Kategórie
Bike-techBezdušové systémy - MTB # MTB # plášte # bezdušové plášte # poradenstvo # kompatibilita # defekt # tmel # technické otázky
zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Výpredaj -22% Pirelli Scorpion™ E-MTB R 27.5x2.8" HyperWALL plášť, TLR, kevlar
61,99 €
-22%
MOC 88,99 €
savings Maxxis Minion DHF 27.5x2.50" WT DH 3C MaxxGrip plášť, TR, kevlar
53,99 €
savings
MOC 94,99 €
Akcia -27% Pirelli Scorpion™ Race Enduro M 27.5x2.50" DualWALL SmartEVO plášť, TLR, kevlar
65,99 €
-27%
MOC 99,99 €
Výpredaj -17% Vittoria Agarro 27.5x2.6" G2.0 4C plášť, TLR, kevlar
49,99 €
-17%
MOC 59,99 €
Výpredaj -25% Pirelli Scorpion™ Enduro R 27.5x2.4" SmartGrip ProWALL plášť, kevlar
50,99 €
-25%
MOC 76,99 €
Výpredaj -16% WTB Vigilante 27.5x2.50" TCS, Tough High Grip plášť, kevlar
47,99 €
-16%
MOC 66,99 €
Výpredaj -20% Vittoria Martello 27.5x2.6 G2.0 TNT TLR plášť, kevlar
47,99 €
-20%
MOC 59,99 €
savings Schwalbe Marathon Plus 27.5x2.10" Performance SmartGuard plášť, drôt, reflex
35,99 €
savings
MOC 54,99 €
savings Specialized Ground Control Sport 27.5x2.35" plášť, drôt
17,49 €
savings
MOC 24,99 €
ano, no moze opat zacat... nahodil som po polroku na zimu stary plast, na jar neslzil a nepustal, teraz zacal... ale aj prestal (s tym istym mliekom)
Keďže plášť bol naplnený tmelom nedá sa považovať za nepoužitý, nakoľko tubeless tmely fungujú na princípe leptania gumovej zložky pneumatiky a tým pádom k degradácii povrchu. Takýto plášť však môžete poslať k nám na reklamáciu a reklamačné oddelenie posúdi či má plášť výrobnú vadu.
Podľa mňa škoda posielať, reklamáciu zamietnu, lebo žiadna vada na plášti nie je, len zaplatím znova poštovné...
Inak obchod Soof.sk
Podstatne sa znizi trenie, to budes citit hned, ze sa kolesa akosi lahsie odvaluju. Lebo nebude trenie dusa/plast.
A ako pisali nado mnou, usetrenie tolko gramov na rotujucej hmote je citit ovela viac, ako ked si kupis napr. lahsie sedlo.
je mozne ze si vysokych tlakoch na uzkych plastoch to nepocitis ale na beznych XC plastoch povedzme 2.2" sirky to urcite citit je
Keďže plášť bol naplnený tmelom nedá sa považovať za nepoužitý, nakoľko tubeless tmely fungujú na princípe leptania gumovej zložky pneumatiky a tým pádom k degradácii povrchu. Takýto plášť však môžete poslať k nám na reklamáciu a reklamačné oddelenie posúdi či má plášť výrobnú vadu.
Podľa mňa škoda posielať, reklamáciu zamietnu, lebo žiadna vada na plášti nie je, len zaplatím znova poštovné...
Inak obchod Soof.sk
tak take predajcu by som poslal do.....
Tmel degraduje plast, nadherne vyjadrenie.
Skus kontaktovat priamo vyrobcu plasta, alebo distributora.
tiez sa hovori ze paska ma byt taka siroka ako vonkajsia sirka rafikov. u mna to na oboch rafkoch plati