Co sa tyka lavopruznikov na dialniciach, tak tiez mam podobne skusenosti ako Zipsik. Avsak mam pocit, ze to je nejako uzemne ohranicene. D1 BA-TT je peklo. Ale tam su aspon 3 pruhy. Okolo Kosic na vsetkych vypadovkach sa vzdy najde niekto kto ide vyrazne pod limit a cely cas v lavom. Ale akonahle idem dalej od tychto dvoch oblasti, je pokoj. 2 tyzdne dozadu od Ziliny po Trencin bolo naozaj husto a ani raz som nemusel vypnut tempomat. Vsetci sa mi automaticky uhli a ked ma niekto dobehol, uhol som sa ja.
A uplna lahodka je ceska D1 Ostrava-Prerov. Je tam jeden 3 pruhovy usek a takmer stale tam natrafim na 3 Polske kamiony vedla seba.
ja tiez obcas "predbieham" na BA-TT cez pravy. Uvodzovky preto, lebo technicky to predbiehanie nie je. Na predbehnutie je nutne menit jazdny pruh, co nerobim. Kvoli mantakovi urcite nebudem brzdit, preradovat sa cez dva pruhy, zrychlovat a potom znovu cez dalsie dva spat.
.... cesta z Ivanky pri Dubaji smerom Bernolakovo....
toto je chutny preklep
A k teme, viac ako jazda v lavom/strednom pruhu mi prekaza, ze ti vodici ignoruju spatne zrkadielka a dianie za autom. Oni ani netusia, co sa za nimi deje. Odhad rychlosti bliziaceho sa auta v spataku je uz iba ceresnicka...
Policajt nemusí byť pripútaný, moderátor by asi mal. Inak Luky64 krásne a poučné video, dúfam, že teraz to už pochopí každý aj ten čo tvrdí, že jazdou v strednom pruhu eliminuje štátny prúser. 😀😀😀
Volodja, prečo mi vkladas do úst niečo, čo som vôbec nepovedal? Tá diaľnica je aká je a práve preto treba využiť služby patroly, ak sa dá. Trochu si to pritiahol za vlasy. Za sekundu určite neprídu, čo je síce škoda, ale radšej by som ich zavolal, ako by som sa mal spoliehať len na to, že som dal trojuholník 100m od auta. Na to by som na tej diaľnici ani nemal odvahu utekať 100m za auto.
moj kolega ktory dochadzal z trnavy vtipne vravel ze ak sa mu nahodou na tej trojprudovke pokazi auto tak ho len odstavi a uteka do pola a je mu jedno co bdue potom
krásne a poučné video, dúfam, že teraz to už pochopí každý aj ten čo tvrdí, že jazdou v strednom pruhu eliminuje štátny prúser. 😀😀😀
Milanko, ale s tvojím chápaním je to poslabšie. Teba to poučné video veľmi nepoučilo. Tak pár faktov: Video nazvali "Jazda po diaľnici" a pritom ho natáčajú na neukončenej stavbe diaľnice, ktorá nespĺňa normy a je preto nebezpečná.
V tom "poučnom" videu v čaae 1:00 policajt hovorí, že je to "Bezdôvodná jazda v strednom jazdnpom pruhu na trojpruhovej diaľnici."
O tom, že je to stavba a nie diaľnica som sa už zmienil. Ale v tom kontexte trbe vnímať fakt, že na takejto ceste nie je jazda v strednom pruhu bezdôvodná. Dôvodom je práve nevyhovujúci technický stav tej cesty.
No a porovnaj to s tým, ako to má byť. Citujem:
Krajnice
Diaľničné krajnice sa zriaďujú vždy ako čiastočne spevnené a čiastočne nespevnené. Šírka spevnenej časti krajnice, zahrňujúca aj 0,25 m široký vodiaci prúžok, je 2,75 m pri profile D 26,5 alebo 2,25 m pri profile D 24,5.
Milanko, tebe sa krajnica na tom poučnom videu zdá byť široká 2,25m? Alebo nebodaj 2,75m?
Mne teda ani náhodou nie a vnímam toto riziko ako dostatočný dôvod nebyť v pravom pruhu.
Ja sa riadim pri jazdení (nie len tam) platnými zákonmi a vyhláškami. Ty sa riadiš svojimi pocitmi a v prípade, že ťa zastaví polícia tak to treba vysvetliť im prečo tak jazdíš. Prečo je asi v tom úseku znížená rýchlosť. na 110. Je to práve kôli tomu chýbajúcemu odstavnému pruhu a krajnici. Cesta bola skolaudovaná a daná do užívania tak ako je, tak neviem o akej stavbe a nevyhovujúcom technickom stave hovoríš. Už si videl, že by autá jazdili po stavenisku alebo po neskolaudovanej ceste a štát by za to vyberal ešte poplatky?
Ty si teda riadne pomýlený.
Tebe sa citácia parametrov diaľnice zdajú moje pocity?
Prečo znížili rýchlosť na 110? Lebo je cesta vo výstavbe-prestavbe.
Ty považuješ vodorovné dopravné značenie stavby za môj pocit? Veď je to neodškriepiteľný fakt.
Tá cesta nebola skolaudovaná ako diaľnica, súdruhovia to nevedia dokončiť tak je to stavba bez stavania - čaká sa na zázrak. Tú kolaudáciu si si vymyslel a mňa obviňuješ s riadenia sa pocitmi.
Áno, videl som jazdiť po neskolaudovanej stavbe - ide o úsek D1 BB-TT
Kice, kedze vlastne tvrdis, ze policia postupuje protizakonne ked riesi ludi jazdiacich v strednom pruhu, resp. ze vlastne ani nema byt mozna jazda po stavenisku medzi BA - TT, tak nestracaj cas tu na fore. Vyuzi ho ucelne a presvedc o tom kompetentnych. Ministerstvo vnutra potom urcite stavenisko uzavrie a cely problem v ktorom pruhu jazdit zmizne. Dovtedy hadam prezijes, ak sa ti inteligentnejsi / prezieravejsi budu pri jazde po stavenisku riadit aktualnym stanoviskom policie a nie Tvojim osobnym nazorom.
Kice, to o jazde v lavom pruhu plati vsade pri viacprudovych cestach mimo obce, nie len na dialnici. A aj mimo obce ma vodic v lavom pruhu uvolnit cestu rychlejsie jazdiacemu vozidlu.
Jasne, mozes sa skriepit, ze to vlastne ani cesta nie je, iba stavba, ale aj ta stavba je len rekonstrukcia cesty, takze... to vlastne cesta je.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A uplna lahodka je ceska D1 Ostrava-Prerov. Je tam jeden 3 pruhovy usek a takmer stale tam natrafim na 3 Polske kamiony vedla seba.
toto je chutny preklep
A k teme, viac ako jazda v lavom/strednom pruhu mi prekaza, ze ti vodici ignoruju spatne zrkadielka a dianie za autom. Oni ani netusia, co sa za nimi deje. Odhad rychlosti bliziaceho sa auta v spataku je uz iba ceresnicka...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Policajt nemusí byť pripútaný, moderátor by asi mal. Inak Luky64 krásne a poučné video, dúfam, že teraz to už pochopí každý aj ten čo tvrdí, že jazdou v strednom pruhu eliminuje štátny prúser. 😀😀😀
Tu príklad, že nemusí ísť o žiadnu prekážku. Ktovie, čo sa stalo...
Milanko, ale s tvojím chápaním je to poslabšie. Teba to poučné video veľmi nepoučilo. Tak pár faktov: Video nazvali "Jazda po diaľnici" a pritom ho natáčajú na neukončenej stavbe diaľnice, ktorá nespĺňa normy a je preto nebezpečná.
V tom "poučnom" videu v čaae 1:00 policajt hovorí, že je to "Bezdôvodná jazda v strednom jazdnpom pruhu na trojpruhovej diaľnici."
O tom, že je to stavba a nie diaľnica som sa už zmienil. Ale v tom kontexte trbe vnímať fakt, že na takejto ceste nie je jazda v strednom pruhu bezdôvodná. Dôvodom je práve nevyhovujúci technický stav tej cesty.
Pozri si záber na krajnicu v tom poučnom videu tu
https://youtu.be/26zvCbg1Ly8?t=48
No a porovnaj to s tým, ako to má byť. Citujem:
Krajnice
Diaľničné krajnice sa zriaďujú vždy ako čiastočne spevnené a čiastočne nespevnené. Šírka spevnenej časti krajnice, zahrňujúca aj 0,25 m široký vodiaci prúžok, je 2,75 m pri profile D 26,5 alebo 2,25 m pri profile D 24,5.
Milanko, tebe sa krajnica na tom poučnom videu zdá byť široká 2,25m? Alebo nebodaj 2,75m?
Mne teda ani náhodou nie a vnímam toto riziko ako dostatočný dôvod nebyť v pravom pruhu.
Tebe sa citácia parametrov diaľnice zdajú moje pocity?
Prečo znížili rýchlosť na 110? Lebo je cesta vo výstavbe-prestavbe.
Ty považuješ vodorovné dopravné značenie stavby za môj pocit? Veď je to neodškriepiteľný fakt.
Tá cesta nebola skolaudovaná ako diaľnica, súdruhovia to nevedia dokončiť tak je to stavba bez stavania - čaká sa na zázrak. Tú kolaudáciu si si vymyslel a mňa obviňuješ s riadenia sa pocitmi.
Áno, videl som jazdiť po neskolaudovanej stavbe - ide o úsek D1 BB-TT
Jasne, mozes sa skriepit, ze to vlastne ani cesta nie je, iba stavba, ale aj ta stavba je len rekonstrukcia cesty, takze... to vlastne cesta je.