Vobec sa tymto veciam nerozumiem. Len co viem, tak ze to rychlejsie nabijanie nieje uplne idealne z hladiska zivotnosti baterie Tak zase to nemam v plane prehanat a hlavne ani do toho extra vrazat. Vyuzitie ako som napisal, veci na bike, ktore takmer vzdy nabijam sucasne a nechcem zaberat vsetky zasuvky. Laptop nepotrebujem, ani neviem kedy som ho mal naposledy zapnuty a takisto zatial nemam nic na usb-c.
tak ono tu rychlost nabijania si riadi elektronika, to ze mas 100w nabijacku neznamena ze budes nabijat na 100w. Z toho co som videl, rychlost nabijania nebola preukazana ako problematicka. Co nieje uplne idealne je skor vybijanie na 0 a nabijanie na 100%, aj ked ani tam neviem ako moc to je relevantne s kvalitnym dobijacim obvodom.
Na to co pises hej. Pocitaj akorat s tym, ze tych 24W je zdielanych. Cize ak zapojis nieco co si berie vacsi dobijaci vykon (moderne mobily, tablet, ale aj svetla), tak to moze trvat dlhsie.
Tak teraz to vsetko nabijam 1A nabijackou, resp. z pc, a tamto by aj pri zapojeni vsetkych portov malo davat 1,2A a pri dvoch-troch 1,6-2,4A, tak by to malo trvat praveze trochu kratsie, nie?
kedze Schiffrinku osobne nepozname, tak je podla mna zbytocne ju odsudzovat, ze je namyslena, alebo neviem aka...
ktovie, co sa jej prave "honilo" hlavou
staci si precitat par dielov https://www.bezfrazi.cz
Máš pravdu, nepoznám ju osobne, ale lyžovanie žien pravidelne sledujem, tak trochu poznám jej správanie v cieli.
No a dnes po prejazde cieľovou čiarou potrebovala súrne niečo vybaviť. Je možné, že jej došiel nedoplatok za elektrinu, tak to šla rýchlo uhradiť, aby neprišla do rečí.
A ten link odkazuje všeobecne na stránku. Neviem čo konkrátne mi doporučuješ prečítať.
Kice enino to písal po včerajšku, ja len aby sa nezabudlo.
Keď tak sleduješ ženské lyžovanie, napíš jednu ktorá sa neschová keď sa jej nepodarí jazda.
Určite by to isté urobila Petra keby štartovali po nej ešte tri pretekárky a ona by neprišla do cieľa s najlepším časom.
Je to úplne normálne že človek potrebuje byť v takej chvíli sám.
videli sme to uz velakrat, ze nespokojny zjazdar/ka isiel rovno do zakulisia a este to velakrat uvidime, ale do najvacsej superky Vlhovej sa kazdy spravny Slovak velmi rad obuje
videl som to uz aj v skokoch na lyziach, ze skokan necakal na hodnotenie
Mozno v zakulisi Schifrinka odbila pokusy svojho teamu o utesenie slovami: "Co je v pohode? So sliepkami sa tu pretekam jak prij3bana!"
Btw, ta Kiceho poznamka skor vypoveda o nom ako Schifrinke. Schifrinka skoncila za Vlhovou alebo inou pretekarkou desiatky krat a vzdy bola aj v interviews po zavode na moj vkus velmi fajn. Zavodi uz ozaj dlho a neregistroval som ziadne jej nesportove vyjadrenie.
No a k tomu moja škodoradosť - Schiffrinka ukázala svoju tvár ako nevie prehrávať. V cieli sa rýchlo pakovala dozadu schovať.
No neviem, či to vypovedá až tak veľmi o jej povahe. Veď len odišla, nikoho tam neodstrelila Nevieme aký mala deň, či je zdravotne fit, čo všetko sa jej preháňalo hlavou... A verte, že nám ženám sa toho preženie oveľa viac ako vám chlapom a možno občas aj dosť divných vecí Možno sa psychicky nastavila na víťazstvo, ktoré chcela darovať otcovi po smrti, aby naštartovala úspešne sezónu, no nepodarilo sa...Hoci je v lyžovaní dokonalá a poctivo si všetko vydrela, tiež je to len človek...Nemyslím si, že je treba ju súdiť, tak isto ako aj ostatných.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na to co pises hej. Pocitaj akorat s tym, ze tych 24W je zdielanych. Cize ak zapojis nieco co si berie vacsi dobijaci vykon (moderne mobily, tablet, ale aj svetla), tak to moze trvat dlhsie.
https://sport.aktuality.sk/c/470610/svetovy-pohar-perfektna-vlhova-triumfovala-v-uvodnom-slalome-sezony-tesne-zdolala-shiffrinovu/
A nezačala? Obrák nadpriemerne z jej hľadiska a tento víkend neskutočná radosť.
No a k tomu moja škodoradosť - Schiffrinka ukázala svoju tvár ako nevie prehrávať. V cieli sa rýchlo pakovala dozadu schovať.
ktovie, co sa jej prave "honilo" hlavou
staci si precitat par dielov https://www.bezfrazi.cz
No a dnes po prejazde cieľovou čiarou potrebovala súrne niečo vybaviť. Je možné, že jej došiel nedoplatok za elektrinu, tak to šla rýchlo uhradiť, aby neprišla do rečí.
A ten link odkazuje všeobecne na stránku. Neviem čo konkrátne mi doporučuješ prečítať.
Keď tak sleduješ ženské lyžovanie, napíš jednu ktorá sa neschová keď sa jej nepodarí jazda.
Určite by to isté urobila Petra keby štartovali po nej ešte tri pretekárky a ona by neprišla do cieľa s najlepším časom.
Je to úplne normálne že človek potrebuje byť v takej chvíli sám.
videl som to uz aj v skokoch na lyziach, ze skokan necakal na hodnotenie
Btw, ta Kiceho poznamka skor vypoveda o nom ako Schifrinke. Schifrinka skoncila za Vlhovou alebo inou pretekarkou desiatky krat a vzdy bola aj v interviews po zavode na moj vkus velmi fajn. Zavodi uz ozaj dlho a neregistroval som ziadne jej nesportove vyjadrenie.
No neviem, či to vypovedá až tak veľmi o jej povahe. Veď len odišla, nikoho tam neodstrelila
Samozrejme, že palce sa držia našej PETI
Škodoradosť predsa nie je kladná vlastnosť.
Ja sa radujem s Petry. Dúfam, že mi bude takto spríjemňovať celú zimu.