ti poslal spz ? diks
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 12:04:07
00
a v ke nie je policia?:)
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 12:22:54
00
so zraneniami chod k doktorovi a s SPZkou na policiu nahlasit dopravnu nehodu pri ktorej ti nebola poskytnuta 1. pomoc
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 12:26:42
00
to banan1987 : vedel by si mi zistit jej meno?alebo trv.pobyt, keby som ti poslal spz ? diks

Ak ti udaje poskytne aj po tomto zverejneni, tak asi dlho policajtom nebude. Ak by si sa dopustil neopravneneho (trestneho?) konania voci vodicke, bol by pravdepodobne tvojim spolupachatelom.
Konaj tak, ako ti bolo radene vyssie. A cim skor.
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 12:31:47
00
a co sa bude diat dalej, ked to na policii nahlasim? teda okrem toho ze si tam posedim zopar hodin ?
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 12:47:19
00
resp. keby som isiel na policiu a dajme tomu ze by ju predvolali (alebo ja neviem co sa v takom pripade robi) keby to zaprela, nebolo by to slovo proti slovu ? ako by som jej mohol dokazat ze to bola prave ona ?
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 12:53:54
00
predpokladam že na kapote by mohla ostat nejaka asoň mala stopa.... napríklad
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 13:06:15
00
jedine zohant nejakych svedkov, alebo na aute najst stopy od tvojho bajku
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 13:06:55
00
Ja tiez nasej policii nedoverujem, ale ist sa jej (vodicke) pomstit nie je riesenim. Naozaj neviem odhadnut vysledok vysetrovania, ale ver, ze urobia vsetko preto, aby neurobili nic.
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 13:09:42
00
Ked je rozumná určite to nezaprie. Lebo ked to zistia, môže mať oveľa väčšie problémy. Ty máš roztrepany bike, ona možno má stopy na aute. Chod na políciu a nahlas to.
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 13:19:18
00
... idem ju obehnut z pravej strany , a ona v tej chvili ...

Nehovor policajtom, že si ju obiehal z pravej strany, lebo ti dajú pokutu. (Ibaže ich presvedčíš, že to bola tzv. súbežná jazda a ona prechádzala z ľavého pruhu do pravého.)
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 14:18:16
00

Nehovor policajtom, že si ju obiehal z pravej strany, lebo ti dajú pokutu. (Ibaže ich presvedčíš, že to bola tzv. súbežná jazda a ona prechádzala z ľavého pruhu do pravého.)

Pokial si dobre cital tak vies ze ta bloncka vyhodila na razcesty smerovku vlavo z coho logicky vypliva ze odbocuje dolava a predsa ju nebudem obiehat vlavo ale v pravo... :roll:
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 14:23:20
00
so zraneniami chod k doktorovi a s SPZkou na policiu nahlasit dopravnu nehodu pri ktorej ti nebola poskytnuta 1. pomoc
nieje to nahodou trestny cin?
Zobraziť komentár 29.04.2008 - 17:28:37
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up