Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
presne tak, výmenu oleja a filtra zvládne človek aj sám a stojí ho to 10 + 25-35€ tak nejak priemerne 40€ podľa oleja... nie je o čom... a za 15 mám aj vzduchový filter, ten mením tiež aj v motore aj v klíme proste každý rok... kompletne to stojí okolo 70-80 €, tak prečo nie... pri cenách áut a opráv, naozaj nie je nad čím rozmýšľať... to nie je "úspora"...
presne tak, výmenu oleja a filtra zvládne človek aj sám a stojí ho to 10 + 25-35€ tak nejak priemerne 40€ podľa oleja... nie je o čom... a za 15 mám aj vzduchový filter, ten mením tiež aj v motore aj v klíme proste každý rok... kompletne to stojí okolo 70-80 €, tak prečo nie... pri cenách áut a opráv, naozaj nie je nad čím rozmýšľať... to nie je "úspora"...
nejde o cenu filtra, k niektorým filtrom sa ide dostať ľahko, k niektorým ani nie, naposledy som sa dosť natrápil na swifte z 2006, na rovnej ploche, bez jamy a zdvihaka dosť problém.
Samozrejme na chalupe, ale ak by som ju nemal, tak prvý garážmajster v okolí to istí, to je robotka na hodinku.,. S tým netreba do autorizáku (pokiaľ auto nieje v záruke)
Auto neni bike, ktorý si komplet odservisuješ v obývačke pri pozeraní seriálu...
Nie, ale vymenit olej sa na vacsine aut da naozaj aj na parkovisku. Dokonca ani specializovane naradie netreba. Jediny problem som mal stale so starym olejom. Prelievat ho a odniest niekam, kde ho bez frflania zoberu, aj ked by mali vlastne vsade.
..aj s autom v zaruke som menil olej/filtre doma a autorizak pri garancke ani raz nepipol
Tak to si natrafil na slušných ľudí, ja mám opačnú skúsenosť s fordom aj mitsu... a to som si iba priniesol vlastný olej na garančku... lebo platiť 4,2 litra obyčajného mitsu oleja x 20€/ l, pričom ako sa sám priznal bol to prezlečený Shell za 6€ je podľa mňa naozaj choré (a pri 200 l sude rátam že aj za 4€ liter)
odmietli mi dať razítko, že za to nenesú zodpovednosť, aj keď auto už nebolo v záruke...
s Mitsubishi popjdem v septembri na garancku po 5tich rokoch. som zvedavy. ale ked som si bol nechat auto pozriet pred kupou v Mitsubishi v TN , tak odomna nechceli za obzretie technikom a zdvihnutie ne heveri ani cent.
Dat raz rocne 300€ z olej sviecky, vsetky filtre, vycistenie klimy a nove stuerace fakt nieje nic hrozne....a to auto sa odvdaci zivotnostou a neporuchovostou
Mi pride fakt smiesne riesit otazku ci menit filter ked to je fakt ze 10€ ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zatial 5k od vymeny ale tak do septembra snad nieco pribudne.
Honda CR-V 2.0 i-VTEC 4x4 (2015)
Robis to doma pred panelakom na parkovisku?
Auto neni bike, ktorý si komplet odservisuješ v obývačke pri pozeraní seriálu...
Tak to si natrafil na slušných ľudí, ja mám opačnú skúsenosť s fordom aj mitsu... a to som si iba priniesol vlastný olej na garančku... lebo platiť 4,2 litra obyčajného mitsu oleja x 20€/ l, pričom ako sa sám priznal bol to prezlečený Shell za 6€ je podľa mňa naozaj choré (a pri 200 l sude rátam že aj za 4€ liter)
odmietli mi dať razítko, že za to nenesú zodpovednosť, aj keď auto už nebolo v záruke...
Mi pride fakt smiesne riesit otazku ci menit filter ked to je fakt ze 10€ ?
Honda CR-V 2.0 i-VTEC 4x4 (2015)
TOME
Budeš spokojný. Prvé auto, ktoré som si nechal až 7 rokov. Predával som tento rok v januári.
Ak by si potreboval strešný nosič, zostali mi ešte v garáži priečinky Thule wingbar. Zatiaľ som sa neprinútil zavesiť ich na bazoš.
To vazne menis sviecky kazdy rok?