Pre motor bol pridany novy mod Tour+. V Kioxe boli urobene niektore upravy >
1. na kazdej stranke je informacia, ci je alebo nie je pripojeny smartfon,
2. Boli pridane nastupane vyskove metre aj v aplikacii Bosch ebike connect, cize uz po jazde je k dispozicii informacia v ciselnej forme nie iba v grafe ako doteraz.
3. Bola pridana funkcia pre "optimalnu" kadenciu, kde na jednej stranke ukazuje ci tlacite do pedalov viac, alebo menej.
4. Pridana funkcia porovnavania tras z hladiska vykonu.
5. Dalsie drobnosti.
V nyone pribudlo pocasie a dalsie zmeny.
Piste sem do vlakna postrehy. Zatial to vypada, ze je tam bug pri prepocitavani vysky. Po dnesnej jazde som vraj nastupal 4650 m.
Charakteristika pre motor >
www.pedelecforum.de
www.pedelecforum.de
Info bosch pedelec forum.
posledný komentár: 31. 8. 2025 o 22:17
posledný komentár: 1. 11. 2022 o 20:39
?????
Performance Line CX
Sw version 1.1.2.0
Hw version 0.0.6.0
Akoze som v tom novacik ale Hw verzia 0.0.6.0 ma nenaplna zrovna doverou
Presne tak... A keď Ti čkokoľvek nebude vyhovovať, vždy sa môžeš vrátiť ku konfigurácii, ktorá Ti najviac šmakovala...
Môj príspevok vychádzal z tohto zdroja: https://youtu.be/5w2sL9T4c3g?t=250
A tieto aktualizácie sú bezplatne či sa to platí?Skoda že to nejde aj doma urobit
Na 625ku batériu mi pri poslednej jazde 50 km s celkovým stúpaním 1200 m ostalo niečo medzi 21-39% percentami. (Purion - dva dieliky)
(vôbec nedokážem posúdiť, či spotreba je vysoká alebo v pohode ...)
Mne nastal problém pri sťahovaní update na kiox 300. Pri sťahovaní vo fáze 50% sa všetko vyplo. Moja chyba zabudol som demontovať speedbox 1. Na ovládači kioxu keď ho zapnem len bliká oranžová kontrolka a displej za nezapne. Viete mi s tým pomôcť. ? Ďakujem