este podavajte minus na predoslu stranu,nech tiez nic nevidim
Skusil som, ale objavil sa BUG
po kazdom minuskovani mi tam zacali pribudat oki.
A to je presne to, pocitadielka, srdiecka, hot-fixy a releasy bez dostatocneho testovania.
Poznate niekto v Raci schopny cykloservis ? Chcel by som si dat na cestaku (alu ram, karbonova vidlica) skontrolovat hlavove zlozenie, lebo sa mi stale uvolnuje a uz si s tym neviem rady.
Poradte nabijacie baterky aaa/aa, budem potrebovat tak 10-15ks z kazdeho, aj s nabijackou. Uz ma nebavi furt kupovat a stale nemat ked potrebujem Ktore su najspolahlivejsie? Gp, energizer, panasonic.. Na take tie bezne veci, ovladace, hodiny, svetla, detske hracky.. Par kusov bude treba aj take silnejsie na vacsi odber, alternativne ku lithiovym. Ci oplatia sa vobec tie nabijacie? Nikdy som ich nemal...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z kaluže do blata.
https://pbs.twimg.com/media/C4t7v0GUEAUnI6V.jpg
inak neda sa dat oboje ..
Vďaka
Už len to správne pochopiť
Admin z nás musí mať radosť od včera
Ak bude potrebovať niečo otestovať, mal by sa smelo obrátiť na skupinu ľudí zo strany 2710
https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/elon-musk-satelity-obloha-starlink.A200507_110052_liberec-zpravy_jape
tu sa daju lahko najst podla vasej polohy:
james.darpinian.com/satellites/
napriklad dnes o 21:06 podhladom na sever bude vidno 15 za sebou
Skusil som, ale objavil sa BUG
po kazdom minuskovani mi tam zacali pribudat oki.
A to je presne to, pocitadielka, srdiecka, hot-fixy a releasy bez dostatocneho testovania.