V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Díky.
Ja viem, ze sme sa na to stazovali iba 2ja, ale myslim si, ze by to privital kazdy, Po kazdej teme skrolovat na fone hore, aby som zase skocil do oblubenych je strasne otravne a neproduktivne
Diky este raz za opatovne zvazenie
diky moc, parada
sakra už chápem, v mobile jeto správne ale v PC je to natrt ...
Mne sa ta polozka aktivne dole v liste paci aj na pc. Docitam temu a pozriem si dalej, co je nove
Je nejaky dovod preco su aktivne a oblubene hore a dole v inom poradi? V zivote som asi nebol v oblubenych, ale dnes uz 4x
mobil: hore posledne v pravo, dole prve v lavo
PC: hore aj dole posledne v pravo
ak to takto neviete spravit tak by som poprosil povodny stav
jo a ked sme pri tom, pekne ma irituje to sledovanie notifikaciami a emailom na ktore sem tam omylom kliknem ... vy co chcete sledovat si to nastavujte niekde inde
P.S. Motivacia naviac nahadzat si sledovane temy do "Oblubene".
Vpravo dole mam take iste 2 polozky na ktore klikam ako vpravo hore, takze docitam stranu a pozriem sa kam dalej.
Myslim, ze vela ludi si ani nevsimne, ze to pribudlo, lebo to je maximalne intuitivne a prirodzene.
DAKUJEM!
No to urcite nie, nakolko to "vela ludi" ani nepouziva:)
Napriklad odkaz "Nove", ktory je hore, ale zato vobec nie je dole, pouziva viac ludi. Tych roznych use-casov, akymi ludia prechadzaju forum je velmi vela, asi privela moznosti
P.S. Ak som spravne identifikoval, tak polozka "Nove" zobrazuje to iste, co polozka "Aktivne". Cize podla vsetkeho ide o duplicitu.