Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
V principe nemam s tym ziadny problem, ale v tomto konkretnom pripade som nemal taku velkost na multikluci. A uz sa mi raz povolil predstavec za jazdy a nebolo to nic prijemne dojst domov, tak preto...
Ja tiez preferujem torx ale ma to jednu vadu. Ked som mimo bytu tak so sebou mam na multikluci len imbusy a nikto v okoli torx nepouziva cize ak sa nieco vysype som nahraty. Imbus maju uz aj v potravinach asi.
Meniť šesťhran za torx, lebo nemám na kľúči? Jednoduchšie a lacnejšie je kúpiť nový multikľúč nie? Torx je vždy lepší ako imbus, imbusov som strhol už plnú prdel, torx ani jeden. Keby nemám sadu na extrahovanie imbusov, tak som už veľakrát dosť smutný...
Supafly666
no ja som strhol imbus na klukach (srob, co drzi lavu kluku) a tam mi ta sada nepomohla
az vrtacka
potom som kupil 20 srobov s torxom a pouzivam tie
Nad touto kombinaciou som presne rozmyslal aj ja ked som dnes na sklade pozeral na tie Aspen 2,4 ...kurnik, ale na tej fotke to vyzera byt riadny balon na tych rafkoch. Vedel by si mi prosim zmerat aku sirku maju tie plaste ked su takto obute na kolesach? Diky
Meniť šesťhran za torx, lebo nemám na kľúči? Jednoduchšie a lacnejšie je kúpiť nový multikľúč nie😁
Tak mi ukaz multikluc, ktory bude do 100g a bude mat torx20, schvalne Tie skrutky ma vysli 10€, tak by ma fakt zaujmalo ako jednoduchsie a lacnejsie to vies vyriesit. Mne to naopak prislo ako najjednoduchsie riesenie, vymenit skurtky ako kluc... A to vseobecne. Ked raz strhnem, potom sa inac zariadim, zatial sa mi to (na biku) nepodarilo, treba to robit s rozvahou a nie ako bujak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
heh, ja zasa torxy vsemoznych rozmerov len nahadzujem a nahadzujem. vcera konecne dosla zhodou nahod rovnaka vaha (500g+-0.01), presnost vyzera byt uveritelna, tak som co to navazil a poprevazoval.
Extralite extrabolt 4.5 M6x15 T30 - 8.63g 4ks
Extralite extrabolt 9.1 M5x9 T20 - 10.27g 12ks
Alu M5x15 flathead 3mm hex - 4.62g 5ks
stacilo mi raz odvrtavat strhnuty imbus - a to okrem kolies a stredu dotahujem vsetko momentakom
aspon ja si ho kupujem podla toho ake mam sroby (pripadne vymena srobov, ale zas za torx ked sa da) ...
S torx klucom nepomozem nikomu inemu len sebe ?
no ja som strhol imbus na klukach (srob, co drzi lavu kluku) a tam mi ta sada nepomohla
az vrtacka
potom som kupil 20 srobov s torxom a pouzivam tie
Tak mi ukaz multikluc, ktory bude do 100g a bude mat torx20, schvalne
S torx klucom nepomozem nikomu inemu len sebe ?
Pouzivam uz skoro desat rokov
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/multikluce/super-b-tb-fd20-multikluc-18v1-cierny.html
Akcia -27% Super B TB-FD20 multikľúč, 18 funkcií
17,49 € -27%
MOC 25,99 €naboje dt swiss 350 boost 110/148 straightpull xd orech
spice dt swiss competition race straightpull niple dt swiss pro lock aluminium + podlozky pod niple
bez pasky a ventilkov 1651g
https://www.bike24.com/p2338585.html
stacilo by nieco v tejto forme
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/multikluce/ctm-sada-naradia-level-9v1.html
CTM LEVEL 10v1 sada náradia, 10 funkcií
15,99 €