Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
kamošova rodina má niekoľko mázd a každé 4 roky ich mení. hrdza stále rovnako aj na nových modeloch. Jedina vec čo ma na mazdach odrádza. Nebyť hrzde je to moje vysnívané autíčko, ale pri tom ako sa u nás na severe solia cesty tak aj vw hrdzaveje.
Čo znamená hrdza rovnako? že sa za 10 rokov rozpadne? Čo som som občas zachytil "najhrdzavejšie" autá, tak to bola pomaly zmes všetkých značiek rôznych modelov, aj bez mazdy...
kamošova rodina má niekoľko mázd a každé 4 roky ich mení. hrdza stále rovnako aj na nových modeloch. Jedina vec čo ma na mazdach odrádza. Nebyť hrzde je to moje vysnívané autíčko, ale pri tom ako sa u nás na severe solia cesty tak aj vw hrdzaveje.
aj fordy aj pažouty, fšecko na severe , aj madvade a mazdy tu už kvitnú
moj 10 ročný fiškus som už kade tade zatieral aby sa to nešírilo... aj na A stlpiku vodiča,
tranzit mi na streche začal robiť koláče po 4 rokoch,
po 10 tich bol dole deravý ,
boxer chytá prvú hrdzu tiež po 4 rokoch... a to má len 70 tis km.
takže na dolniakoch mate pohodu na severe kamienky so solou... aj 4 mesiace roku
To, že ti Mazda nehrdzavie buď rád: https://www.carsguide.com.au/car-news/mazda-recalls-22-million-cars-over-rust-risk-45587
Tiež som mal Mazdu, spoľahlivá, pohodlná, dobre sa na nej vozilo až dokým nezačala kvitnúť, ale to takým tempom, že napr vpredu okolo misiek tlmičov mi ostali len kúsky zdravého materiálu a reálne hrozilo, že by tlmič vystrelil cez kapotu. Dal som auto do poriadku za ťažké € a pustil následne do sveta...
Na mojej som si zatiaľ žiadnu hrdzu nevšimol. Tá zvolávačka bola na vzpery na piate dvere, menili ich aj mne. Podvozok ošetroval priamo dovozca do EU, mesiac po kúpe to ešte *****o.
Mal som 6tku 2005, predal asi 3 roky dozadu bez hrdze, negarazovana. Teraz mam 2009 a stale bez hrdze. Pod barakom stoji este jedna, 2003 myslim a bez hrdze... to ze podvozok je trochu oranzovy neratam, tam sa chyta vsetko. Ale plechy su v pohode. Tolko osobna skusenost.
Mal som 2003jku (6) takze sa mi to len tazko veri.... bohuzial mazda je na to biedne. Co mali starsie modely problem (prva a druha generacia 6) bol hluk pri vacsich rychlostiach. Clovek po 2 hodinach na dialnici ohucany, a gumami to nebolo. Ale aj tak na nu spominam ako na auto do ktoreho som sa vzdy tesil:) sofersky pecka. Ked ti clovek porovna d vw group ci uz octavia, superb alebo passat tak skoda hovorit. Kratky golf nie je uplne naprd ale na mazdu (ci uz 3 alebo 6) sa proste nechyta.
v CX5ke som videl tieto adaptivne LEDky a fakt skvele svetla. Celkovo mi pride ze mazdacke xenony aj ledky svietia najlepsie, aj tlmene svetla maju uplne ostry prechod, to niekedy ani na mercedesoch nevidim.
Chlapi, na základe tejto debaty som prelozil tú moju Mazdu a teda nikde ani stopy po hrdzi. Nezdvihol som ju, tak neviem povedať, či na podvozku nejaká hrdzička nebude, ale na karosérii teda ani ťuk 😀.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj fordy aj pažouty, fšecko na severe , aj madvade a mazdy tu už kvitnú
moj 10 ročný fiškus som už kade tade zatieral aby sa to nešírilo... aj na A stlpiku vodiča,
tranzit mi na streche začal robiť koláče po 4 rokoch,
po 10 tich bol dole deravý ,
boxer chytá prvú hrdzu tiež po 4 rokoch... a to má len 70 tis km.
takže na dolniakoch mate pohodu
avšak vždy po zime vywapkujem spodok.
Tiež som mal Mazdu, spoľahlivá, pohodlná, dobre sa na nej vozilo až dokým nezačala kvitnúť, ale to takým tempom, že napr vpredu okolo misiek tlmičov mi ostali len kúsky zdravého materiálu a reálne hrozilo, že by tlmič vystrelil cez kapotu. Dal som auto do poriadku za ťažké € a pustil následne do sveta...