dostal som nejake vouchery do tohto shopu, brali ste niekto odtial? ktore by ste doporucili ako dobre a chutne? https://www.jerky-shop.cz/cs/
Hovadzie Indiana Jerky je fajn, iny druh masa som neskusal. Mal som rozne znacky a tato mi chuti asi najviac, lebo nie je sladke. Original je fajne slane, hot and sweet je dost stiplave, ale len malicko sladke. Peppered mne osobne nechuti, korenie je dost vyrazne, chuti to ako klasicke cierne korenie.
Idu Vianoce a niekde v detskych domovoch su deti, ktore tuzia po bicykli......nevala sa niekomu doma detsky bicykel, ktoreho sa chcete zbavit ? Idealne niekde blizko KE. Odkupim , popripade ak ma niekto chut urobit radost moze si obdarovaneho sam vybrat.....na tejto stranke - https://www.milyjezisku.eu/sr
Hovadzie Indiana Jerky je fajn, iny druh masa som neskusal. Mal som rozne znacky a tato mi chuti asi najviac, lebo nie je sladke. Original je fajne slane, hot and sweet je dost stiplave, ale len malicko sladke. Peppered mne osobne nechuti, korenie je dost vyrazne, chuti to ako klasicke cierne korenie.
Ako moc stiplave je hot&sweet? Stacilo by mi jemne pikantne ale ak je to ekrazit tak to asi radsej nie. No a ktore balenie brat? 25, 60 alebo 100? Cim vacsie tym lacnejsie ale zas ked to otvorim a nezjem hned tak neviem ci to vydrzi nejaku dobu. Skoda ze sa to neda namixovat po jednotlivych kusoch len po celych baleniach.
25 je tak na maly snack, ochutnavku. 60 je podla mna tak akurat, uz to aj trochu zasyti, aj mlsnost ukoji. Na vyjazdy fajn (ale smadi z toho). 100 je uz regulerna porcia (ked som robil vlastne jerky, hmotnost sla skoro na stvrtinu, takze 100 suseneho je uz slusny steak). Neviem ako tieto kupenske drzia po rozbaleni, ale kazde balenie ma nejaky ten absorbent vlhkosti, takze ak to s nim supnes do malej tesnej krabicky, chvilu by to vydrzat malo.
Je to take pikantne tak akurat, ziadny extrem. Vydrzi. Ja kupujem iba stovky a zastipcujem vrecko. Nedeje sa s tym nic ani po par dnoch. Ale budes to zobat furt, to sa nepokazi
Toto je nova reportaz. Len neviem ci do korony, ked je to ku Krcmerymu, alebo do politiky, tak Pieskovisko. Osobne som o tom netusil, Krcmerymu som s vynimkou panbickarskych dristov doveroval. Ale ocividne sa na tej jeho skole da ziskat profesura rychlejsie ako na vysokej skole zivota
Volodja take to "bezne povedomie" ktore sa koluje/kolovalo za mojich cias (5-10r dozadu) a troska tipovania:
(od najskazenejsieho po "najrozumnejsie")
rozne "dedinske" vysoke skoly a "Uni" > Paneuropska ~= Sv. Alzbeta > Ekonomicka BA > (mozno ~=) pravnicka fakulta UK ~= UMB (asi) > zahranicni studenti mediciny na UK > polnohosp. Nitra > .... > UK/STU/TUKE
pravdaze, su vynimky fakulty/pracoviska oboma smermi a tiez som iste vynechal nejake, nemam prehlad "co existuje" na svk a co/kde/ako fici, ale alzbetka je znama ako "elektrickova vysoka skola" od nepamati.
myslim si, ze to neatakuje odbornu zdatnost Krcmeryho, no na druhej strane katolicka cirkev, korupcia a veci s tym suvisiace, to je na dlhe rozpravanie
Len pre zaujímavosť, práve som našiel zoznam "trailových" známok pre Holandsko na rok 2021. Myslíte, že by sa niečo podobné vedelo uchytiť aj na Slovensku? Kompletný zisk ide trailbuilderom na výbavu a čo treba.
Tie ktoré majú v zátvorkách verplicht sú povinné, ostatné dobrovoľné, ale ľudia si ich aj tak kupujú.
Viem si to predstavit, keby bolo jasne urcene komu to ide a na co sa to pouzije. Cize napr pre bikeparky alebo pre organizacie ako kecy. Neviem si to predstavit pri lesnickych organizaciach, kde sa traily a lesne chodniky vyznacili viac menej nahodou alebo z dobrej vole nejakeho nadsenca. Tam neverim, zeby peniaze sli na dobru vec
Tak v NL na všetko musia byť povolenia a tie povolenia musí vybehať nejaké združenie, ktoré následne traily postaví a potom sa aj o ne stará - napríklad tkb, alebo čo viem tak Trutnov Trails a myslím že ich je viac, len týchto sledujem.
A keď sa o to starajú, tak mi je tak trochu jedno ako tie peniaze použijú, keď viem, že vďaka týmto ľuďom mám kde jazdiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.jerky-shop.cz/cs/
Nemaju, ale mozem ti poradit kde maju vegansku skvarkovu pomazanku. V Lidli
Ako moc stiplave je hot&sweet? Stacilo by mi jemne pikantne ale ak je to ekrazit tak to asi radsej nie. No a ktore balenie brat? 25, 60 alebo 100? Cim vacsie tym lacnejsie ale zas ked to otvorim a nezjem hned tak neviem ci to vydrzi nejaku dobu. Skoda ze sa to neda namixovat po jednotlivych kusoch len po celych baleniach.
(od najskazenejsieho po "najrozumnejsie")
rozne "dedinske" vysoke skoly a "Uni" > Paneuropska ~= Sv. Alzbeta > Ekonomicka BA > (mozno ~=) pravnicka fakulta UK ~= UMB (asi) > zahranicni studenti mediciny na UK > polnohosp. Nitra > .... > UK/STU/TUKE
pravdaze, su vynimky fakulty/pracoviska oboma smermi a tiez som iste vynechal nejake, nemam prehlad "co existuje" na svk a co/kde/ako fici, ale alzbetka je znama ako "elektrickova vysoka skola" od nepamati.
Tie ktoré majú v zátvorkách verplicht sú povinné, ostatné dobrovoľné, ale ľudia si ich aj tak kupujú.
https://www.mtbroutes.nl/nieuws/routevignetten-2021?fbclid=IwAR2hVRDCORl2tjGwFeBORH-QFUpOobjELGwgoA1nT__FS8SlSyxfj1QGchI
A keď sa o to starajú, tak mi je tak trochu jedno ako tie peniaze použijú, keď viem, že vďaka týmto ľuďom mám kde jazdiť.