ako to dokazuje, ze PCR testy su k nicomu? nechapem.
a) prekonanie covidu => ziskanie docasnej imunity, to je deklarovane aj tymi, co robia vakciny, ockovacu strategiou, atd
b) ludia, ktori mali pozitivni PCR test, ale nemali priznaky, ho dostali za mesiac, dva a tazky priebeh
=> pozitivny PCR test bez priznakov neznamena COVID , cize ano, falosne pozitivny , co doteraz bolo deklarovane, ze velmi mala pravedpodobnost (?)
c) ak nemas chorobu nemozes byt nositelom, inak by si priznaky mal, aspon lahke /lahke mozu byt take, ze si skoro nevsimnes, ale musia byt, inak predsa virus sa mnozit nebude/ .. virus neprenasas, ak sa v tele nemnozi, Ak sa mnozi, imunita reaguje.
d) PCR test sekvenuje DNA viru, ale nevie, ci je virus zivy, mrtvy, ci je to fragment, alebo pozostatok . Nevie, ci si chory, alebo nosic.
Preco to pisem ? Lebo ti ludia, ktori dostali pozitivni PCR test a teda presli karantenou mohli potom lajdakovat s tym, ze su do velkej mieri uz imunizovani. Na tom je postavena aj ockovacia strategia. A ajhla .. je to inak
Druha moznost potom je, ze to takto nie je, a ti ludia to fakt prekonali, ale to potom ... /a ano, tyka sa to aj pripadu, ze slo o velmi lahky priebeh/.
1. - ,,=> pozitivny PCR test bez priznakov neznamena COVID , cize ano, falosne pozitivny , co doteraz bolo deklarovane, ze velmi mala pravedpodobnost (?),,
2. - ,,c) ak nemas chorobu nemozes byt nositelom, inak by si priznaky mal, aspon lahke,,
1. - ak je pozitivny PCR test bez priznakov a neni COVID tak neni falošne pozitívny lebo PCR testom sa netestuje na COVID ale na vírus a ten pri pozitívnom PCR teste v tele môže byt aj bez COVIDU
2. - môžeš byť nositeľom lebo môžeš mať tele vírus aj bez choroby
SARS CoV-2 (RT - PCR test) pozit.
CP - RdRP gene 38,01
CP - E gene 34,83
CP - N gene 39,14
Hodnoty CP sú nepriamo úmerné koncetrácii vírusu vo vzorke, čím sú nižšie hodnoty
CP, tým je koncentrácia vírusu vo vzorke vyššia.
V piatok mi končí karanténa, príznaky žiadne. Tak predpokladám z tých hodnôt, že vírusová nálož bola veľmi nízka a s protilátkami to teda nebude žiadna sláva. Opatrnosť naďalej maximálna, hrozba reinfekcie značná. Aspoň ja si tie hodnoty takto interpretujem.
A registrácia rodiča na očkovanie - kaptola sama o sebe. Pomohol mi autorefresh stránky s termínmi každých 30 sekúnd a autofill na vyplnenie formulára. Čiže keď sa zjavili voľný termín, tak vyplnenie formulára bolo na 1 klik.
frankie33 celkom sranda, že niektoré labáky už v rámci boja na trhu (u nás za 50 evri dostanete niečo navyše) dávajú kvantitatívny výsledok PCR. Bežnému človeku je to na dve veci. Medzi nami dievčatami sa v praxi používa skratka Ct (nie CP) a tvoje čísla sú také hraničné (38,01 - 39,14), že by sa s tou vzorkou už pravdepodobne nedalo robiť nič navyše (sekvenovanie, kultivácia živého vírusu). Tvoje hodnoty sú také vysoké lebo a) bol si na konci infekcie, b) bol si na začiatku infekcie, c) laborantka nevie pipetovať a prskla jej tam mikrokvapka z inej pozitívnej vzorky.
bikemartin No keďže máme v robote povinné PCR každý týždeň, tak na konci infekcie asi nie, pretože predchádzajúce boli všetky negat. Dnes je to 12 deň od testu a stále bez príznakov. Pre mňa to znamená len to, že ako keby som žiadny COVID neprekonal a maximálna opatrnosť aj naďalej.
Český prezident Miloš Zeman žiada zmeny na ministerských postoch. Nepáči sa mu odmietavý postoj voči ruskej vakcíne Sputnik V. Zeman chce, aby sa vzdali funkcií ministri zdravotníctva a zahraničných vecí a tiež riaditeľka Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv. Povedal to v rozhovore pre Parlamentné listy.
Blbe...ale nejako tak rátam s tým že niekoľko percent z nich bude takých čo boli “falošne” pozitívni a mali pocit že sú už nesmrtelni. Lebo neviem ako vy, ale ja nepoznám v okoli ani jedného človeka ktorý by prekonal covid bez príznakov ( a to ich je už docela početná vzorka )
lebo mozno ani ti ludia v tvojom okoli este nevedia, ze mali covid, resp. sars cov-2 v sebe
Prosím Vás.... vie mi tu niekto povedať, či je nutné mať pri očkovaní negatívny test? Starú mamu sa podarilo objednať na pondelok, tak či sa musíme cez víkend naháňať za testom.
Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a) prekonanie covidu => ziskanie docasnej imunity, to je deklarovane aj tymi, co robia vakciny, ockovacu strategiou, atd
b) ludia, ktori mali pozitivni PCR test, ale nemali priznaky, ho dostali za mesiac, dva a tazky priebeh
=> pozitivny PCR test bez priznakov neznamena COVID , cize ano, falosne pozitivny , co doteraz bolo deklarovane, ze velmi mala pravedpodobnost (?)
c) ak nemas chorobu nemozes byt nositelom, inak by si priznaky mal, aspon lahke /lahke mozu byt take, ze si skoro nevsimnes, ale musia byt, inak predsa virus sa mnozit nebude/ .. virus neprenasas, ak sa v tele nemnozi, Ak sa mnozi, imunita reaguje.
d) PCR test sekvenuje DNA viru, ale nevie, ci je virus zivy, mrtvy, ci je to fragment, alebo pozostatok . Nevie, ci si chory, alebo nosic.
Preco to pisem ? Lebo ti ludia, ktori dostali pozitivni PCR test a teda presli karantenou mohli potom lajdakovat s tym, ze su do velkej mieri uz imunizovani. Na tom je postavena aj ockovacia strategia. A ajhla .. je to inak
Druha moznost potom je, ze to takto nie je, a ti ludia to fakt prekonali, ale to potom ... /a ano, tyka sa to aj pripadu, ze slo o velmi lahky priebeh/.
Robia rolling review Sputnika, cize musia davat vodku
skus si to prelozit cez HIV a AIDS
1. - ,,=> pozitivny PCR test bez priznakov neznamena COVID , cize ano, falosne pozitivny , co doteraz bolo deklarovane, ze velmi mala pravedpodobnost (?),,
2. - ,,c) ak nemas chorobu nemozes byt nositelom, inak by si priznaky mal, aspon lahke,,
1. - ak je pozitivny PCR test bez priznakov a neni COVID tak neni falošne pozitívny lebo PCR testom sa netestuje na COVID ale na vírus a ten pri pozitívnom PCR teste v tele môže byt aj bez COVIDU
2. - môžeš byť nositeľom lebo môžeš mať tele vírus aj bez choroby
SARS CoV-2 (RT - PCR test) pozit.
CP - RdRP gene 38,01
CP - E gene 34,83
CP - N gene 39,14
Hodnoty CP sú nepriamo úmerné koncetrácii vírusu vo vzorke, čím sú nižšie hodnoty
CP, tým je koncentrácia vírusu vo vzorke vyššia.
V piatok mi končí karanténa, príznaky žiadne. Tak predpokladám z tých hodnôt, že vírusová nálož bola veľmi nízka a s protilátkami to teda nebude žiadna sláva. Opatrnosť naďalej maximálna, hrozba reinfekcie značná. Aspoň ja si tie hodnoty takto interpretujem.
A registrácia rodiča na očkovanie - kaptola sama o sebe. Pomohol mi autorefresh stránky s termínmi každých 30 sekúnd a autofill na vyplnenie formulára. Čiže keď sa zjavili voľný termín, tak vyplnenie formulára bolo na 1 klik.
frankie33 celkom sranda, že niektoré labáky už v rámci boja na trhu (u nás za 50 evri dostanete niečo navyše) dávajú kvantitatívny výsledok PCR. Bežnému človeku je to na dve veci. Medzi nami dievčatami sa v praxi používa skratka Ct (nie CP) a tvoje čísla sú také hraničné (38,01 - 39,14), že by sa s tou vzorkou už pravdepodobne nedalo robiť nič navyše (sekvenovanie, kultivácia živého vírusu). Tvoje hodnoty sú také vysoké lebo a) bol si na konci infekcie, b) bol si na začiatku infekcie, c) laborantka nevie pipetovať a prskla jej tam mikrokvapka z inej pozitívnej vzorky.
skus si to prelozit cez HIV a AIDS
zlý príklad, HIV/AIDS je veľmi absurdný vírus/choroba, napr. má dve inkubačné doby
ono to zhruba sedí aj tu, len keď sa v tom začneš vŕtať, narazíš na veci, čo žiadna iná choroba nemá v popise práce
https://www.cas.sk/clanok/1099168/juzna-korea-chce-zaockovat-co-najviac-ludi-niektore-nemocnice-extrahuju-siedmu-davku-vakciny-pfizer/
lebo mozno ani ti ludia v tvojom okoli este nevedia, ze mali covid, resp. sars cov-2 v sebe
Ďakujem