na margo cyklistov vedla seba...toto je Peter s Jurom a bandou na treningu po nasej doline resp okrese, trening na majstrak. Predpokladam ze toto neohejtuje nikto aj ked idu proti predpisom Inac predpokladam ze na tomto treningu sa Juro dochramal, je to z dvoch dni dozadu
Bohuzial realita vyzera uplne inac
Nemozes porovnavat balik profikov....
Bezne to vyzera ovela kostrbatejsie a nejdu takto pekne vedla seba..... ale tak co by sme chceli ? nie kazdy je peto sagan
Henten sagan a spol na treningu urcite maju nejake doprovodne vozidlo za sebou, takze im robi aspon odzadu aku taku clonu. A nastastie je taky balik jeden na slovensku, a nie 30 medzi devinom a ba. Tak snad jedna vynimka namiesto pravidla
nemaju, to fotili od nas z OZ Rajecka Dolina. Stretaval som castejsie este roky dozady Saganovcov a nikdy nemali sprievod. Naco by tam nosili podsedlove kapsicky ak by mali doprovod
Ak ich bolo minimálne 8, t. j. 4 dvojičky, tak mali dĺžku 8-10 m. Sú predbehnuteľní rýchlejšie, ako keby išli za sebou a mali dĺžku 17-20 m. Akurát ak ich nie je možno predbehnúť "z chodu", ale treba počkať na protiidúce vozidlá, tak to môže vzbudiť emócie. Ak by však išli za sebou, tak 8 z 10 vodičov by ich predbiehalo z chodu, vyššou rýchlosťou a na tesno, riziko pre cyklistov by bolo omnoho väčšie. A to nepíšem o 20-tich cyklistoch, jazdiacich za sebou s trochu väčšími odstupmi, ktorí vytvoria 50 m kolónu - to sa 5 z 10 vodičiek pri spozorovaní protiidúceho auta zaradí do skupiny cyklistov bez ohľadu na to, čo to spôsobí...
V Polsku maju v zakone stanovene, ze cyklisti mozu ist za sebou v nejakom, teraz neviem ako maximalnom pocte, prave preto, aby sa nevytvorila niekolko desiatok metrov dlha snura
V Nemecku viac ako 10 cyklistov môže ísť dvojičky. Pozor, cyklistov, nie batôžkárov s trištvrtemetrovými riadidlami, pretože tí dvaja veľa seba zaberú celý pruh.
Opitý vodič zabil v sobotu v noci 43-ročného cyklistu v obci Zlatno v okrese Zlaté Moravce. Auto cyklistu zachytilo pri ceste, vodič na kolíziu nezareagoval a ušiel. Polícia ho vypátrala asi po hodine. https://dennikn.sk/minuta/2437148/?ref=ampm
Včera ma 4×po sebe v zjazde vybrzdil hlupák na starej Skode Favorit(Amacák to tam pozná,vyšlapal som krásny kopec z Brehov na Pukanec).Letel som vyše 70km/h a len tak tak som ubrzdil za ním.Dole pod kopcom je stopka a tam sme sa stretli.Normálne som mal chuť tresknúť mu bidón o bočné ale som si prehryzol spodnú peru a nechal to tak.Vždy som ohŕňal nosom nad kotúč.brzdami,no po takejto skúsenosti nad zmenou uvažujem.
Ja dneska musim pochvalit vodicov na D1 😅 zopar z nich sice ukazovalo prostrednik po tom co som och vyblikal ALE vsetci sa uhli zo stredneho pruhu pekne do prava tak ako maju
Sem tam je to horsie sem tam je to lepsie ale zacinam mat pocit ze to vychovavanie vyblikanim a vytrubenim zavina mat zmysel a postupne sa aj teotli ucia ze maju jazdit v pravo
***** co vyblikavaju by som strielal ... a v piatok ked nas taky vyblikavac obehol, ked som som si dovolil predbiehat len 130 a on doletel ku mne aspon 180 .... no a potom o dost neskor mna vaze poslalo na obchadzku a za nou ked som sa zase dostal na R1 ma obiehal znovu ... som sa skoro pocural od smiechu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bohuzial realita vyzera uplne inac
Bezne to vyzera ovela kostrbatejsie a nejdu takto pekne vedla seba..... ale tak co by sme chceli ? nie kazdy je peto sagan
Bezne to vyzera ovela kostrbatejsie a nejdu takto pekne vedla seba.....
A ako teda idú? Tí na fotkách nejdú "vedľa seba", je to klasický balík, žiadna jazda vedľa seba. Ako potom vyzerá tá "kostrbatejšia" formácia?
Sem tam je to horsie sem tam je to lepsie ale zacinam mat pocit ze to vychovavanie vyblikanim a vytrubenim zavina mat zmysel a postupne sa aj teotli ucia ze maju jazdit v pravo
Zipsik písal o niečom úplne inom.