Záleži podla mna aj od obchodu, kde si ho kupuješ, ja som tiež takto utopil SE a vyreklamovali mi ho bez problémov, ale netuším, už ako sa volal vtedy ten obchod lebo som si pred rokom kúpil radšej 8 ale repasovanú.
mne ten kamos, vyssia pozicia na centrale Orange povedal ze to IP67 sa vztahuje na laboratorne podmienky....nieco v tom zmysle..... spolieham sa nato ze v tom Swiss-e budu normalny a vybavia to..... aj chalani v Apple store povedali ze je to nejaka ***** a ze sa s tym este nestretli.....
kazdopadne to, ze moj mobil je vedeny stale ako nepredany mi znemoznuje dostat sa k zarucnemu listu a bez toho sa nepohnem.... riesi sa to od 11:00, mali mi volat ci sa nieco zmenilo, aj toho kamosa som do toho zapriahol a zatial nic......
A čo skúsiť originál Apple servis? Mňe raz v Orage odporučili dať mobil rovno do autorizáku, vraj to bude rýchlejšie (a aj bolo, cc 2h - ľudská dohoda s technikom)
apple strores posielaju veci do Swiss-u... autorizovany servis.... aspon v okoli BA .... konecne mam zarucak, vystaveny dnes, takze zajtra tam pojdem a uvidi sa
Iba odporucanie...nedavajte si v alze doplnkovu sluzbu nalepenie ochranneho skla...Objednavka sa omeskala kvoli tomu viac ako o tyzden, namiesto skla bola folia, pod nou kopec bublin a nalepena nakrivo tak, ze prekryvala kusok prednej kamery...to vsetko len za necelych 15€. Mozu sa hanbit
ked vidím, alebo čítam slovo ALZA tak sa mi zježia všetky chlpy na tele a otáčky vybehnú do červeného...momentálne s nimi aj ja riešim jeden problém....a asi nie som jediný ako čítam o alze na nete....áno, to slovo hanba platí o nich dokonale....
Moje skúsenosti s alzou sú zatiaľ fajn. Rýchle dodanie, rýchla podpora. Raz som kúpil tovar, ktorý po zaplatení na druhý deň výrazne zlacnel, nepamätám presne, ale asi o 20 eur. Ozval som sa im čo s tým a po výmene 2 mailov a poslaní jedného čestného prehlásenia (z dôvodu, že som si stiahol PDF faktúry) mi rozdiel peňazí vrátili na účet.
Doplnkové služby ako nalepenie fólie okrem iného nesú riziko aj v tom, že telefón už nebude originálne zabalený a kto vie, čo sa s ním v procese "lepenia" stane. Takéto služby si necham urobiť v predajni mobilov, ktorý je v každom väčšom "tescu" a ak s nalepením nie som spokojný, sprdnem toho čo to lepil, nech to lepí znova...(aj to sa mi stalo).
tak jablko XR je v pecku..... v autorizovanom servise nasli vo vnutri kvapku vody tak ma rovno poslali do kelu..... servis kde mi doteraz opravili kazdy telefon, ti ho nedokazali rozchodit.... neviem ci ma viac serie ze odisiel telefon co mal 2 tyzdne alebo to ze sa neviem dostat kvoli nejakej softverovej ko.kotine k zalohe v PC..... no nic... kaslem teraz na telefon, kupim si radsej kolesa alebo vidlu
dpc vo vodeodolnom telefone najdu kvapku vody a poslu ta do pecka. by som ich poslal ja ci im neebe - ved prave to reklamujes ze sa tam ta kvapka dostala a nemala. pri predrazenych znackach som zvyknuty aspon na rozne vyhody ako rychle a bezproblemove reklamacie. ufon je ale asi z ineho sveta.
dal by som to na SOI a pripadne vyssie, lebo ak nieco deklaruju tak nech to tak ***** aj je a nie ze reklamujes deklarovane a poslu ta do pecka...hajzli
sledujem to.....ziadny operator a ani Apple na svoje stranke nespominaju IP67.... na Alze, NAY a hocikde inde to je.... ale tam kde by mali zaruku uznat to nieje.... tak neviem.... SOI skusim ale kedze to nema Apple na stranke, oni nezavadzaju.... maju to urcite osetrene.... pritom by mozno stacilo pustit mesacne 1-2 e na poistenie a si v klude..... kazdopadne zvazim ci dalsi bude jablko aj ked som s nim max. spokojny 8 rokov a cela rodina sme presli na jablka..... SOI skusim ale prioritu ma vyskladat bajk.... teraz pouuzivam 7r. iphone6 a v poho okrem tych kontaktov, nastaveni, fotiek , kedze sa k tomu neviem dostat kvoli softwaru.... co tiez nechapem..... novy fon som pred pouzitim aktualizoval na najnovsiu verziu SW, potom ho spravil so starym 6+ a hned zalohoval nanovo novy fon.... ked skapal, vytiahol som zalozny 6+, aktualizoval ho na najnovsi SW a ked som ho chcel urobit zo zalohy, vypisalo mi to ze ta posledna zaloha (tyzden stara) sa nezhoduje s SW telefonu kam to chcem natiahnut.....
Edit: ale malými písmenkami na spodku stránky je “ iPhone XR je odolný voči poliatiu, vode a prachu a bol testovaný v kontrolovaných laboratórnych podmienkach s hodnotením IP67 podľa normy IEC 60529 (maximálna hĺbka 1 meter do 30 minút). Odolnosť voči poliatiu, vode a prachu nie je trvalá a postupom času sa môže znížiť v dôsledku normálneho opotrebovania. Nepokúšaj sa nabíjať mokrý iPhone. Pokyny na čistenie a sušenie nájdeš v používateľskej príručke. Na poškodenie kvapalinou sa nevzťahuje záruka.”
dik....to som nevedel najst.... skusim to na SOI....... otazka bude dokazovanie kolko a kde bol ten telefon pod vodou..... aj ked mam dvoch svedkov ze bol v tej vode chvilocku.... zas, su to rodinny prislusnici, z toho jeden nezletily.....
perez ... a presne na tom Ta dostanu, myslim si ........ je.at... nebudem sa nervovat...... ide jezisko.... vidla/kolesa/susicka.... potom sa uvidi....
Vsak som to sem pisal, proste tu odolnost u seba testuju, ale negarantuju. Dava to nejaky zmysel, ked cloveku ten telefon s kovovym ramom raz padne, trochu sa zdeformuje (tak, aby to nebolo vidiet na prvy pohlad, ale dost aby to, aby nedoliehalo to tenucke tesnenie), no a ty ako vyrobca potom ako dokazes to mechanicke opotrebovanie? Zbavis sa zodpovednosti rovno a je. Nijak zvlast ma to nerozrusuje, a to sam pouzivam ajfon na podkasty vo vani.
Neviem to porovnat s konkurenciou, ako sa stavia k vodeodolnosti napriklad Samsung - podelte sa ak niekto mate slusenost. Tesak, s tym starym 6 ti zaloha nefunguje lebo 6 uz nema podporu najnovsieho systemu, tam ti ide max IOS 13.Y, na XR (a vsetkom novsom ako 6S, tesne si netrafil) je 14.2 aktualne
Akurat zhanam zene novy (bazarovy) ajfon, na sucasnom ma uz dost strbavy display- ked zozeniem (zajtra idem pozriet jeden), ten jej sucasny ti mozem doniest, podporuje ten novy system, mozes si cezen vytiahnut data zo zalohy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kazdopadne to, ze moj mobil je vedeny stale ako nepredany mi znemoznuje dostat sa k zarucnemu listu a bez toho sa nepohnem.... riesi sa to od 11:00, mali mi volat ci sa nieco zmenilo, aj toho kamosa som do toho zapriahol a zatial nic......
Doplnkové služby ako nalepenie fólie okrem iného nesú riziko aj v tom, že telefón už nebude originálne zabalený a kto vie, čo sa s ním v procese "lepenia" stane. Takéto služby si necham urobiť v predajni mobilov, ktorý je v každom väčšom "tescu" a ak s nalepením nie som spokojný, sprdnem toho čo to lepil, nech to lepí znova...(aj to sa mi stalo).
https://www.zive.cz/clanky/apple-podle-italu-lhal-o-vodeodolnosti-iphonu-musi-zaplatit-pokutu-261-milionu-korun/sc-3-a-207258/default.aspx
....aj tak mam pocit ze jablko zaspalo a konkurencia ich kope do riti.......
Akože nie, tu to píšu.
Edit: ale malými písmenkami na spodku stránky je “ iPhone XR je odolný voči poliatiu, vode a prachu a bol testovaný v kontrolovaných laboratórnych podmienkach s hodnotením IP67 podľa normy IEC 60529 (maximálna hĺbka 1 meter do 30 minút). Odolnosť voči poliatiu, vode a prachu nie je trvalá a postupom času sa môže znížiť v dôsledku normálneho opotrebovania. Nepokúšaj sa nabíjať mokrý iPhone. Pokyny na čistenie a sušenie nájdeš v používateľskej príručke. Na poškodenie kvapalinou sa nevzťahuje záruka.”
perez ... a presne na tom Ta dostanu, myslim si ........ je.at... nebudem sa nervovat...... ide jezisko.... vidla/kolesa/susicka.... potom sa uvidi....
Neviem to porovnat s konkurenciou, ako sa stavia k vodeodolnosti napriklad Samsung - podelte sa ak niekto mate slusenost.
Tesak, s tym starym 6 ti zaloha nefunguje lebo 6 uz nema podporu najnovsieho systemu, tam ti ide max IOS 13.Y, na XR (a vsetkom novsom ako 6S, tesne si netrafil) je 14.2 aktualne
Akurat zhanam zene novy (bazarovy) ajfon, na sucasnom ma uz dost strbavy display- ked zozeniem (zajtra idem pozriet jeden), ten jej sucasny ti mozem doniest, podporuje ten novy system, mozes si cezen vytiahnut data zo zalohy.