Pali65 ...pritom je povinný prispôsobiť svoje správanie najmä stavebnému, dopravno-technickému stavu cesty, situácii v cestnej premávke, poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam.
Co ked fukalo a on prisposobil jazdu svojim schopnostiam tym, ze isiel viac k stredu pruhu?
Tak poporiadku. Áno, v Colombii majú obdobné predpisy, máš jazdiť vpravo pri krajnici.
Vyhovárať sa, že nejakí vodiči jazdia pri stredovej čiare, je irelevantný ačohentizmus. Slušné je predpis dodržať a nedodržiavanie ostatných to tvoje porušenie neospravedlňuje.
Teória o tom, že fúkalo, je zábavná vzhľadom na to, ako sa cyklista snažil zaľahnúť na rámovú trubku ako keby sa snažil vyhrať pozíciu na segmente v Strave. Každý normálny človek by teda v prípade takého rizika radšej brzdil a sedel normálne.
K blinkrom - vari vy nezapnete všetky blinkre, ak je pred vami prekážka a idete pomaly, aby do vás niekto nenabúral zozadu?
Keby šiel pri krajnici, tiež ho nemôžu obehnúť, keďže je tam dvojitá plná čiara. Ja tiež čím idem rýchlejšie a kľukatejšie, tým som viac v strede cesty, o to viac ak idem MPR (v meste aj v strede pruhu ak idem rovnako rýchlo ako autá)...
Neviem či ste zachytili, ale zdá sa že je tam aj MPR 30km/h a úplnou náhodou sa do nehody priplietli 2 poršátka. Tak ako úplnou náhodou sa do nehody na Orave priplietli poršátko, Ferrari a ešte jedno auto a zabili v protismere vodiča keď obiehali kolónu...
dnes expert v červenom Citroene za jazdy lakťami opretý o volant a v rukách pred nosom mobil v ktorom si niečo prezerá na internete ako som si stihol všimnúť na tom veľkom displeji...
Mne chcel dať po papuli šofér červenej Yaris v BA/Dúbravke za to, že som ho upozornoval na to,že ide príliš rýchlo. Smykom zastavil az na prechode pre chodcov, cez ktorý som išiel s dvoma malými deťmi.
Nie kilometre ani bike skills treba honit. Sebeobranu na ochranu vlastnej rodiny!!!
Aj to, že blbec. Ale v každom pripade, ak by ste blbca sundali, tak 112, musi prist aj sanitka a blbca prezriet. Napriet k tomu, že ako vodič ste nepochybovali, mate problem, ak by sa objavilo vnutorne krvacanie a blbec by zomrel.
ja som mal minule zazitok. krutil som si po hlavnej a predomnou zienka v aute isla si pomalicky tak reku fajn, aspon sa mi dobre ide v zavese...zrazu pocujem nahlive truuuubenie v kuse... zienka odbocila do praveho odbocovacieho pruhu, ja vstrednom pokracujem rovno mam zelenu akurat, otocim sa ci to namna truuuuubi paanko a zrazu pozeram ved on ide v lavom pruhu odbocujuc a nieco gestikuluje namna oboma rukami... ukazujem mu zee ved ja idem rovno ale zjavne bol v amoku lebo 5sekund som mu zavadzial kym sa mohol zaradit do toho laveho pruhu... pritom som siel ako vzdy cca 20cm od kraja ciary pruhu.no nepomohlo nic tak dostal fuck off a ideme dalej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co ked fukalo a on prisposobil jazdu svojim schopnostiam tym, ze isiel viac k stredu pruhu?
Vyhovárať sa, že nejakí vodiči jazdia pri stredovej čiare, je irelevantný ačohentizmus. Slušné je predpis dodržať a nedodržiavanie ostatných to tvoje porušenie neospravedlňuje.
Teória o tom, že fúkalo, je zábavná vzhľadom na to, ako sa cyklista snažil zaľahnúť na rámovú trubku ako keby sa snažil vyhrať pozíciu na segmente v Strave. Každý normálny človek by teda v prípade takého rizika radšej brzdil a sedel normálne.
K blinkrom - vari vy nezapnete všetky blinkre, ak je pred vami prekážka a idete pomaly, aby do vás niekto nenabúral zozadu?
Neviem či ste zachytili, ale zdá sa že je tam aj MPR 30km/h a úplnou náhodou sa do nehody priplietli 2 poršátka. Tak ako úplnou náhodou sa do nehody na Orave priplietli poršátko, Ferrari a ešte jedno auto a zabili v protismere vodiča keď obiehali kolónu...
Nie kilometre ani bike skills treba honit. Sebeobranu na ochranu vlastnej rodiny!!!