Kedze nejaky pri.ebany polovnik - typujem podnikatel, ktory si kupil polovny listok, drahu pusku a OFF ROAD (normalny, riadny lesnik by to nespravil) ohrozil moj zivot odkazujem im tam, ze ked niekedy niekoho prichytim pri tom, ako tam dava taketo "pasce" strcim mu jeho vlastnu pusku cez anal az do krku a stlacim spust!
pocuj ty *****, povedz mi, aky je rozdiel, ked jeden pes nahana jednu srnu a ked horda hlucnych pytliakov* a psov plasi a zabija vsetko, co sa hybe, po celom lesom?!?!?! to su take primitivne nazory, ze to uz je neskutocne. prajem ti, aby si niekedy isiel pekne po nejakekom oficialnom znackovanom chodniku, a okolo hlavy ti preletela gulka pridrbaneho polovnika, ktory videl nieco sa hybat, tak vystrelil. mozno potom by si sa prebral...
* clovek, ktory nahana zver, je pytliak
pri oprávnenom usmrtení psa v poľovnom revíri musia byť splnené tieto podmienky.
pes musí byť vo vzdialenosti väčšej ako 200 metrov od najbližšie trvale obývaného domu
ak ide o psa ktorý hľadá,alebo "prenasleduje" zver, alebo sa k nej plazí....prenasleduje znamená pytliači.
tieto body sa nevzťahujú na poľovného psa.
* clovek, ktory nahana zver, je pytliak
Pocuj, ty si co za individum. Minule si kopal do motorkarov na kroskach, teraz na polovnikov. Ty musis mat smutny zivot.
a ty si myslíš,že som si teraz vymyslel poľovný zakon ?
a ty si myslíš,že som si teraz vymyslel poľovný zakon ?
To je naozaj groteska, pretože nič z toho, čo sa tam píše, v zákone o poľovníctve 274/2009 nie je. Je to vymyslený text.
Nečítaj pofidérne stránky, prečítaj si zákon.
Nie je taký zákon a nemáš pravdu.
Konieckoncom zákon ani pojem "škodná" nepozná.
Apropo, bernak vie celkom dobre utekať, ale nie dlho.
Nie, nespĺňa. Pre oprávnené usmrtenie musia byť splnené dve podmienky - jednak 200 m a jednak by pes nesmel mať nasadený "nasadený obojok alebo prsný postroj, pričom tieto musia byť vo výraznej farbe odlišnej od farby jeho srsti,".
Kua chuapi, čo keby ste už konečne prečítali ten zákon?