chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Bocnice su len bocnice. Casing = bocnice + behun. Aspon podla mna teda
Mozno casing = kord?
ani v zahranici to nejak extra nerozlisuju, nie je to podstatne... po spravnosti by napr. EXO alebo DD nemal byt "casing" ale len "sidewall protection", pretoze sa nachadzaju len na bocniciach - napriek tomu sa bezne hovori o EXO, EXO+, DD casingu...
V lese jazdim len lahsie cesticky skor asfalt cyklotrasy hodia sa tie vittorie mezcal dajme tomu 2,25 aj na asfalt ? Mam cez 90 kg nech to aj nieco vydrzi dik
Ja som skoro celu sezonu jazdil barzo v predu a mezcal v zadu. Mezcal je rychly plast. Nepodrzi tak ako barzo. Mam 82kg a vsetko v pohode. A to som jazdil maratony. Takze mezcal urcite v pohode
Sak toneni vela jazdim vecinou trasu dubravka petrzalka to mas tak dajme tomu 14 tam 14 naspet 20 krat do mesiaca a hned mas skoro 500km . Cestak by som nikdy nekupil nepaci sa mi to vobec chodievam aj tak pri dunaji po cesticksch tak tam asi cestakom by som moc nemohol a cestak je hnus je to skarede.
Čau, nějaký tip na pláště 26” v rozměru 2,1-2,25 na cca 50% asfalt, zbytek lesní cesty, štěrk, občas lehčí bahno nebo teď v zimě sníh (je mi jasné, že pomaleji, ale aby to na něm vůbec šlo). Uvažuju o kombinaci dopředu Maxxis Ardent Race 3C Exo/dozadu Schwalbe Racing Ralph S-Skin. Ardent race vypadá jako dobrý plášt na přední kolo a Racing ralph je podle testů dobrý ve valivém odporu na zadním kole.
Případně jsem přemýšlěl o Ardent Race/Cross king nebo Racing Ray/Racing ralph. Díky všem
zero554 dopredu daj ikon v 3C, dozadu daj bud ikon v 2C alebo aspen - aspen je tiez 2C. 2C zmes nelezie tak rychlo dole. 3C je zase lepsia za mokra.
na mezcal tu niekto pisal ze siel velmi rychlo dole.
alebo ak chces tak skus este kross king predok, race king zadok - ten tiez vedel tusim zvladnut aj porciu asfaltu.
ako je na tom RaRa - RoRo s asfaltom netusim.
Pani vie mi niekto poradit nejaky zdroj dat o realnych sirkach plastov na rafe pri nejakom normalnom tlaku. Viem ze asi chcem vela, ale ako hladam jednotlive data bud nenajdem alebo zistujem take diskrepancie ze z toho ide hlava okolo. Napr Schwalbe MM 2.35"(sirka na rafe 60mm) je sirsia ako DHF 3C EXO 29×2.5" (sirka na rafe 57mm).
Ak take data nejestvuju, skusim ich pozbierat a vytvorit z nich nejaku tabulku. Ak niekto pomoze budem rad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.maxxis.com/technology/bike-technology
Mozno casing = kord?
ani v zahranici to nejak extra nerozlisuju, nie je to podstatne... po spravnosti by napr. EXO alebo DD nemal byt "casing" ale len "sidewall protection", pretoze sa nachadzaju len na bocniciach - napriek tomu sa bezne hovori o EXO, EXO+, DD casingu...
ty jazdis na MTB po asfalte mesacne 700km ?
Případně jsem přemýšlěl o Ardent Race/Cross king nebo Racing Ray/Racing ralph. Díky všem
na mezcal tu niekto pisal ze siel velmi rychlo dole.
alebo ak chces tak skus este kross king predok, race king zadok - ten tiez vedel tusim zvladnut aj porciu asfaltu.
ako je na tom RaRa - RoRo s asfaltom netusim.
Ak take data nejestvuju, skusim ich pozbierat a vytvorit z nich nejaku tabulku. Ak niekto pomoze budem rad.
http://www.reifenbreiten-datenbank.de/