Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Da sa nejako stiahnut gpx z vyjazdu , ktory nie je moj, ale koho mam v zozname ? Svoj si viem normalne, ale cudzi je tam len nieco s garmin connect a to nechcem. Chcem normalne gpx, garminove veci mi do baraku nesmu Prinajhorsom cez daku dalsiu aplikaciu .. uz nemam vobec chut riesit dalsie pitomosti cez google...
Mne sa stalo na jar že som išiel po vale rieky a predbiehal som 2 ženy na rýchlej chôdzi. Zvonil som minimálne 10x pri tom poslednom som bol už celkom pri nich. Jedna sa neskutočne zľakla a som ich už predbehol v malej rýchlosti.Potom som si večer všimol, že celý ten segment niekto flagol. Myslím ,že to urobil syn tej pani. Je to sused a bajker.
Keď ťa niekto neprávom oflaguje, môžeš to späť odflagovať? Len tak zo zaujímavosti
lto ja môžem od tých ktorých sledujem (nemusia oni mňa) normálne sťahovať GPX, či ty myslíš niečo iné?
lapaloma ja flagujem komy aj tam, kde vidim, ze ja tam som na 135. mieste a prvy je niekto uplne iny. ale ked vidim, ze ho zrazu predbehne chalanisko bez historie a dalsie den ma iba e-ride.
Na strave sa mi paci, ze teraz pia-ne som najazdil cca 3500 vyskovych ale strava mi napocitala pomaly 4300
neviem u teba posudit, ja to sledujem u seba od zaciatku roku, a rozdiel oproti mojmu tachacu je zanedbatelny .. casto dava o nieco menej. Ak to trackujes mobilom a mas mediatek chipset, tak tam by som videl problem. Povodne som bol velmi skepticky na toto, ale prijemne ma to prekvapilo. A to na vyse 60k vyskovych. IMport ale rovnakeho tracku sem na mtbiker dava hausnumera, tak to musia nejako filtrovat. Mozno aj skrz uz existujuce trasy. Ale je dost mozne, ze ak sa pohybujes v uzkych dolinkach a blbne gps signal, tak to rozhodi track. Aj som si raz vsimol, ze mi to trackovalo, aj bez zapnuteho gps .. cez btsky asi. Ale track potom vyzeral kadejako.
edit: stiahol a vyskusal som ten doplnok, funguje (som zvedavy dokedy )
Jaj tak. Ja uz som tu ten mtbiker vyjazdy vzdal. Mam tu len to co sa importne automaticky, a celkovy prehlad mam na strave. Este by som bol rad keby som mal sumarny prehlad aj za ine sporty ako len bike beh a plavanie. Chcelo by to aj skialp a hiking aspon
Máte niekto skúsenosť s tým, že aj keď je vaša aktivita verejná, nezapočíta vás do segmentov? Ukazuje mi len moje osobné rekordy ale porovnania s ostatnými nie...
Vcera som si vyjazd otrackoval jak mobilom, tak trackerom a nahral oba vyjazdy, chcel som porovnat vyskove /moc sa nelisili/ .. aj ked som nedal save, strava po uploade to aj nahra, dnes som pozeral nejaky segment a rozdiel 11sekund pri asi 1.6km, a niekolko dalsich tiez maju pomerne velku odchylku (5,10sec) . Tracker mi naratal aj kusinek menej km a min. jeden segment asi chytil, co mobil nie Nejake male rozdiely su pochopitelne, ale 10sekund na 1.6km je docela dost /teoreticky slabsi signal pre mobil v udolnom segmente/. Asi to skusim otrackovat este dalsimi zariadeniami .. pisem to len pre zaujimavost.
Neviete, prečo mi nezobrazuje moju najnovšiu aktivitu vo feede (alebo na pc v dashboarde) medzi ostatnými najnovšími aktivitami follwerov? No keď kliknem na svoj profil tak tam ju zobrazuje, aj v štatistikách aj v segmentoch sa dá vidieť.. Aktivity mám nastavené tak, že ich môžu vidieť všetci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď ťa niekto neprávom oflaguje, môžeš to späť odflagovať? Len tak zo zaujímavosti
lto ja môžem od tých ktorých sledujem (nemusia oni mňa) normálne sťahovať GPX, či ty myslíš niečo iné?
http://e-ivanov.ru/projects/strava-export-gpx/
Mne nic neponuka .. jedine cosi s garminom, ale nic take ako export gpx (ako mam u seba). Cize len cez ten doplnok, zda sa.
neviem u teba posudit, ja to sledujem u seba od zaciatku roku, a rozdiel oproti mojmu tachacu je zanedbatelny .. casto dava o nieco menej. Ak to trackujes mobilom a mas mediatek chipset, tak tam by som videl problem. Povodne som bol velmi skepticky na toto, ale prijemne ma to prekvapilo. A to na vyse 60k vyskovych. IMport ale rovnakeho tracku sem na mtbiker dava hausnumera, tak to musia nejako filtrovat. Mozno aj skrz uz existujuce trasy. Ale je dost mozne, ze ak sa pohybujes v uzkych dolinkach a blbne gps signal, tak to rozhodi track. Aj som si raz vsimol, ze mi to trackovalo, aj bez zapnuteho gps .. cez btsky asi. Ale track potom vyzeral kadejako.
edit: stiahol a vyskusal som ten doplnok, funguje (som zvedavy dokedy
Tiež sa mi to dávnejšie stalo. V nastaveniach je “Restore purchases” Mne sa potom profil aktualizoval.