Ja som vacsinou kludny a predvidam vselijake manevre vodicov, ale vcera ma typek prekvapil:
Stal na cervenu na semafore, prvy a jediny, ked som tam prisiel a zaradil sa pred neho. Zasvietila zelena, rozbieham sa, kukam este pod seba aby som pedal zapol, ked tu zrazu tento typek odbaca doprava stylom ze to musi stihnut este predomnou a skrizuje mi cestu tak, ze uz sa ani nezmestil do jazdneho pruhu a krizoval prostismer, par cm pred mojim kolesom, este som stihol pribrzdit aby ma nezachytil nahodou. Nechapal som?♂️
Pokial neblikal tak nedaval znamenie ze chce odbocovat.
(5) Pomaly idúce alebo stojace vozidlo môže cyklista idúci rovnakým smerom predchádzať aj po pravej strane vozovky alebo krajnici, pritom je povinný dbať na zvýšenú opatrnosť; to neplatí, ak vodič takého vozidla dáva znamenie o zmene smeru jazdy doprava.
Nikdy neidem pred prveho. Vzdy idem tak nejako medzi 1. A 2. A pri rozbiehani sa radim za 1. presne kvoli takymto situaciam. Prvy ta proste nemusi vidiet ak nie si uplne pred nim, na co zvycajne nie je miesto a si viac menej vedla neho.
Niekde su dokonca take zelene plochy pred prvym vozidlom urcene pre cyklistov aby isli z prveho fleku a nemuseli sa rozbiehat vedla nejakej krabice kde nie je miesto. Napr na krizovatke Dunajska - 29.augusta
V UK sú na križovatkách vyhradené vpredu pred autami plochy pre cyklistov. Celkom moc tomu ale nechápem, prečo sa drať dopredu, aby ma potom všetky autá nebezpečne obiehali. Zvlášť mimo mesta npr. pred železničným priecestím. Tam sa dopredu síce postavím, ale počkám na krajnici kým prejdú autá.
cyklista je väčšinou rýchlejší.. kým ťa autá dobehnú a musia obiehať ste dávno za križovatkou
V pripade, ked za krizovatkou pokracuje plnohodnotny cyklopruh je to OK. V mieste, kde je za krizovatkou len nejaky piktogram alebo vobec nic, je toto riesenie uplne na hovno. Auta budu jedno po druhom cyklistu obiehat aby sa to iste zopakovalo na dalsej krizovatke. Stres aj pre cyklistu aj pre vodicov.
v tom prípade ale na cestu nelez vôbec, lebo skoro nikdy sa nestane že budeš posledný, resp po ďalšiu križovatku nikto za tebou..
a považujem za bezpečnejšie prejsť tou križovatkou sólo ako prvý, než v kolóne áut, resp kolóne predbiehajúcich ťa áut
Presne tak. To ze sa zaradis na koniec neznamena ze ta nebudu predbiehat. Budu to ti dalai ktori pridu o par sekund po tom. Ak to tomu prvemu skape tak mozno ani neprejdes na svetlach kde keby si bol prvy uz si davno prec. Navyse ked je dlha fronta lebo zapcha tak predsa nebudes cakat tiez nie? Jazdil som niekolko rokov rano v spicke krizom cez BA.
ja tych semaforov moc nemam ale ked sa pritrafi - alebo krizovatka kde stoji viacero aut za sebou - nederiem sa dopredu (vynimka je dlha kolona co stoji) - ostanem stat za poslednym - cez krizovatku aj tak ideme spolocne podobnou rychlostou
Tak aby som to zhrnul:
1. To auto nesignalizovalo odbocenie, ked stalo na cervenu
2. Postavil som sa pred neho, nie vedla, aby ma videl (co ked tak spatne uvazujem, ho mohlo vyprovokovat, ze som taky drzy a postavim sa priamo pred, aj ked ja to robim z dovodu aby si ma na 100% vodic vsimol, po rozbehnuti sa pracem ku kraju)
3. Ako tu pisali viaceri, nevidim dovod sa zaradit na koniec kolony, ked idem sam (ked sme 3+, tak to tak robime zvycajne) - auta ma budu obiehat furt nejake, a je lepsie prejst krizovatku prvy ako byt obiehany v nej. Taktiez ak je aut viacej v kolone na krizovatke, tak zaradit sa na koniec znamena, ze ani nemusis prejst na zelenu...
4. Ak je prvy autobus/kamion, tak sa zaradim za neho, lebo je vacsia sanca, ze ma nezaregistruje, + je tam zvycajne menej miesta po pravej strane
A vseobecne, ked sa ja na biku dostanem popri autach na semafore dopredu, nikoho tym neohrozujem (nanajvys seba, ak by si niekto zo spolujazdcov zmyslel vystupit:)), ale ked mi niekto skrizi cestu, ked uz som pred nim, len aby ukazal ze na aute ma vacsi vykon ako ja na biku, tak ten clovek to nema spravne upratane v hlave a mna ohrozuje vyznamne.
Skoro vsetko uz bolo spomenute, ale na jedno podstatne sa zabudlo - ja nechcem dychat tie sracky zo starych dieslov / dieslov s odstranenymi filtrami / priamovstrekovych benzinov bez filtrov ked sa rozbiehaju a vylietava im z vyfukov najviac bordelu. Kym ma za krizovatkou zacnu predbiehat, tak uz idu plynulo a produkuju toho bordelu ovela menej.
P.S. Taktiku zostat stat za autami by som odporucal vyskusat vsetkym co nejazdia v hustejsej premavke napr. na krizovatke Prievozska - Bajkalska alebo Bajkalska - Trnavska cesta. Potom by pochopili, ze je to uplny nezmysel a vzdy treba ist uplne dopredu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No čo boli smadný na párty ,išli pre další chlast
Stal na cervenu na semafore, prvy a jediny, ked som tam prisiel a zaradil sa pred neho. Zasvietila zelena, rozbieham sa, kukam este pod seba aby som pedal zapol, ked tu zrazu tento typek odbaca doprava stylom ze to musi stihnut este predomnou a skrizuje mi cestu tak, ze uz sa ani nezmestil do jazdneho pruhu a krizoval prostismer, par cm pred mojim kolesom, este som stihol pribrzdit aby ma nezachytil nahodou. Nechapal som?♂️
Ak neblika tiez idem dopredu.
V pripade, ked za krizovatkou pokracuje plnohodnotny cyklopruh je to OK. V mieste, kde je za krizovatkou len nejaky piktogram alebo vobec nic, je toto riesenie uplne na hovno. Auta budu jedno po druhom cyklistu obiehat aby sa to iste zopakovalo na dalsej krizovatke. Stres aj pre cyklistu aj pre vodicov.
a považujem za bezpečnejšie prejsť tou križovatkou sólo ako prvý, než v kolóne áut, resp kolóne predbiehajúcich ťa áut
1. To auto nesignalizovalo odbocenie, ked stalo na cervenu
2. Postavil som sa pred neho, nie vedla, aby ma videl (co ked tak spatne uvazujem, ho mohlo vyprovokovat, ze som taky drzy a postavim sa priamo pred, aj ked ja to robim z dovodu aby si ma na 100% vodic vsimol, po rozbehnuti sa pracem ku kraju)
3. Ako tu pisali viaceri, nevidim dovod sa zaradit na koniec kolony, ked idem sam (ked sme 3+, tak to tak robime zvycajne) - auta ma budu obiehat furt nejake, a je lepsie prejst krizovatku prvy ako byt obiehany v nej. Taktiez ak je aut viacej v kolone na krizovatke, tak zaradit sa na koniec znamena, ze ani nemusis prejst na zelenu...
4. Ak je prvy autobus/kamion, tak sa zaradim za neho, lebo je vacsia sanca, ze ma nezaregistruje, + je tam zvycajne menej miesta po pravej strane
A vseobecne, ked sa ja na biku dostanem popri autach na semafore dopredu, nikoho tym neohrozujem (nanajvys seba, ak by si niekto zo spolujazdcov zmyslel vystupit:)), ale ked mi niekto skrizi cestu, ked uz som pred nim, len aby ukazal ze na aute ma vacsi vykon ako ja na biku, tak ten clovek to nema spravne upratane v hlave a mna ohrozuje vyznamne.
P.S. Taktiku zostat stat za autami by som odporucal vyskusat vsetkym co nejazdia v hustejsej premavke napr. na krizovatke Prievozska - Bajkalska alebo Bajkalska - Trnavska cesta. Potom by pochopili, ze je to uplny nezmysel a vzdy treba ist uplne dopredu.