V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Čo zabralo - vzbura v pieskovisku alebo Tesakov príspevok?
ako bolo vopred avizované, prišlo k ďalšej úprave hodnotenia príspevkov vo fóre. Je to von pár minút a ešte to musím poprechádzať, či to ide všade ok, tak tomu dajme chvíľu.
Pozitívne hodnotenia vo fóre sú opäť verejné, negatívne ostanú anonymné (a to nielen “kto ich udelil”, ale aj celkový počet).
Ako ďalšiu formu pozitívneho hodnotenia (lebo pozitívne emócie sú tie, ktoré chceme podporiť) sme doplnili možnosť za príspevok poďakovať. V niektorých témach to možno dáva väčších zmysel ako v iných, zmena je ale globálna a uvidíme, či sa nový typ feedbacku osvedčí.
tlacitko dakujem musi mat ikonu srdiecka? vidim ze si to hned clenovia mylia s prejavom naklonnosti
- podla poctu pacikov a nepacikov ale aj toho od koho boli som si vedel lepsie zhodnotit kvalitu prispevku (rady) - ak som si nim nebol isty
potom skor toto
Som proti, mne sa srdiecko paci, a nemam problem ho pouzit voci ktoremukolvek pohlaviu!
Napr. tak by to mohlo vyzerať:
Ikonky su limitovane vyberom z Font Awesome, mozno v buducnosti najdeme lepsiu.
Ten handshake https://fontawesome.com/v4.7.0/icon/handshake-o nam prisiel trocha nejasny.
Priamo pod prispevkom sa potom zobrazia len tie, na ktore niekto klikol, spolu s poctom "hlasov" - podobne ako to je napr v Discorde. (A dalsi mozu "hlasovat" uz priamo cez zobrazene reakcie bez toho popupu)
Takymto sposobom nemusi dalsi linkovat v novom prispevku facepalmujuceho *****rda, ale bude ho vidno ako reakciu primo pod povodnym prispevkom.