Ja si myslím že by pomohlo keby boli parkovacie miesta o nečo širšie a nie podla normy ktorá platila ešte hádam za komunistov kedy po cestách jazdili Škody 105 a nie autá typu Q7 a pod. Niekedy sa až čudujem ako tí ludia vystupujú keď vedla seba je zaparkovaných viac SUV.
Pomohlo by, viď naša garáž keď chcem vystúpiť, musím zaparkovať na čiare. V celej podzemnej garáži sú uzavreté garáže v strede a vľavo (pri pohľade od vjazdu) a akurát táto jedna debilna vedľa môjho miesta na pravej strane garáže. Ešte aj s tým vycnelkom, akože stĺp. Trochu ďalej parkujú dve bmw x5 a majú tri miesta, lebo do dvoch by sa nevosli.
K tým incidentom s tukancami od dverí mám takú príhodu, keď som ešte bol pubertiak. Boli sme na výlete v Adršpachu a pri vystupovaní z auta mame samozrejme ušli dvere, lebo celkom fúkal vietor a buchli do vedľajšieho auta a spravili maličký ďobanec. Vedľa z auta tiež vystupovali, tak otec to chcel normálne riešiť cez políciu. Poliak nechcel, tak otec mu povedal, že dobre, ale nedá mu len tak peniaze. Keď, tak nech sa to rieši ako sa má. Henten mavol rukou a ze sa mu to nechce riešiť atd. Tak reku dobre...odišli sme na okruh medzi skaly a keď sme sa vrátili, auto pekne obidene kľúčom. Vedeli sme, ktorá bije...ale toho hajzla sme už nenašli. Z toho vyplynulo poučenie, že čokoľvek sa stane, aj takáto blbosť, radšej zavolať policajtov a počkať ako sa takto "dohodnúť" a ešte nato doplatiť.
Na pritlačené dvere volať policajtov, nebodaj ešte aj bez viditeľného poškodenia, ešte keď sa chce poškodený dohodnúť Sa nedivím, že niekomu za to pochodia kľúče po aute
Na pritlačené dvere volať policajtov, nebodaj ešte aj bez viditeľného poškodenia, ešte keď sa chce poškodený dohodnúť Sa nedivím, že niekomu za to pochodia kľúče po aute
bývam v TT v Arborii, v pozdemnej garáži kde mám parkovacie miesto sú tie miesta tak úzke až to pekné nieje, a pomerne maličká C3 ma dosť dlhé dvere... je sranda tam nastupovať ale susedov peugeot som neťukol ešte ani raz a ani on mňa ono keď sa chce a človek si dá záležať a je opatrný pri nastupovaní tak nič neťukne
a to ja mám ešte úzke auto susedkovia čo parkujú megane RS, golf GTI, i30N a podobné vecičky v garáži sú skoro od čiary po čiaru
Nuz ak su take uzke ako tie u brasku, ktory tiez tvrdi ze su uzke ... a v skutocnosti neverim, zeby som tam s avensisom mal problem. Rozmaznani ste poniektori, vystujete/nastupujete ako babicka o palicke
Záleží čím jazdíš.
Mal som už dávno na tri dni požičanú Q7 a musel som parkovať na sedláka lebo som bol od čiary po čiaru a stačí aby niekto vedľa mňa na mňa pri parkovaní nemyslel, tak by som už neodišiel.
ja som primárne reagoval na zispikove parkovanie doma v novostavbe, vonkajšie sú naozaj niektoré úzke ... a niektoré ako napr pri hornbachu parádne široké
U nas pred panelakom mame malo miesta a na "parkovisku" pre 5 aut tam natlacime 6 (je to priecne statie). Staci byt trochu ohladuplny a rozmyslat. Parkujeme soferovimi stranami ku sebe aby sa dalo vystupit a na spolujazdcovej strane mozme ist hodne blizko. Jeden predkom, druhy nacuva a tak dokola. Da sa tak usetrit dost miesta ked sa chce. Pri odchadzani len sofer vyparkuje a potom nalozi koho potrebuje.
Áno, aj na tvoj, nie si jediný kto chcel volať policajtov kvôli prkotine, pritom sa to dá často vyriešiť jednoducho.
ennio také autá nemáme na sídlisku ani v TS ani v NO, stačí používať rozum ako to bolo písané Ale nič čo by stálo za nejaké riešenie, aj môj bike vyzerá horšie, poobíjaný
Ja mám na aute plno odlúpenych miest laku od kamienkov, aj toto nejako riešite?
Ja ti k tomu ešte dodám, že ten Poliak hneď vyrukoval s nejakou nezmyselnou sumou niekoľko stovák eur za takúto blbosť, takže da sa to vyriešiť keď dôjde k rozumnej dohode a nie že niekto s tým chce vybabrat. Nebolo to hneď o tom, že voláme policajtov.
Takéto tukance sa dajú vytiahnuť bez lakovania, keď nie je lak poškodený, čo ani nebol. A keď už, tak prelakovat dvere nestojí 4-5 stovák. Ty by si teda asi na to pristúpil úplne v pohodicke, bez reptania
Viem si zivo predstavit takych spekulantov.
Sam som zazil podobneho. Siel som (autom) v jednosmerke pod mojim domom, lahky dazd, za mnou chalanko na jednotkovej Fabii dost nalepeny. Hladajuc miesto som odbocoval dolava do dalsej jednosmerky(tak ako modry Partner tu na fotke), avsak tam mi cuval v ceste nejaky chlapik, co asi zle odbocil a nechcel ist okolo, tak som zabrzdil tak, ze mi este kufor trcal do cesty z ktorej som odbocoval.
Typek iduci za mnou do mna buchol- mojmu staremu Accordovi nebolo nic, akurat odrana farba na narazniku, ktory uz tam mal sramy aj predtym. On prasknuty naraznik, ohnuty blatnik, vybehnute svetlo... Zostali sme vsetci traja- chlapik co cuval kde nemal, ja a ten za mnou. Ja som povedal, ze mi to za to nestoji a nebudem po nom pytat opravu. No a poskodeny, cca rovesnik ~25r, si zavolal tatka ktory tam rovno byval, ten hned dosiel, teatralne vycislil skody na tej Fabii a rovno vsetkym zadelil vinu- cuvajuci ze tam nemal cuvat (co nemal, ale kedze mi neprekrizil po ktorej som siel pred odbocenim, realne nic nezavinil), ja som nemal "len tak zastat", a teda synacik ze tiez da nabuduce pozor. A ze sa mame rovnym dielom poskladat na spoluucast jeho havarijky 5000kc. Ten cuvajuci chlapik sa asi citil previnilo a vyzeral ze na to kyvne, ja som bol zaskoceny ze ci mu uplne *****
Stale uzasnuty som mu slusne objasnil ze mu nedam ani, on sa chcel hadat, pripomenul som ze si tiez mozem pytat naraznik, vykrucal sa ako cervik ze predsa nie som bez viny, potom som mu ponukol zavolat policiu, to divsasvete nechcel...
Medzitym to cuvajuceho chlapika tiez prestalo bavit, povedal ze sa ponahla po syna do skolky, vyberie ho a este sa vrati. Ja som dal chlapikovi blahosklonne telefon, ze ak by predsalen chcel nieco spisovat, nech sa ozve, zaparkoval som a siel domov. Neozval sa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K tým incidentom s tukancami od dverí mám takú príhodu, keď som ešte bol pubertiak. Boli sme na výlete v Adršpachu a pri vystupovaní z auta mame samozrejme ušli dvere, lebo celkom fúkal vietor a buchli do vedľajšieho auta a spravili maličký ďobanec. Vedľa z auta tiež vystupovali, tak otec to chcel normálne riešiť cez políciu. Poliak nechcel, tak otec mu povedal, že dobre, ale nedá mu len tak peniaze. Keď, tak nech sa to rieši ako sa má. Henten mavol rukou a ze sa mu to nechce riešiť atd. Tak reku dobre...odišli sme na okruh medzi skaly a keď sme sa vrátili, auto pekne obidene kľúčom. Vedeli sme, ktorá bije...ale toho hajzla sme už nenašli. Z toho vyplynulo poučenie, že čokoľvek sa stane, aj takáto blbosť, radšej zavolať policajtov a počkať ako sa takto "dohodnúť" a ešte nato doplatiť.
Narážaš na môj príspevok?
a to ja mám ešte úzke auto
moze byt, neviem, nebyvam tam
stal som tam len chvilu a toto mi hned udrelo do oci
Mal som už dávno na tri dni požičanú Q7 a musel som parkovať na sedláka lebo som bol od čiary po čiaru a stačí aby niekto vedľa mňa na mňa pri parkovaní nemyslel, tak by som už neodišiel.
Áno, aj na tvoj, nie si jediný kto chcel volať policajtov kvôli prkotine, pritom sa to dá často vyriešiť jednoducho.
ennio také autá nemáme na sídlisku ani v TS ani v NO, stačí používať rozum ako to bolo písané
Ja mám na aute plno odlúpenych miest laku od kamienkov, aj toto nejako riešite?
Sam som zazil podobneho. Siel som (autom) v jednosmerke pod mojim domom, lahky dazd, za mnou chalanko na jednotkovej Fabii dost nalepeny. Hladajuc miesto som odbocoval dolava do dalsej jednosmerky(tak ako modry Partner tu na fotke), avsak tam mi cuval v ceste nejaky chlapik, co asi zle odbocil a nechcel ist okolo, tak som zabrzdil tak, ze mi este kufor trcal do cesty z ktorej som odbocoval.
Typek iduci za mnou do mna buchol- mojmu staremu Accordovi nebolo nic, akurat odrana farba na narazniku, ktory uz tam mal sramy aj predtym. On prasknuty naraznik, ohnuty blatnik, vybehnute svetlo... Zostali sme vsetci traja- chlapik co cuval kde nemal, ja a ten za mnou. Ja som povedal, ze mi to za to nestoji a nebudem po nom pytat opravu. No a poskodeny, cca rovesnik ~25r, si zavolal tatka ktory tam rovno byval, ten hned dosiel, teatralne vycislil skody na tej Fabii a rovno vsetkym zadelil vinu- cuvajuci ze tam nemal cuvat (co nemal, ale kedze mi neprekrizil po ktorej som siel pred odbocenim, realne nic nezavinil), ja som nemal "len tak zastat", a teda synacik ze tiez da nabuduce pozor. A ze sa mame rovnym dielom poskladat na spoluucast jeho havarijky 5000kc. Ten cuvajuci chlapik sa asi citil previnilo a vyzeral ze na to kyvne, ja som bol zaskoceny ze ci mu uplne *****
Stale uzasnuty som mu slusne objasnil ze mu nedam ani, on sa chcel hadat, pripomenul som ze si tiez mozem pytat naraznik, vykrucal sa ako cervik ze predsa nie som bez viny, potom som mu ponukol zavolat policiu, to divsasvete nechcel...
Medzitym to cuvajuceho chlapika tiez prestalo bavit, povedal ze sa ponahla po syna do skolky, vyberie ho a este sa vrati. Ja som dal chlapikovi blahosklonne telefon, ze ak by predsalen chcel nieco spisovat, nech sa ozve, zaparkoval som a siel domov. Neozval sa.