Ja dokážem pochopiť že sa to môže stať, aj mne sa zadarilo drbnúť susedovi dverami keď nám v PK na juhu fučal vetrisko a nezachytil som dvere včas....stane sa, poriešiš, hotovo....
ALE tak isto sa mi stalo že som sedel v aute na parkovisku pred Tescom, vedľa mňa zastal totálne na šikmo pánko s celou famíliou... dverami mi najskôr ***** on, vystúpil, následne mi dverami ***** aj jeho decko....ako by sa nechumelilo začali odchádzať do tesca tak som vystúpil a hovorím mu že haló? aspoň pardón? ten chumaj mal ešte toľko drzosti sa do mňa pustiť že čo riešim šak sa nič nestalo (nemohol to vedieť lebo sa ani nekukol.....
ja nemám problém s tým ak sa niečo stane, ja mám problém s tým že 90% ľudí to odignoruje, a nakoniec len ty máš škodu a musíš ju riešiť na vlastné náklady.
Aj moje auto už má škodovú udalosť za sebou a vymenené obe časti zadného nárazníka(lakovanú aj nelakovanú).
Celková cena výmeny bola cez 750€ + 50€ za náhradné vozidlo, našťastie to platila poisťovňa vinníka v plnej výške. Ale predstav si že by som natrafil na takého ***** ako na tom parkovisku a reálne by som to musel platiť ja? OK, väčšinu by pokryla havarijka ale aj tak.... PREČO by som mal ja znášať náklady s opravou niečoho čo som si nespôsobil?
Ja som kupil auto 5 rocne z DE bez tukancov na bokoch. Po 4 rokoch na nasich parkoviskach je dobuchane po oboch stranach. Je to len o ludoch, nasinec si vazi len svoje. Mozno je to dan za stary rezim ked bolo vsetko vsetkych a zaroven nikoho.
Svagor mal stare auto, neregistroval nejake obuchance z parkoviska pred bytovkou. Ako kupil nove, do dvoch tyzdnov obite z oboch stran, parkuje na rovnakom parkovisku ako so starym parkoval.
Tiež som kúpil "cukrík" a parkovanie pri LIDLoch, KAUFLANDoch a podobných .....
sa už ukazujú
Minule som dokonca sedel v aute a pani vedľa v RENAULTe otvárala dvere a nie raz ale dvakrát jeeeb.
Keď som sa ozval, tak že oni tam majú také plasty a nič mi nepoškriabe
Ja som kupil auto 5 rocne z DE bez tukancov na bokoch. Po 4 rokoch na nasich parkoviskach je dobuchane po oboch stranach. Je to len o ludoch, nasinec si vazi len svoje. Mozno je to dan za stary rezim ked bolo vsetko vsetkych a zaroven nikoho.
Ja mam pocit, ze ludia si nevazia ani svoje, spravaju sa aj ku svojim veciam tak ako by ich mali zadarmo
ja by som sa vrátil asi k pôvodnej otázke.. ako riešite tieto parkoviskové "ťukance" ktoré vyvediete vy?
koľko ste ochotný čakať na parkovisku na druhého majiteľa? (napr čo keď to neni pred potravinami ale večer na sídlisku)
fakt ku otvoreným dverám či pusine na značku voláte hliadku že tuto som spravil škrabanček (t.j. čakačka 30min-1hod minimálne)? (samozrejme fotky čo dal scarinko sú už úplne iná kategória udalostí)
hej stačí pomaly oprieť.. ale ako bolo spomenuté stane sa, že decko vyskočí prichytením sa o dvere a "buchne" nimi, alebo aj starší človek sa musí "chytiť" dačoho aby vstal, alebo fúkne vietor a buchne nimi..
Tiež dávam úplne na koniec parkoviska, len niekedy žasnem, že zo stovky voľných miest medzitým niekto zaparkuje rovno vedľa mňa. 🙈
Ja poznám jedného zrelého na Chocholouška čo to robí v MT, má jednu starú feldu a vždy keď vidí nejaké novšie auto stáť na konci parkoviska tak sa mu ***** vedľa vodičových dverí aby len tak tak mohol ten druhý nastúpiť.
Tiež dávam úplne na koniec parkoviska, len niekedy žasnem, že zo stovky voľných miest medzitým niekto zaparkuje rovno vedľa mňa. 🙈
inak túto "stádovitosť" pozorujem aj ja.. zaparkuješ "ďalej" od vchodu, okolo prázdny plac, ale auto ktoré tiež nazaparkuje pri vchode to postaví vedla teba aj keď okolo je volných ďalších minimálne 30 boxov
Rád som rozprúdil diskusiu, však nikomu nenútim môj názor Už som viac krát musel nastupovať keď som dokázal dvere otvoriť ledva na šírku môjho stiahnutého brucha, to boli iné gymnastické kreácie. Raz som už aj zvažoval že idem to skúsiť dajako cez kufor... Vidno ako sú niektorí vytrhnutý z reality a oni sú najdokonalejší na svete a nevidia problém z širšieho hľadiska, pritom som ešte nikomu úmyselne ani neúmyselne nič nepoškodil (okrem asi tej jednej nehody na biku). Ale to je ako s bicyklami, kto nechce škrabance, nech nejazdí, už samotná cesta ich spraví dostatok. Ale keď ich baví meniť dvere a nárazníky pre sotva viditeľné škrabance, nech sa páči Podľa mňa je jediná istota mať garáž a tam parkovať...
EDIT: mám dlhé dvere, preto sa snažím parkovať tak, aby som relatívne pohodlne nastúpil.
Moje služobne vozidlo trávi väčšinu času dňa na mnohých parkoviskách a hnevám sa na ľudí, ktorí mi buchnú dverami do auta. Je to ignorantské a drzé. Po 2 rokoch sú na aute desiatky ťukancov, lebo deti, vietor, babička, nákup, nezmestil som sa... v drvivej väčšine bez akéhokoľvek “prepáčte” . Nie je to vôbec normálne. Každý rok si Fleet cars robí obhliadku firemných vozidiel, a ak je viac ako 1 veľký tukanec na m2 alebo škrabanec 2cm+, ide to na opravu. Riešim nahlásenie na poisťovňu, obhliadku. Potom to rieši firemná škodová komisia a pridelia mi zopár e-learningovich školení defenzívnej jazdy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vlastne minule to urobila aj svokra 😕
Nahral si mi dobre
Ja dokážem pochopiť že sa to môže stať, aj mne sa zadarilo drbnúť susedovi dverami keď nám v PK na juhu fučal vetrisko a nezachytil som dvere včas....stane sa, poriešiš, hotovo....
ALE tak isto sa mi stalo že som sedel v aute na parkovisku pred Tescom, vedľa mňa zastal totálne na šikmo pánko s celou famíliou... dverami mi najskôr ***** on, vystúpil, následne mi dverami ***** aj jeho decko....ako by sa nechumelilo začali odchádzať do tesca tak som vystúpil a hovorím mu že haló? aspoň pardón? ten chumaj mal ešte toľko drzosti sa do mňa pustiť že čo riešim šak sa nič nestalo (nemohol to vedieť lebo sa ani nekukol.....
ja nemám problém s tým ak sa niečo stane, ja mám problém s tým že 90% ľudí to odignoruje, a nakoniec len ty máš škodu a musíš ju riešiť na vlastné náklady.
Aj moje auto už má škodovú udalosť za sebou a vymenené obe časti zadného nárazníka(lakovanú aj nelakovanú).
Celková cena výmeny bola cez 750€ + 50€ za náhradné vozidlo, našťastie to platila poisťovňa vinníka v plnej výške. Ale predstav si že by som natrafil na takého ***** ako na tom parkovisku a reálne by som to musel platiť ja? OK, väčšinu by pokryla havarijka ale aj tak.... PREČO by som mal ja znášať náklady s opravou niečoho čo som si nespôsobil?
No a keby si si prečítal aj môj nasledujúci príspevok:
sa už ukazujú
Minule som dokonca sedel v aute a pani vedľa v RENAULTe otvárala dvere a nie raz ale dvakrát jeeeb.
Keď som sa ozval, tak že oni tam majú také plasty a nič mi nepoškriabe
Ja mam pocit, ze ludia si nevazia ani svoje, spravaju sa aj ku svojim veciam tak ako by ich mali zadarmo
koľko ste ochotný čakať na parkovisku na druhého majiteľa? (napr čo keď to neni pred potravinami ale večer na sídlisku)
fakt ku otvoreným dverám či pusine na značku voláte hliadku že tuto som spravil škrabanček (t.j. čakačka 30min-1hod minimálne)? (samozrejme fotky čo dal scarinko sú už úplne iná kategória udalostí)
Tam je to nebezpečnejšie 😉
Ja poznám jedného zrelého na Chocholouška čo to robí v MT, má jednu starú feldu a vždy keď vidí nejaké novšie auto stáť na konci parkoviska tak sa mu ***** vedľa vodičových dverí aby len tak tak mohol ten druhý nastúpiť.
Some men just want to watch the world burn.
EDIT: mám dlhé dvere, preto sa snažím parkovať tak, aby som relatívne pohodlne nastúpil.