Kúpil som akurát ten tlakový čistič a skúsil vo vani ci ide. Striekat strieka a hodnotím to lepšie ako obyčajne vedro s vodou a rozprašovač z čističa skiel., s ktorým som bike umýval doteraz ? Snáď to vydrží tie 3 roky ako garantujú záruku. Ale bolo to rozkradnute a krabice roztrhane. Musel som si vyskladat z viacerých kusov. Na stojan nemám šťastie. Tu v Michalovciach stále vypredaný.
Vidate v Lidli ten W5 silikonovy olej? Bud nemam nan stastie, alebo ho uz nevozia. Naj vec co som tam kedy kupil.
podla mna W5 byva v akcii na auta alebo motorky. na bicykle davaju nejaky velo by baufix. prave sa nan pozeram v garazi. na co ho pouzivas, ked si s nim taky spokojny?
vyreklamovali bez problemov, dali mi prachydalsi nechcem, neverim uz tomu
Zapol som to, hučalo to a voda nestriekala. Som kolo toho ponadával, vypol, zapol, dal znova nabiť že asi slabá baterka a zasa nič. Až... Niečo cvaklo, prestalo to hučať a už si ten prístroj natlakoval vodu a išlo to.
Ten cistic mi funguje druhy rok bez problemov, tusim.som ho este ani nenabijal, za mna uplny zazrak. Jasne, ze tlak je aky je, ale na ocistenie bajku ideal.
Ja som ten cistic kupil a po naplneni vodou a zapnuti len hucal a nic sa nedialo. Rozobral som cerpadlo a skontroloval a vyzeralo vsetko OK. Po zmontovani uz fungoval. Potom som zistil ze dolezite je aby bol v spravnom smere vlozeny filter a to biele kolesko v strede kde sa vklada nadoba s vodou. Tlak ma idealny na to aby uvolnilo spinu a nenatlacilo vodu do lozisk. Ja som spokojny
Mne tá wapka funguje tak ako na videu... 5 l stačí na jeden viac zablatený bajk alebo 2 iba 'zaprášené'. (Ak už umývam, tak predtým umyjem aj pohon Cyklostarom + reťaz práčkou). Spokojnosť ?
kupil som ten zazrak (cistic) za 25e, diki [tag]ci*****g]. rozbabrane krabice, na jednom napisane VRATKA, tak som zobral ze ved vratim ak nepojde.
po zapojeni 30s vrcal a nic nerobil potom zrazu vsetko ako ma byt, frka vodu. v KE na popradskej mali aj stojany, za 25e, okolo 5 kusov urcite
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyreklamovali bez problemov, dali mi prachydalsi nechcem, neverim uz tomu
nie vsetky polozky su aj na shope takze niekedy to zmysel ma, ten cistic ani stojan na online shope nie su ...
podla mna W5 byva v akcii na auta alebo motorky. na bicykle davaju nejaky velo by baufix. prave sa nan pozeram v garazi. na co ho pouzivas, ked si s nim taky spokojny?
Zapol som to, hučalo to a voda nestriekala. Som kolo toho ponadával, vypol, zapol, dal znova nabiť že asi slabá baterka a zasa nič. Až... Niečo cvaklo, prestalo to hučať a už si ten prístroj natlakoval vodu a išlo to.
Na svk eshope montazny stojan este nebol a ani pocas aktualnej akcie. Iba na CZ
https://www.youtube.com/watch?v=b0tw5vm4OA0
po zapojeni 30s vrcal a nic nerobil potom zrazu vsetko ako ma byt, frka vodu. v KE na popradskej mali aj stojany, za 25e, okolo 5 kusov urcite
Ja davam teplu. Je to super vec, akurat mi tych 5litrov je malo vacsinou.
Alebo nejaký skladací kanister
https://www.auto-karavan-predaj-servis.sk/p/2966/skladaci-kanister-na-vodu
LIDL (nový) v Topoľčanoch