Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftsorcerer napísal:
dvaja ťa obehli a nejdeš to predýchať? :D

Predbehli ma stovky bajkerov a ebajkerov ale u drvivej vacsiny ebajkerov som spozoroval horeuvedene spravanie. Samozrejme aj bezni bajkeri sa nevedia spravat ale nie tak vysoke percento ako tych s elektrickym pohonom.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 17:04:00
06
Ja nevidim rozdiel medzi ebikerom a bikerom v lycre, ktoreho stretnem niekde na singlaci a on (kedze slape do kopca, podla vsetkeho na cas) ani buu ani bee ked sa mu uhnem a pozdravim. A takych som veru len v sobotu stretol 10+ kusov.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 17:19:31
04
Polo pretoze ak je niekto s takym neslusnym spravanim a ide si kupit bicykel, vacsinou sa rozhodne pre ebik.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 17:37:42
00
Na to ti nedokazem odpovedat, lebo neviem. Len pisem s cim resp. s kym sa na vyjazdoch stretavam.

clxno1 ano aj ja som sa s tym stretol, ale u klasickych XCckarov je to mozno 1 z 10, kdezto u ebajkerov je ten pomer presne opacny.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 17:41:07
00
Neviem, nechodim tak casto na single v okoli BA, ale ten pomer (u mna) vychadza cca 1 z 2 a nie 1 z 10.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 17:50:06
00
BA je v tomto asi specificka. Tam je vysoka koncentracia divnych ludi. Ja vacsinu casu jazdim na stredom slovensku.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 17:52:39
04
arrow_leftPolo napísal:
musim s vlastnej skusenosti napisat ze 90% ebajkerov su s prepacenim zmrdi. Obiehaju v kopcoch vo daleko vyssej rchlosti ako ide priemerny bajker, vobec nespomalia, dokonca ani nedaju o sebe vediet alebo aspon s ktorej strany vas obiehaju, o zdraveni a nehovoriac, pustaju sa do zlozitych zjazdov a potom cestou dole len zavadzaju lebo nemaju potrebne skusenosti a techniku.

No tak toto je príspevok roka 90% ebajkerov sú zmrdi, lebo si pána dovolia predbehnúť vo väčšej rýchlosti ako ide on a nespomalia. Neviem čo si potom ty ... ale keby za tebou spomalil, tak by ťa asi nepredbiehal a zas by ti vadil motor ako pánovi v ďalšom príspevku. A tí "zmrdi" potom ešte pána brzdia dole kopcom a zavadzajú mu. Na toto ja už fakt nemám ani názor. Tu už skončil zdravý rozum.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 17:54:24
05
arrow_leftclxno1 napísal:
Ja nevidim rozdiel medzi ebikerom a bikerom v lycre, ktoreho stretnem niekde na singlaci a on (kedze slape do kopca, podla vsetkeho na cas) ani buu ani bee ked sa mu uhnem a pozdravim. A takych som veru len v sobotu stretol 10+ kusov.

Je to tak ako pise pol, nadpolovicna vacsina "sedlakov" su ebajkeri. Moze to byt tym ze vsetko su zaciatocnici co netusia co sa patri. Ale ako pisem zavisi od cloveka.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 17:55:48
02
milankr79 citaj s porozumenim
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 17:59:34
02
No paráda, tak už nie len zmrdi ale aj sedliaci som zevdaví čo sa tu ešte dozvieme o ebajkeroch.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 18:00:59
00
Ešte do toho zamotajte aj "ešpézetky" a bude to vskutku plodná debata :) proste ak je niekto ***** tak je jedno, na čom sa vozí, čo má oblečené a kde sa vozia a kde sa narodili a kde žijú :)
Mne bolo ebikerov najviac ľúto keď som bola na Salaškách (nad Tureckou pod Krížnou) svedkom toho, ako sa párik chlap a žena na ebikoch vybrali hore po zjazdovke (kadiať nejde vôbec trail ani trasa ani nič) a vyšli asi 30 metrov a už im to nešlo, lebo strmé a zastali a nevedeli sa pohnúť. Ale nie, že hore na ebiku ale vôbec. Zosadli s veľkým problémom a ten chlap si ho ešte teda vedel aspoň dobre postaviť ( :D ) ale tá ženská ten ebike držala ako panna ***** v smere dole svahom a neudržala ho a šmýkalo sa aj jej aj ebike až pochopila, že ho musí dať kolmo na svah. Potom skúšali obaja nasadnúť, že teda asi idú dole lenže dali si bicykle kolmo dole a nevedeli ani nohu preložiť ponad a sadnúť si, no vytrasená bola tá žena ako drahý pes. A chlap potom konečne prišiel na to, že sa dá tlačiť aj cik-cak, že sa mu to nebude tak šmýkať no tragikomédia. Tí ľudia nieže nevedeli jazdiť ale namli aní základné znalosti o pohybe v prírodnom teréne.
A to principiálne nemám nič proti ebikom, aj sa občas povozím ale takým ako hentí by som to zakázala :D
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 18:02:12
014
arrow_leftPolo napísal:
milankr79 citaj s porozumenim

Tu sa už nedá rozumieť ničomu. Tu je pekne vidieť čo sú slováci za národ.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 18:03:00
01
@fixska a pritom im stačilo povedať čo majú urobiť.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 18:06:57
02
Mo ešte to bude snáď moja vina, že oni precenili svoje sily ... A keby tam nikto nebol? Okrem toho, na otázku či sú ok nereagovali... tak sme to len dopozerali kým sa nedotrápili. A vieš prečo som tam počkala? Pretože nie som ***** a keby sa im dačo stalo tak volám pomoc.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 18:11:04
08
Nikto ťa neobviňuje, tak sa hneď neurážaj, keď ste sa ich pýtali a nereagovali, tak to mení siuáciu.
Zobraziť komentár 21.09.2020 - 18:17:16
00
keyboard_arrow_up