Jurava je dobra tak akurat na vylet s detmi, ale aj to musi clovek byvat pri Shellke vo Sv. Juri, lebo dostat sa tam s deckami z PK je fakt tragedia. A uz som to pisal (uz sme tu tu debatu mali), pokial chce ist clovek relativne svizne a hlavne chce tu cestu do/z prace stihnut v nejakom rozumnom case (tym nemyslim KOMy, ale skor samotny vyznam dochadzania do prace na biku a nie autom), tak nie je ina moznost ako ist po hlavnej.
No tak to prrr.... z pk musis ist na cestaku po hlavnej to je pravda....
Cez jur musis prejst po hlavnej to je tiez pravda
Ale na konci jura odbocis na juravu a prejdes nou v podstate bez zdrzania... a urcite bezpecnejsie ako po momentalne zuzenej ceste medzi jurom a ba
takže, nedá mi to, a už ako minule, tak aj dnes pridám.
pred mostom mal byť daný zákaz a pred zúženým miestom taktiež s vyznačením obchádzky a jazdilo by sa po Jurave. Odkedy je zúžené miesto, nešiel som ani raz po hlavnej ceste, ale po účelovej komunikácií s autami cez vinohrady. Nie, nie je to výhradne cesta, je to účelová komunikácia s dopravnými značkami typu "zvýšený pohyb cyklistov" (pre tých čo sa minule sťažovali, že ako je možné, že tam sú autá). A nie, nie je rozbitá, okrem asi jedného prechodu, ktorý sa dá v pohode na cestnom biku v pohode prejsť.
argument - cesta je široká, platí v smere do Pezinka, kde je aj krajnica a cyklista musí ísť za spomínanou krajnicou aby to bolo relatívne bezpečné. Smerom do Bratislavy je cesta omnoho užšia, hlavne prvý kilometer nepredbehneš nikoho bezpečne.
Ak už chceš ísť čo najdlhšie s autami, čo vyžívam aj ja, tak tesne pred zúženým miestom sa dá smerom z Pezinka vojsť do vinohradov cez autobusovú zástavku, celá obchádzka má tak 2,6 km namiesto pôvodných 2,4 km (gratulujem za ušetrenie 200 m čo je presne 24 s pri priemernej rýchlosti 30 km/hod, hlavne pre ľudí, čo sa tak ponáhľajú).
Smerom z Ba buď hneď pri Slovnaft pumpe prejisť na druhú stranu, prípadne cez most (odbočka Vajnory, Zlaté Piesky) a cez plnú čiaru odbočiť na Juravu až k Shell pumpe v Jure.
Za posledný týždeň som stretol na danej ceste dvoch cyklistov. Netuším prečo. Ak to boli turisti, v pohode a moje srdce im odpúšťaq, ale vyzerali typu doprácenabicykli a tu tomu nerozumiem, nechápem.
Ak sa tak extrémne ponáhľaš, tak neviem o koľko pomalší si na Jurave.
po hlavnej ceste mám bežný čas z ba do jura, ak nefúka na ***** 7:40 a viac
po jurave z ba 8:40 a viac.
rozdiel? 1 minúta
druhým smerom 7 minút po hlavnej alebo 8 minút po Jurave.
rozdiel? opäť cca 1 minúta.
Takže mi povedz, čo ušetríš?
Cyklo***** dostal o čo si koledoval. Keby išiel po kraji, tie autá by ho bezpečne predbehli. A ten druhý bor rovnaký. Videl nehodu, dokonca s cyklistom a prekľučkoval tadiaľ bez toho aby sa zaujímal, či niekto potrebuje pomoc.
Určite by som šiel po krajnici, len neviem, či by ti to pomohlo v tejto konkretnej sitaucii. Toto sa presne deje v krajinach s nízkou vymožitelnostou práva. A tam patríme tiež.
Keby išiel po krajnici, predbehli by ho už dávno predtým a neťahal by za sebou vlak nervóznych vodičov. Že tam bola dvojitá plná čiara je irelevantné. Je to proste realita. Nikto nedodržiava striktne zákon a cyklistu by na takom mieste predbehol takmer každý, aj keď si to veľa ľudí neprizná.
Vodičák mám. Jazdil som autom 50 tis. km ročne, tento rok mám od apríla 8500 km na bicykli prevažne po cestách. Ten cyklista zákon neporušil, ale je to magor, ktorý si o nehodu koledoval.
(1) Vodič je povinný na vozovke alebo v jazdnom pruhu jazdiť vpravo pri pravom okraji vozovky alebo jazdného pruhu; to neplatí pri obchádzaní, predchádzaní, otáčaní alebo odbočovaní.
(2) Účastník cestnej premávky je ďalej povinný
a) správať sa disciplinovane a ohľaduplne tak, aby neohrozil bezpečnosť alebo plynulosť cestnej premávky, pritom je povinný prispôsobiť svoje správanie najmä stavebnému, dopravno-technickému stavu cesty, situácii v cestnej premávke, poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No tak to prrr.... z pk musis ist na cestaku po hlavnej to je pravda....
Cez jur musis prejst po hlavnej to je tiez pravda
Ale na konci jura odbocis na juravu a prejdes nou v podstate bez zdrzania... a urcite bezpecnejsie ako po momentalne zuzenej ceste medzi jurom a ba
pred mostom mal byť daný zákaz a pred zúženým miestom taktiež s vyznačením obchádzky a jazdilo by sa po Jurave. Odkedy je zúžené miesto, nešiel som ani raz po hlavnej ceste, ale po účelovej komunikácií s autami cez vinohrady. Nie, nie je to výhradne cesta, je to účelová komunikácia s dopravnými značkami typu "zvýšený pohyb cyklistov" (pre tých čo sa minule sťažovali, že ako je možné, že tam sú autá). A nie, nie je rozbitá, okrem asi jedného prechodu, ktorý sa dá v pohode na cestnom biku v pohode prejsť.
argument - cesta je široká, platí v smere do Pezinka, kde je aj krajnica a cyklista musí ísť za spomínanou krajnicou aby to bolo relatívne bezpečné. Smerom do Bratislavy je cesta omnoho užšia, hlavne prvý kilometer nepredbehneš nikoho bezpečne.
Ak už chceš ísť čo najdlhšie s autami, čo vyžívam aj ja, tak tesne pred zúženým miestom sa dá smerom z Pezinka vojsť do vinohradov cez autobusovú zástavku, celá obchádzka má tak 2,6 km namiesto pôvodných 2,4 km (gratulujem za ušetrenie 200 m čo je presne 24 s pri priemernej rýchlosti 30 km/hod, hlavne pre ľudí, čo sa tak ponáhľajú).
Smerom z Ba buď hneď pri Slovnaft pumpe prejisť na druhú stranu, prípadne cez most (odbočka Vajnory, Zlaté Piesky) a cez plnú čiaru odbočiť na Juravu až k Shell pumpe v Jure.
Za posledný týždeň som stretol na danej ceste dvoch cyklistov. Netuším prečo. Ak to boli turisti, v pohode a moje srdce im odpúšťaq, ale vyzerali typu doprácenabicykli a tu tomu nerozumiem, nechápem.
Ak sa tak extrémne ponáhľaš, tak neviem o koľko pomalší si na Jurave.
po hlavnej ceste mám bežný čas z ba do jura, ak nefúka na ***** 7:40 a viac
po jurave z ba 8:40 a viac.
rozdiel? 1 minúta
druhým smerom 7 minút po hlavnej alebo 8 minút po Jurave.
rozdiel? opäť cca 1 minúta.
Takže mi povedz, čo ušetríš?
Kamión sa zasekne pod mostom.
Príde policajt a hovorí : Tak čo, zasekli ste sa?
No nie ty kkt, veziem most a došla mi nafta.
Z pohľadu zákona nervózni vodiči áut, ktoré magor na bicykli blokoval.
Karma je zdarma.
Karma je zdarma.
že magor na bicykli ... ty ked mas vodicak, tak ho radsej vrat a neohrozuj ostatných na ceste ...
§9 Spôsob jazdy
(1) Vodič je povinný na vozovke alebo v jazdnom pruhu jazdiť vpravo pri pravom okraji vozovky alebo jazdného pruhu; to neplatí pri obchádzaní, predchádzaní, otáčaní alebo odbočovaní.
a
§3 Všeobecné povinnosti účastníka cestnej premávky
(2) Účastník cestnej premávky je ďalej povinný
a) správať sa disciplinovane a ohľaduplne tak, aby neohrozil bezpečnosť alebo plynulosť cestnej premávky, pritom je povinný prispôsobiť svoje správanie najmä stavebnému, dopravno-technickému stavu cesty, situácii v cestnej premávke, poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam