Sasulnik to je OK, ale nedas informaciu tomu vonku o svojom umysle
pripadne sa da dovzdelat aj v otvarani klasickych dveri. Otvoriť v novom oknethumb_up2thumb_down
Kto si chce prežiť dnes škodoradosť, tak dnes nejaký pako z plechovice otvoril na svojej strane dvere tesne pred prichádzajúci autobus MHD v petržalskom Ovsišti. Samozrejme dvere boli no už nie sú. Veľmi dobré, že to urobil pred tým autobusom a nie nejakému cyklistovi. Možno sa teraz už naučí ako sa otvárajú dvere do cesty a na čo sú tie zrkadieľká na dverách.
urcite, lebo sa vozi po cykloceste zrovna vtedy, ked tam vyleti auto ...
inak tusim uz pisali, ze ten pan podnikatel frcal pri Sase cca 90kou, dost optimista
"Na to, aká je to cesta, išiel veľmi rýchlo. Vodič smie jazdiť len primeranou rýchlosťou, aby bol schopný zastaviť vozidlo na vzdialenosť, na ktorú má rozhľad. A on to nedodržal,“ uviedol na margo nehody zdroj blízky vyšetrovaniu."
Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu na mieste činu a v jeho okolí je úzka cesta plná zákrut, za ktoré vodič nevidí. „Ísť tam už 50-kou je obrovské riziko. Jazdieval tadiaľ často a podcenil to. Podľa znalcov išiel takmer 90-kou. Keby išiel zhruba 60-kou, mohol tragédii zabrániť. Výsledky znaleckých skúmaní by už mali byť hotové a je len otázka krátkeho času, kedy polícia vznesie obvinenie,“ dodal zdroj. https://www.cas.sk/clanok/2715055/posun-v-pripade-smrti-hasicov-juraja-35-a-michala-36-vazne-sa-vodic-suv-rutil-az-takto-rychlo/
Ked je tam zapcha, tiez sa pcham na kraj, aj ked asi menej. Ale to len ked sa ide krokom/zastavuje a auta su jedno na druhom. Take pripominanie zachranarskej ulicky.
Zápcha nebola, šiel takto od Zlatých pieskov az do Petržalky. Videl som autá za ním ako chodili hore-dole netušiac či sa snaží niečo obísť alebo sa niečomu vyhnúť. Na zachranarsku uličku stačí mať rozumný odstup, 1,5m je dostatočných. Toto je na defekt a pokutu.
On myslel rozostup medzi autami smerom dopredu, nie stranovy rozostup, ked som dobre pochopil. To znamena, ze tu ulicku vytvori az ked sa bude nejake zachranarske vozidlo blizit. To je podla mojho nazoru horsie...pri pomalej jazde v kolone jazdim pri pravom/lavom okraji vozovky a ked sa kolona spomaluje az zastavuje, tak uz idem za krajnicu, aby som vytvaral priestor vedla seba.
Záchranárska ulička by sa mala tvoriť už v momente, keď vidno, že doprava sa výrazne spomaľuje a začína sa tvoriť kolóna. Keď už budú autá tesne za sebou v kolóne, tak nie je priestor uličku vytvoriť. Veľké hasičské auto môže mať šírku až 2,5m. Kto si to nevie predstaviť, je to šírka autobusu.
Ja len toľko, že bezdôvodná jazda za krajnicou je porušenie zákona: (2) Na krajnicu smie vodič motorového vozidla vojsť len pri zastavení a státí alebo pri obchádzaní a vyhýbaní sa prekážke cestnej premávky; pritom je povinný dbať na zvýšenú opatrnosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pripadne sa da dovzdelat aj v otvarani klasickych dveri.
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
https://www.cas.sk/clanok/2715901/hroziva-dopravna-nehoda-auta-s-cyklistami-okolnosti-stale-vysetruje-policia/
https://www.cas.sk/clanok/2715901/hroziva-dopravna-nehoda-auta-s-cyklistami-okolnosti-stale-vysetruje-policia/
Verím, že na tomto fóre sú členovia (konkrétne dvaja), ktorí nám vysvetlia, že na vine je v podstate ten cyklista.
inak tusim uz pisali, ze ten pan podnikatel frcal pri Sase cca 90kou, dost optimista
"Na to, aká je to cesta, išiel veľmi rýchlo. Vodič smie jazdiť len primeranou rýchlosťou, aby bol schopný zastaviť vozidlo na vzdialenosť, na ktorú má rozhľad. A on to nedodržal,“ uviedol na margo nehody zdroj blízky vyšetrovaniu."
Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu na mieste činu a v jeho okolí je úzka cesta plná zákrut, za ktoré vodič nevidí. „Ísť tam už 50-kou je obrovské riziko. Jazdieval tadiaľ často a podcenil to. Podľa znalcov išiel takmer 90-kou. Keby išiel zhruba 60-kou, mohol tragédii zabrániť. Výsledky znaleckých skúmaní by už mali byť hotové a je len otázka krátkeho času, kedy polícia vznesie obvinenie,“ dodal zdroj.
https://www.cas.sk/clanok/2715055/posun-v-pripade-smrti-hasicov-juraja-35-a-michala-36-vazne-sa-vodic-suv-rutil-az-takto-rychlo/
Nestačí... Sanitka je širšia ako 1,6 m (aj viac), hasičské záchranné autá majú šírku cez 2 m a viac.