Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Superlight je v plane ak sa osveci, bral som co bolo skladom, tak ci tak pojde do 30dni naspat. Vyborny pristup, toby mali ponukat viaceri… bimjeam Slr boost sedi najlepsie zo vsetkych, ale vzdy moze byt lepsie, tak pokusam. Toto je posledna moznost, ak sa neosveci tak sa vracam k nemu, resp. menim za carbonio a tdf je tvoje ostogiske Jasne ze bolo, viac nas zaujma kde si ho zohnal
Superlight je v plane ak sa osveci, bral som co bolo skladom, tak ci tak pojde do 30dni naspat. Vyborny pristup, toby mali ponukat viaceri… bimjeam Slr boost sedi najlepsie zo vsetkych, ale vzdy moze byt lepsie, tak pokusam. Toto je posledna moznost, ak sa neosveci tak sa vracam k nemu, resp. menim za carbonio a tdf je tvoje ostogiske Jasne ze bolo, viac nas zaujma kde si ho zohnal
z r2-bike.de tiez ma prekvapilo ze su len tak na sklade, akurat nikde neviem zohnat adapter z ispecu na sram brzdy
Sworks Renegade 29-2.3 (druhy ma 575) a Northwave rebel 3 Tokyo Gold. Bez kufra samozrejme
Cau. Mas tie Sworks-y odskusane? Nieje to pri tej hmotnosti uplny papier? Renegade na zadok + Ground Control na predok by mohla byt celkom dobra kombinacia...
Nahodený ho mám na zadnom kolese už druhú sezónu. Má za sebou niekoľko tréningových výjazdov, technické XCO a pár maratónov. Zatiaľ bez problémov. Tlak drží veľmi dobre. Mám ešte jeden v zásobe. Ten však váži cca 600g. Čakám však na nový dezén s novou zmesou T5/T7.
Hej, zmes T5 a T7 resp. ich kombinácia sú nové zmesi. Zmenil sa však aj dezén. Renegate je rýchleší dezén. Vyhovoval mi iba vzadu. Vpredu mi "nesedel" v zákrutách. Nový dezén má však upravené bloky dezénu a vypadá, že aj na bokoch. Mne však vpredu najviac "sedí" Bontrager XR2 Team Issue v šírke 2,2".
S-Works majú dosť tenké bočnice. Ale zatiaľ som nemala problém ani s Fastrackom ani Renegate vo verzii S-Works. Ak chceš odolnejšie bočnice odporúčam verziu Control.
Kristina Zaujimava kombinacia XR2 vpredu s Renegade 2.3. Ako je na tom ten Bontrager velkostne? Kolko ma na sirku? Povedal by som, ze je o dost uzsi ako Ren.
backyfx Mam na nich uz mnoho km a zatial bez defektu. A ano, je to papier. Ten plastik je ako palacinka. Jemnucky, extremne poddajny. Su to specificke plaste, urcite nie allroundery na celorocne pouzitie. V mojom plastovom "satniku" maju ale nezastupitelne miesto. Je to taka srdcovka. Pocas roka viac krat prezuvam, vozim rozne kombinacie. Nie som ten typ, co hlada svaty gral. Kazdy plast ma svoje vyhody aj slabiny...
backyfx Mam na nich uz mnoho km a zatial bez defektu. A ano, je to papier. Ten plastik je ako palacinka. Jemnucky, extremne poddajny. Su to specificke plaste, urcite nie allroundery na celorocne pouzitie. V mojom plastovom "satniku" maju ale nezastupitelne miesto. Je to taka srdcovka. Pocas roka viac krat prezuvam, vozim rozne kombinacie. Nie som ten typ, co hlada svaty gral. Kazdy plast ma svoje vyhody aj slabiny...
Ved jasne. Pytal som sa schvalne, nakolko som jazdil Ikon-y v rovnakej hmotnosti bez EXO a ako asi vies, nedavno som predny sekol v zjazde a skoro sa prizabil... Nerad by som to zazil znovu, i ked nehovorim ze na 730g plastoch sa to iste stat nemoze... Len uz mam akysi vnutorny strach z toho, ak mi rozumies...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bimjeam Slr boost sedi najlepsie zo vsetkych, ale vzdy moze byt lepsie, tak pokusam. Toto je posledna moznost, ak sa neosveci tak sa vracam k nemu, resp. menim za carbonio a tdf je tvoje
ostogiske Jasne ze bolo, viac nas zaujma kde si ho zohnal
bimjeam Slr boost sedi najlepsie zo vsetkych, ale vzdy moze byt lepsie, tak pokusam. Toto je posledna moznost, ak sa neosveci tak sa vracam k nemu, resp. menim za carbonio a tdf je tvoje
z r2-bike.de tiez ma prekvapilo ze su len tak na sklade, akurat nikde neviem zohnat adapter z ispecu na sram brzdy
Kde mozes mesiac jazdit sedlo a potom ho vratit?
Cau. Mas tie Sworks-y odskusane? Nieje to pri tej hmotnosti uplny papier? Renegade na zadok + Ground Control na predok by mohla byt celkom dobra kombinacia...
S-Works majú dosť tenké bočnice. Ale zatiaľ som nemala problém ani s Fastrackom ani Renegate vo verzii S-Works. Ak chceš odolnejšie bočnice odporúčam verziu Control.