Nejak sa to zhoršuje, pri každom výjazde kolízna situácia. Dnes mi nedal prednosť tento Pežot z vedľajšej cesty a prinútil ma k náhlemu úhybnému manévru. Motoristom sa asi nepáči petícia a dávajú nam to vyžrať.
Bill_Foster: ako sa uvolnili opatrenia a siel som po dlhom case do prace autom, tak som mal pocit, ze sa zdesatnasobil pocet sialencov v autach, total ignorovanie vsetkeho :/ .. ako keby posaleli. Na bicykli bezna vec, ze ma pomaly kazdy druhy nevidi, niekedy sa to stane, ale ako keby ludia oslepli, ohluchli a fungovali ako roboti bez senzorov.Minuly rok ako keby spusta aut pomizla, ale teraz sa vratili aj s posilami .. mam pocit, ze keby zavreli obchodne centra natrvalo, ze by to velmi prospelo. Na druhej strane, odkedy ich otvorili, tak uz v lese stretavam len bezny trafik ako pred koronou. Ale stretnem aj ohladuplnych, ci pozornych vodicov /ci uz peso/bajkom/autom/.
Možno je to tým postcovidovým syndrómom. Možno sa ľuďom zmenila psychika, zatiaľ čo doma drepeli a nemohli si "užívať". A možno už účinkujú vakcíny v ktorých asi bola besnota
S tou tvojou poslednou vetou ale súhlasím. Všetci ešte úplne nezdiveli.
lto vcera sme akurat na to mysleli v lese. 17,20 po praci a nikde nikto, sem tam stretnes jedneho ziletkara na asfalte, v lese 0 ludi. za to na BK to bolo od 18,00 na sardinky a musim skonstatovat ze som sa tam na normalnom biku citil v mensine. Chvilu sme to sledovali ako sa to vali hore a ebiky vyhravali na plnej ciare. Uz sme v mensine
ale vcera bol fakt divny den, dokonca do mna narazilo auto na sidlisku lebo pako potrboval zavodit v obytnej zone, nastasite mi suchol len zadne koleso tak som to nejak ustal v smyku a bez poskodenia ale nebolo mi vsetko jedno ked som ho periferne zocil vedla seba. siel som sprava a dolava som sa dival ale zjavne priletel v tuc tuc aute silnou 30tkou
Vcera som tiez siel po asfalte na BK a plno ludi. Na BK sa mi ani nechcelo stat a dat si pivo, tak som siel na jedno naspat do horarne. V pondelok sme sli lesom a nikto.
citacia z clanku dennika n, ktory sem postol luky64
„Sme pripravení hľadať riešenia a poznatky z ostatných krajín tak, aby nezostali len na papieri, ale boli aj reálne vykonateľné v prospech ochrany cyklistov,“ odkázalo po tragédiách ministerstvo vnútra.
V prvom rade potom musí uznať, že cyklisti bezpodmienčne patria aj na cesty v mestách i mimo nich. Cyklisti vždy budú chodiť po cestách a ku všetkým nikdy nebudú alternatívy. Ani k polovici, len k promile. Nie je to chyba, je to fakt, z ktorého musíme nutne vychádzať. Nešťastná filozofia eurofondových cyklocestičiek v mnohých vyvolala pocit, že rozvoj cyklodopravy znamená jej odklonenie a „vyčistenie“ ciest od cyklistov. V takomto myslení uviazli mnohí vodiči i úradníci.
Ústredný automotoklub SR na sériu tragických nehôd reagoval napríklad návrhom vylúčiť cyklistiku z ciest I. triedy. Jeho príspevok k téme je najsilnejším dôkazom, s akým obrovským nepochopením a vzdialeným mentálnym svetom treba pri podpore cyklodopravy bojovať.
Upravit predpisy. 1,5 m odstup auta od cyklistu. Zákaz jazdy dvoch cyklistov vedľa seba ak ide auto v protismere. Cyklisti jazdiaci vedľa seba tak aby bol krajný vľavo minimálne 1,5 m od stredovej čiary.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S tou tvojou poslednou vetou ale súhlasím. Všetci ešte úplne nezdiveli.
ale vcera bol fakt divny den, dokonca do mna narazilo auto na sidlisku lebo pako potrboval zavodit v obytnej zone, nastasite mi suchol len zadne koleso tak som to nejak ustal v smyku a bez poskodenia ale nebolo mi vsetko jedno ked som ho periferne zocil vedla seba. siel som sprava a dolava som sa dival ale zjavne priletel v tuc tuc aute silnou 30tkou
Uz ste (sme?) v mensine, DECOY objednany
https://www.uamksr.sk/novinky/cyklistika-ako-fenomen-prinasajuci-bezpecnostne-rizika/
V prvom rade potom musí uznať, že cyklisti bezpodmienčne patria aj na cesty v mestách i mimo nich. Cyklisti vždy budú chodiť po cestách a ku všetkým nikdy nebudú alternatívy. Ani k polovici, len k promile. Nie je to chyba, je to fakt, z ktorého musíme nutne vychádzať. Nešťastná filozofia eurofondových cyklocestičiek v mnohých vyvolala pocit, že rozvoj cyklodopravy znamená jej odklonenie a „vyčistenie“ ciest od cyklistov. V takomto myslení uviazli mnohí vodiči i úradníci.
Ústredný automotoklub SR na sériu tragických nehôd reagoval napríklad návrhom vylúčiť cyklistiku z ciest I. triedy. Jeho príspevok k téme je najsilnejším dôkazom, s akým obrovským nepochopením a vzdialeným mentálnym svetom treba pri podpore cyklodopravy bojovať.