načo ti je požičovňa či napíjačka? to už sme nejaký rozmaznaný nie? .......
čakal som že niekto sa toto opýta.... pre tých čo nevedia čítať s porozumením, že by preto že v dnešných moderných cyklistických lokalitách to patrí k bežnému štandartu.... bez ohľadu či to ja potrebujem, alebo nie....
Ja len tak tajne dúfam, že tieto "moderné" vymoženosti sa nedostanú k nám do Fatry a že tu traily zostanú čisto na prírodnom základe - teda na základe starých poľovníckych a turistických chodníkov. Rovnako aj to nové čo budujú chalani je všetko o využití prírodných prekážok a všetko je vyskladané v súlade s prírodou. Isto tu nepotrebujeme žiadne zázemia ani nič podobné. Stačí občas obnovená studnička, horská chata a krčma. 😎
Autoportréty nemáte moc radi ale... Nedá mi nepochváliť sa. Viete, čo je to presviedčať malého chlapca od začiatku, že už je to len kúsok? A za tou zákrutou to už pôjde z kopca...
lokalny hreben
jeden z tych dni - idem len na Baske aj garmin zostal doma, tak trasa tu : https://sk.mapy.cz/s/lehugoropo
dalej modra na Rovienky, pri Rychtarskych zienkach som stretol Karola (Dubnicak - King na graveli) ako koncil s obedom pri ohniku , cervena na Demovec - prekvapivo vsetko v sedle az na par metrov v stupaniach, Ciernu horu som znova obisiel po zvaznici. vsade sucho, dobre sa islo. na Demovci - este mi zostala tycinka a 2dcl vody - tak dalej po cervenej na Suchy - tu uz je teren horsi - krasne useky striedaju nezjazdne ale celkovy dojem je OK. strasne ma to bavilo, ani neviem preco. no a uz by bolo blbe to nepotiahnut po Razdelie - "ved to je uz len dole kopcom"
cely hreben od Rovienok po Razdelie je poznaceny motorkarmi - brazdy vsade, chodniky zacina vymielat do V. nahneval ma najviac pekny singel z pod Ciernej Hory ktory je cely zly.
naopak prekvapila zlata TZ z Razdelia do Omastinej - tam som sa vyjasil. dokonca aj spodna cast bola znova zjazdna a dokonca pekna.
"Bežný" výjazd po okolí.
Kamarát na cca 30km najskôr sekol plášť na kameni, knôty to nedali tak prišla na rad duša s tým, že mám jedinú záplatu.
Približne 9km od domu chytil naraz ?-ku ježkov z kotvičníka a bolo vymaľované...
Až na to príšerné teplo fasa deň.
Napadlo mi "dotknúť" sa počas výjazdu niekoľkých riek a bývalých riek/riečok. Konkrétne sa podarilo vidieť Váh, Nitru, Starú Nitru, alúvium Žitavy a cestou späť rutinne aspoň pričuchnúť k Dunaju (pri Novej Stráži), umelé kanály som nepočítal, ale pár ich bolo. Počasie už dlhodobo na jednotku, dnes tu dole na stepiach tridsiatka. Ale na veľkých stromoch už vidno, čo sa blíži. Parafrázujúc Hammela, leto má už dlhé vlasy, jeseň vrávorá.
Tak inak to je brutál náhoda, som nikoho celý deň nestretol, len tých troch, akurát jeden z nich držal dušu v ruke, a napadlo mi, kua jazdím vždy sám, mám bezdušáky, ale tak kebyže prerazím tam poriadne, a som 40 km od domu😎…
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čakal som že niekto sa toto opýta.... pre tých čo nevedia čítať s porozumením, že by preto že v dnešných moderných cyklistických lokalitách to patrí k bežnému štandartu.... bez ohľadu či to ja potrebujem, alebo nie....
Absencia tychto hlúposti je zamer nie nedostatok....stretnes sa s tym aj v alpach
jeden z tych dni - idem len na Baske
dalej modra na Rovienky, pri Rychtarskych zienkach som stretol Karola (Dubnicak - King na graveli) ako koncil s obedom pri ohniku
cely hreben od Rovienok po Razdelie je poznaceny motorkarmi - brazdy vsade, chodniky zacina vymielat do V. nahneval ma najviac pekny singel z pod Ciernej Hory ktory je cely zly.
naopak prekvapila zlata TZ z Razdelia do Omastinej - tam som sa vyjasil. dokonca aj spodna cast bola znova zjazdna a dokonca pekna.
Kamarát na cca 30km najskôr sekol plášť na kameni, knôty to nedali tak prišla na rad duša s tým, že mám jedinú záplatu.
Približne 9km od domu chytil naraz ?-ku ježkov z kotvičníka a bolo vymaľované...
Až na to príšerné teplo fasa deň.
Napadlo mi "dotknúť" sa počas výjazdu niekoľkých riek a bývalých riek/riečok. Konkrétne sa podarilo vidieť Váh, Nitru, Starú Nitru, alúvium Žitavy a cestou späť rutinne aspoň pričuchnúť k Dunaju (pri Novej Stráži), umelé kanály som nepočítal, ale pár ich bolo. Počasie už dlhodobo na jednotku, dnes tu dole na stepiach tridsiatka. Ale na veľkých stromoch už vidno, čo sa blíži. Parafrázujúc Hammela, leto má už dlhé vlasy, jeseň vrávorá.
Trasa : Rakytie - Kráľka - Boženícky les - Komoča - Gúg - Stará Nitra - Alúvium Žitavy - Landor - Nová Stráž - Čerhát - Violín - PS Čergov - Bokoň - Bodzianske lúky - Rakytie
Počuj, nemali ste s parťákmi ten defekt niekde okolo Nesvadov pri Starej Nitre, tam som zdravil troch chalanov, ktorí riešili defekt...
a potom sa mi po..al tlmič
Však to, to sú tie veci medzi nebom a zemou…