Smer im nechal prázdnu špajzu predsa. A žerú v nej všetci 😂😂 a špáradlá do nosa... Aj v zahraničí sa testuje... Skôr lóve išli do honosných prvých certifikátov o nagativnom výsledku testu. Ešte mám, keby niekto chcel... Bezcenný cenný papier 😂😂😂
1,6 % ÁNO, ALE VÝNOSOV Z MAJETKOVÝCH DANÍ HDP PRIEMERNEJ KRAJINY EÚ
Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD) tvrdí, že dlhodobo máme jedny z najnižších daní z nehnuteľností. Kým v priemernej krajine EÚ v roku 2019 predstavovali výnosy z majetkových daní 1,6 percenta hrubého domáceho produktu (HDP), u nás to bolo len 0,4 percenta. Konšpirátori si však samozrejme percentá prehodili a vznikla z toho drakonicky vysoká daň.
Zdroj: https://www.trend.sk/financie/stovky-eur-navyse-velky-dom-byt-dan-byvania-moze-byt-rok-trikrat-vyssia
STANOVISKO MINISTERSTVA FINANCIÍ SR
Ministerstvo financií SR
sa ohradzuje voči opakujúcim zavádzajúcim informáciám ohľadne údajne chystaného drakonického zvýšenia daní z nehnuteľností. Je to hlboko nekorektné a patrí to do kategórie šírenia poplašných správ.
Daňová reforma vrátane zmien v dani z nehnuteľností žiadne takéto necitlivé zásahy do sociálnej štruktúry slovenskej spoločnosti neprinesie. Jej podstatou je podpora pracovnej aktivity, podnikania, tvorivosti, investícií, lebo to sú základné atribúty rastu životnej úrovne a kvality života našich občanov.
Ministerstvo financií ubezpečuje občanov, že pri akýchkoľvek daňových zmenách zohľadňuje sociálne aspekty a inak to nebude ani pri daňovej reforme.
Na Slovensku roky chýbali reformy a aj preto sme začali zaostávať v životnej úrovni za vyspelými krajinami. Teraz ich chceme priniesť, lebo cieľom každej reformy je zlepšiť život občanom v krajine a nie naopak.
" Jej podstatou je podpora pracovnej aktivity, podnikania, tvorivosti" - ano slovak ked ma hlboko do vrecka zacne byt velmi aktivny a tvorivy - vravi sa tomu sikovny
Čiastočne asi platí stále Platónová myšlienka: "Nakoniec vám budú vládnuť tí najneschopnejší z vás. To je trestom za neochotu podieľať sa na politike."
Chcem vidieť ako švajc slúži svojim... keď v IKEA syr a hranolky 35e a to som si vybral to najlacnejšie 😄 a nebolo to lepšie ako "unas" ani väčšia porcia... Na západe zarobíš ale aj platíš... Robí sa všade a platí sa tiež všade
Čo má pre boha štát spoločné s cenou jedla v súkromnej reštike? Štát ti v Švajčiarsku garantuje to, že tam veci fungujú podstatne lepšie ako v tomto našom podkarpatskom experimente. Ale nie cenu smažáku.
štát predsa chce DPH ,chce odvody za kuchárov , chce dan zo zisku reštiky, chce hygienu, akadejaké pravidlá , nariadenia, ktoré niečo stoja,takže výrazne navyšuje náklady na uvarené jedlo teda aj výslednú cenu
No ano. Tam si žijú, zarábajú a ceny ako u nás ? ver nejakému katalógu a choď tam... Okrem toho, jak budú počuť "východný" prízvuk, hneď máš dvojnásobné ceny všade ? v Taliansku v obyčajnom cykle obyčajnú butylovú dušu za 15e, v Nemecku plášť schwalbe big Apple 20*2.15 za 35eur... Z východu majú len pracovnú silu a peniaze ? môžte hovoriť čo chcete, je to tak... Fašizmus, len už sa to tak nesmie volať. Ale žiť sa tam musí dobre asi, keď tam je toľko národností a etník...
Ale ja keby mám ísť do zahraničia, bývať idem do Rumunska
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
🤦♂️
https://e.dennikn.sk/2311712/tabulka-podla-ktorej-chce-heger-zdvihnut-dan-z-bezneho-bytu-na-tisicky-eur-je-blud/?ref=side
https://www.facebook.com/ministerstvo.financii.sr/posts/3967288649989426
Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD) tvrdí, že dlhodobo máme jedny z najnižších daní z nehnuteľností. Kým v priemernej krajine EÚ v roku 2019 predstavovali výnosy z majetkových daní 1,6 percenta hrubého domáceho produktu (HDP), u nás to bolo len 0,4 percenta. Konšpirátori si však samozrejme percentá prehodili a vznikla z toho drakonicky vysoká daň.
Zdroj: https://www.trend.sk/financie/stovky-eur-navyse-velky-dom-byt-dan-byvania-moze-byt-rok-trikrat-vyssia
STANOVISKO MINISTERSTVA FINANCIÍ SR
Ministerstvo financií SR
sa ohradzuje voči opakujúcim zavádzajúcim informáciám ohľadne údajne chystaného drakonického zvýšenia daní z nehnuteľností. Je to hlboko nekorektné a patrí to do kategórie šírenia poplašných správ.
Daňová reforma vrátane zmien v dani z nehnuteľností žiadne takéto necitlivé zásahy do sociálnej štruktúry slovenskej spoločnosti neprinesie. Jej podstatou je podpora pracovnej aktivity, podnikania, tvorivosti, investícií, lebo to sú základné atribúty rastu životnej úrovne a kvality života našich občanov.
Ministerstvo financií ubezpečuje občanov, že pri akýchkoľvek daňových zmenách zohľadňuje sociálne aspekty a inak to nebude ani pri daňovej reforme.
Na Slovensku roky chýbali reformy a aj preto sme začali zaostávať v životnej úrovni za vyspelými krajinami. Teraz ich chceme priniesť, lebo cieľom každej reformy je zlepšiť život občanom v krajine a nie naopak.
V diskusii na SME som raz cital zaujmavu myslienku, ze na zapade stat sluzi obcanovi a na vychode je to naopak.
Čo si... Ikea v Dietikon...
No ano. Tam si žijú, zarábajú a ceny ako u nás ? ver nejakému katalógu a choď tam... Okrem toho, jak budú počuť "východný" prízvuk, hneď máš dvojnásobné ceny všade ? v Taliansku v obyčajnom cykle obyčajnú butylovú dušu za 15e, v Nemecku plášť schwalbe big Apple 20*2.15 za 35eur... Z východu majú len pracovnú silu a peniaze ? môžte hovoriť čo chcete, je to tak... Fašizmus, len už sa to tak nesmie volať. Ale žiť sa tam musí dobre asi, keď tam je toľko národností a etník...
Ale ja keby mám ísť do zahraničia, bývať idem do Rumunska