Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
halo***** 2,2 V5t? tie vozitka začínajú pekelne stúpať na cene, len si ho pekne mazlickuj :p . Nedávno sa jedna s2 s tým motorom predala za 160 tisíc euro. Chlap narovinu povedal ze s tým bude zavodit, nebude to žiadna ulozenka
Trochu z ineho sudku. Ak by sa nasiel nejaky nestastnik ktory by si chcel kupit nove auto v Cechach tento rok ako fyzicka osoba, velmi si davajte pozor na jednu vec.
Minuly rok koncila nejaka EURO6-TEMP-EVAP-ISC (oznacena ako DG) norma s ktorou sa na Slovensku uz nedaju registrovat auta. Ak taketo auto si chcete kupit, musi si ho predajca zaregistrovat "na seba", potom odhlasit na vas. Tu na SR si musite spravit registraciu a schvalia vam to. Ak nahodou niekto taketo finesy (ako napriklad ja) neovlada, tak moze nastat zaujimave byrokraticke dobrodruzstvo
Predajca v CR by o tomto mal vediet, jedine zeby nie
Lebo ak v technicaku (cast II) bude datum prvej registracie vozidla v CR prazdny, tak je pruser
CR ma vynimku na dopredaj vyrobenych vozidiel do konca roku 2021, SR nie
A samozrejme pri novom aute z CR budete tu musiet platit DPH a podat danove priznanie. Predajca v CR by vam mal teda vystavit fakturu bez DPH (ale castokrat DPH moze pozadovat ako zabezpeku)
Neviem ci sa da s ceskymi znackami jazdit na Slovensku permanentne... Urcite by som nemohol byt napisany ako vlastnik ak som dobre pozeral, lebo pokial nemam trvaly/prechodny pobyt v CR, tak registracia je iba na ceskeho obcana/firmu
A chvalabohu ta Kia ma 103 kW, takze je to este "ok". Toho Tuscona si ani neviem predstavit
Prišiel čas rozlúčiť sa...výborné autíčko pre bikerov a ľudí čo žijú aktívne. Honda CR-V, r.v. 2009, 2.0 benzín, 110kW, poctivých 155700km, origo ťažné zariadenie z Hondy.
Viac info na: https://www.autobazar.sk/23026439/honda-cr-v-2-0-elegance/
Páni, názor na umývanie auta na ručnej umývarke v tomto období? Vyzerá to, že teplota troška klesne a keďže nechodím tak často do práce rad by som auto umyl. Ak bude doobeda vonku (povedzme max do - 4) a po práci zájdem na ručnú autoumyvarku, nemôžem tomu ešte viac ublížiť (teraz mam ešte navyše na dva dni garáž, síce sa v nej nevykuruje, ale je tam 10 stupňov v pohode, takže z umývarke rovno do garáže po 10tich km) Čo som čítal, názory sú rôzne. Bojím sa popraskania skla, pripadne poškodenia laku. Ďakujem za odpovede
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes TK/EK bez straty kyticky
Trochu z ineho sudku. Ak by sa nasiel nejaky nestastnik ktory by si chcel kupit nove auto v Cechach tento rok ako fyzicka osoba, velmi si davajte pozor na jednu vec.
Minuly rok koncila nejaka EURO6-TEMP-EVAP-ISC (oznacena ako DG) norma s ktorou sa na Slovensku uz nedaju registrovat auta. Ak taketo auto si chcete kupit, musi si ho predajca zaregistrovat "na seba", potom odhlasit na vas. Tu na SR si musite spravit registraciu a schvalia vam to. Ak nahodou niekto taketo finesy (ako napriklad ja) neovlada, tak moze nastat zaujimave byrokraticke dobrodruzstvo
Predajca v CR by o tomto mal vediet, jedine zeby nie
Lebo ak v technicaku (cast II) bude datum prvej registracie vozidla v CR prazdny, tak je pruser
CR ma vynimku na dopredaj vyrobenych vozidiel do konca roku 2021, SR nie
A samozrejme pri novom aute z CR budete tu musiet platit DPH a podat danove priznanie. Predajca v CR by vam mal teda vystavit fakturu bez DPH (ale castokrat DPH moze pozadovat ako zabezpeku)
Takze tak..
Navyse to prinasa vyhodu omnoho lacnejsieho registracneho poplatku pri hocicom trosku vykonnejsom 🤣
169kw hyundai tucson na slovensku stoji 1250€ Jeho prihlasenie
A chvalabohu ta Kia ma 103 kW, takze je to este "ok". Toho Tuscona si ani neviem predstavit
Viac info na:
https://www.autobazar.sk/23026439/honda-cr-v-2-0-elegance/