Chcel by som sa touto cestou verejne podakovat vodicovi auta, ktory dnes o cca 12:30 na Racianskej ulici zastal na blikacku v pravom pruhu v smere do centra a umoznil mi tak bezpecne vziat si flasu, ktora mi pri nebehnuti v rychlosti na hrbol vypadla z kosika (moja chyba, ze som ju dal do kosika trochu stlacenu a nedrzala v nom pevne).
Premavka bola vcelku minimalna a zastal hoci nemusel a za to mu dakujem.
scarinko, necudoval by som sa- je to podobne, ako ked na okreske auto so slovenskou znackou za tebou radsej spomali z 90 na 25 a pocka, kym ta moze obehnut v protismere, to je v nom pravdepodobne cyklista
ja včera...neprehaldna zakruta....oproti cyklista na cestaku a spoza neho sa vyrutilo auto cez plnu ciaru... len som dupol na brzdu a uplne k zvodidlam.este ze poznam ten usek ako cyklista...
Z auta sú zlo cyklisti, motorkári a kamióny. Z bicykla sú zlo motorkári, osobné autá a kamióny. Z kamióna sú zlo cyklisti, motorkári a osobné autá. Čo tak tolerancia a rešpekt?
Keď to chceme od iných začnime od seba. Na etickej nás to učili. Mali by aj na náboženstve...
A čo tolerancia voči žiletkárom, ebajkerom, vodičom Audi a BMW?
Tolerancia? Ebajker mne začne zrýchľovať pri predbiehaní aby som ho predbehnúť nemohol a žiletkár sa vyrúti proti mne, zas som na vine... Vedel som ale, že to niekto vytiahne 😀
ten bavorak ma len kus rozfklakanu masku a svetlomet, predpokladam ze isiel na silno oranzovu zo smeru od dialnice ako to vela ludi tam robi lebo to este stiham. nasledne sa rozbieha ten pruh co je v nom otocene to auto ale ze by ho na mieste takto otocil s takym malym nasledkom sa mi nejak nechce verit
navyse by to auto asi odhodilo do semaforu alebo este niekde dalej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akoze poniektori turisti si na turistiku berú asi aj parfemy
Premavka bola vcelku minimalna a zastal hoci nemusel a za to mu dakujem.
Samozrejme je to vysoko pravdepodobne. Tiez to obcas zazijem a si vravim ze aha to bude bajker
Akoze poniektori turisti si na turistiku berú asi aj parfemy
No tomu ver, ze ano. Kolkokrat ideme lesom a citit na 20m tie hnusne aromaticke parfemy
Keď to chceme od iných začnime od seba. Na etickej nás to učili. Mali by aj na náboženstve...
A čo tolerancia voči žiletkárom, ebajkerom, vodičom Audi a BMW?
navyse by to auto asi odhodilo do semaforu alebo este niekde dalej