Značka prikazuje cyklistom použiť v predmetnom smere takto označenú cestičku alebo pruh. Cestičku alebo pruh pre cyklistov môže použiť aj osoba pohybujúca sa na kolieskových korčuliach, lyžiach alebo na obdobnom športovom vybavení, ak tým neobmedzí ani neohrozí cyklistov; cestičku alebo pruh smie použiť aj osoba tlačiaca bicykel. Iným účastníkom cestnej premávky je používanie cestičky alebo pruhu zakázané.
Vráť vodičák, díky.
Dík za poučenie. Nik nemôže vedieť všetko... Ja som videl len príkazovú značku. Vodičák má potom neoprávnene aj veeľa chodcov. Inak, koľko situácii si mal, pri ktorých by ti niekto iný mohol povedať, vráť vodičák?
Samozrejme, aj cyklistov. Ale ako aj darebak spomenul, si vodič z povolania. Na teba sú predsa kladené iné nároky ako na chodcov,cyklistov. Minimálne by som si preštudoval vyhlášku, možno nájdeš viac noviniek.
Už to nie je vyhláška ale Zákon o premávke na pozemných komunikáciách. Preštudovať by si to mali viacerí vodiči nie len z povolania aby bolo čo najmenej takých čo sa s kamionom pustia na most Chucka Norrisa
"však tam nebol zákaz" sedí v base teraz, nie? Ten na cyklotrase nieje s kamiónom ale s osobným autom. Tak aj všetci s os autami tam môžu 🤭 neprešiel cez zákaz.
tadial jazdia rybari k Malemu Dunaju alebo k Zelenej vode, viacero som ich uz tam stretol.
Pokial tam nemaju zakaz, tak bohuzial.
Ale to ma ani netrapi, su aj horsie miesta kde stretam auta, naposledy na velkej konskej luke nad Lozornom boli hned dve, ludia tam opekali a ich pitbul mi tam chcel ochutnat lytko. J*bat ich do ****
Dík za poučenie. Nik nemôže vedieť všetko... Ja som videl len príkazovú značku. Vodičák má potom neoprávnene aj veeľa chodcov. Inak, koľko situácii si mal, pri ktorých by ti niekto iný mohol povedať, vráť vodičák?
tadial jazdia rybari k Malemu Dunaju alebo k Zelenej vode, viacero som ich uz tam stretol.
Bohužial určite nie. Pod značkou treba zavesit oznam s výnimkami. Napr. ako je to na JURAVE v časti okolo jazier šúrskej prírodnej rezervácie.
Už len poznamka. Kedy sa chodilo na ryby peši, možno na bicykli, malom motocykli. Teraz je tolko rýb, že si ich vozia autami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo porušil? Neni/nevidím tam zákaz
stredova čiara kopiruje krajnicu, robí sa to strojom, si myslite, že to maluju opití maliari štetkou?
Značka prikazuje cyklistom použiť v predmetnom smere takto označenú cestičku alebo pruh. Cestičku alebo pruh pre cyklistov môže použiť aj osoba pohybujúca sa na kolieskových korčuliach, lyžiach alebo na obdobnom športovom vybavení, ak tým neobmedzí ani neohrozí cyklistov; cestičku alebo pruh smie použiť aj osoba tlačiaca bicykel. Iným účastníkom cestnej premávky je používanie cestičky alebo pruhu zakázané.
Vráť vodičák, díky.
Ale to ma ani netrapi, su aj horsie miesta kde stretam auta, naposledy na velkej konskej luke nad Lozornom boli hned dve, ludia tam opekali a ich pitbul mi tam chcel ochutnat lytko. J*bat ich do ****
Chodci nemaju vodičaky a asi nikdy nič take nebude. Inak toto porušovanie čo je ta modra značka to veselo sa porušuje kde kade. U nas nas sidlisku. Teraz čo tam zničili autiaky dlažbu, tak to obec ide opravovat. Z rozpočtu obce.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/7514/chodnik-za-lidlom
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/8796/chodnik-smerom-na-ihrisko
Bohužial určite nie. Pod značkou treba zavesit oznam s výnimkami. Napr. ako je to na JURAVE v časti okolo jazier šúrskej prírodnej rezervácie.
Už len poznamka. Kedy sa chodilo na ryby peši, možno na bicykli, malom motocykli. Teraz je tolko rýb, že si ich vozia autami.