Kategórie
Bike-techPrechod na 1x7 / 1x8 / 1x9 / 1x10 / 1x11 / 1x12 # prevody # výmena dielov # upgrade # poradenstvo # prevodník # kazeta # kompatibilita # technické otázky
Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
-20% SRAM X01 Eagle DUB Superboost+ Carbon kľuky, 1x12, 32T, Lunar/Oxy Red
od 404 €
-20%
MOC 539 €
-33% Shimano Deore XT FC-M8100 kľuky, 175 mm, 1x12, HTII, bez prevodníka
94,99 €
-33%
MOC 165 €
Výpredaj -15% Praxis Works G2 HD M30 kľuky bez prevodníka, 1x11/12 sp., 165 mm
138 €
-15%
MOC 178 €
Akcia -13% SRAM XX1 Eagle DUB kľuky s prevodníkom, 170 mm, 1x12, 34T, pre Cannondale Ai
484 €
-13%
MOC 659 €
savings Shimano náhradný pastorok pre 12-kolo kazetu CS-M9100, 14T
4,90 €
savings
MOC 8,39 €
Predtym som mal na tej kazete 11sp XT M8000 GS a to radilo teda lepsie ako toto. Hram sa s tym uz hodiny a furt nic. Som uz dost zufaly
Tiez som s tym ratal ked som tu prehadzovacku kupoval. Ale fakt som uz skusal vsetko. Mam nachystane 3 nove retaze-114,116,118 clankov, podla spravnosti by mala byt spravna dlzka 116 ale uz som to vyskusal so vsetkymi. Tiez som kazdu kombinaciu skusal s 3 roznymi retazovymi linkami (mam 2 podlozky pod prevodnik a skusam s 0,1,2). Mam novy XTR bowden aj s lankom, cize ani v tom problem nebude. Kazeta ma mozno 150km, cize tiez prakticky nova.
Dorazy mam krasne nastavene, b-skrutku skusam zlava sprava, nic. Ak to uz nastavim ze to ide, tak 3 najmensi pastorok je problem, nezaradi nanho zdola, a ani z neho nezhodi dole.
Hovorim, som zufaly
akoze nemam na to ten nastroj ktorym by som to presne odmeral, ale pozeral som ju poriadne volnym okom a vyzera uplne rovna. Akoze parkrat som sa vysekal ale vzdy nastastie na opacnu stranu ako je prehadzovacka, a nikdy som nemal problem s radenim cize som si takmer isty ze je rovna
Mam, pre istotu som si stiahol navod a pozrel video
A máš správny typ pätky pre tvoj rám a hlavne pre 12 speed Shimano prrhadzovačku? Pre 11 speed a 12 speed sú iné pätky, teda aspoň ja som musel meniť na Canyone.
Hej skusim zohnat novu a vyskusat to snou. Ale nemyslim si ze to bude tym. Teraz som na tu 11-50 kazetu nahodil naspat moju povodnu M8000 GS a radi to vpohode. Preto sa mi nechce zdat ze by ta patka bola kriva.
-19% Kovys rovnač držiaku prehadzovačky
46,99 € -19%
MOC 59,99 €ano to je tiez dobry napad
ale ako hovorim, skor si myslim ze nebude kriva. ale kazdopadne ju premeriam a zistim
46,99 € -19%
MOC 59,99 €Kupil som vyrovnavac patky a vedel som ze jedna patka je isto kriva lebo som novy salter a radenie nevedel ani za svet nastavit bez chyby. Po narovnani to radilo ako ma. Na dalsich dvoch bikoch som len skontroloval a boli mierne krive obe z toho jeden cestak. Ono staci pol mm a uz radenie nenastavis tak aby to v celom rozsahu radilo a nic nesuchalo...obvzlast na 12 speed je citit hned ked mas patku co i len malinko vyhnutu
Ono niekedy ani od novoty nieje patka rovnobezne s osou kolesa, preto som vo viacerych bike buildoch videl, ze sa rovnala medzi jednym s prvych krokov pri stavani biku.
Len že tento rovnač nie je žiadna sláva. Mám ho a zvažujem iný, aj keď na úplne sporaické rovnanie sa dá s ním pracovať.
46,99 € -19%
MOC 59,99 €