Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
Meranie pulzu zo zapästia, nerozumiem, že ako dokažu nastavit hranice AE zony a AnE zony.
Hodinky kvoli tomu, ze chodievam aj behavat, aj na bicykel. Co by ste mi odporucili? Mozno aj nejaky iny tip dat. Dik moc.
ja idem vyskúšať toto https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/cyklopocitace-gps/sportove-hodinky/sigma-sportove-hodinky-pulzmeter-idfree.html
Hodinky kvoli tomu, ze chodievam aj behavat, aj na bicykel. Co by ste mi odporucili? Mozno aj nejaky iny tip dat. Dik moc.
735xt sú 4-ročný výbehový model, tie neber. v tomto roku majú dostať nástupcu 745, približný termín sa zatiaľ nevie. ak chceš barometer a nejaké bežecké metriky tak 935, potom 945 sú ešte drahšie, majú nový senzor tepu, ktorý je údajne presnejší a dokáže merať aj pod vodou, naviac majú aj meranie PulseOX. ak stačia základné údaje o behu potom Instinct bude dobrá voľba, za niečo málo cez 200€ získaš spoločníka na 24/7. najväčším plusom Garminu je parádna aplikácia, tu sa nechytá žiadny iný výrobca.
nemám s tým najmenší problém, asi to nebude aplikáciou. stále ma zaujíma, ktorá app k smart hodinkám je podľa vás lepšia, rád si rozširujem obzory
Zalezi ake mas naroky, napr. ak cakas ze ti bude training status ukazovat rovnako na oboch tak mas smolu. Garmin ma urcite najviac funkcii aj v appke aj v pristrojoch, akurat ich funkcnost je vacsinou dost otazna. Zena pouziva Lezyne a to ma funkcii podstatne menej, ale zato funguju spolahlivo.
A apka to dokáže? Lebo o tej je reč
Pouzivam garmin (mal som 3 pristroje) a pouzivam aj sigmu, a garmin ma co sa tyka funkcii praveze velmi malo funkcii, spomeniem taku sigmu, mal by si vydiet sigma link a kolko roznych funkcii tam najdes, preco ked je garmin taky super, nema uz len take trapne funkcie ake mali uz najzakladnejsie tachometre bez GPS, a tym je napriklad prejdena vzdialenost do kopca, z kopca a zaroven cas do kopca a z kopca, a to dalsie ani nespominam, proste garmin je natom velmi chudobne, ked to mam priamo porovnat garmin-sigma, tak garmin ma tak 1/3 funkcii voci sigme.