Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Nájdite mi 6roc mazdu bez hrdze. Prosím chcem ju vidieť:) samozrejme nezatracujem motory a podvozky.
Desing interiéru a exteriéru je čisto subjekt vec. Je to napr jeden z dôvodov, prečo sa tieto autá neberú na operatívny leasing- hniju. Ak by popracovali na karosérii boli by to skvele trvácne autá
Nech sa páči aj keď nie 6 ročná ale 8 2013 Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Tie hnilé mazdy..to je mýtus rokov dávno minulých. Aj susedko má 2014 mazdu, negarážovanú jazdenú celoročne a zospodu to vyzerá lepšie ako niektoré EU autá podobného roku a užívania. Čo sa týka plechov karosérie tak ani náznak. Verím tomu že by sa možno aj tu našlo zopár majiteľov mazdy čo toto môže len potvrdiť.
To že mazdy hniju nie je od nejakého cca 2009 roku pravda, ja mám 3ju z 2011 a je úplne čistá
mal som 5ku, rv2006 a ano, podvozok bol hrdzavy, ale jazdila, karoseria hnila na zadnych lemoch, ale hlavne preto, ze bola na jednu stranu asi burana, ale mali sme ju od 2014 a vozila nas kde bolo treba
teraz mam 5tku, rv 2013 a vyzera jak nova, a podvozok tiez v pohode. obrazok je z pred mesiaca, mysiim ze na 8r auto v pohode a ani ine znacky by neboli ine...
na Ibize saom mal po jednej zime hrdzavu lisaj na celom vyfuku
To že mazdy hniju nie je od nejakého cca 2009 roku pravda, ja mám 3ju z 2011 a je úplne čistá
no podľa toho aj kde jazdíš. kamoš vo firme každé 4 roky berú dve nové mazdy. každá mazda je po 3 rokoch chytena. sice u nás je toľko soli a hrubého kameniva na ceste, že aj môj passat už mal lakované blatníky
will Dôvodov prečo sme nakoniec nezvolili mazdu CX30 bolo viacero.
Určite mínusom bol batožinový priestor a celkovo si myslím, že je to skôr taký mestský crossover.
Samozrejme si nedovolím tvrdiť, že mazda je zlé auto, ale je pravda, že pri hľadaní informácií o tejto motorizácii som sa naozaj stretol v zahraničných fórach aj s informáciami, že im hrdzavejú a že vôbec nemá takú spotrebu ako sa tvrdí. Je to predsa len hladký benzín 2.0 a mal som lancera 1.8 a teda kdeže 5 litrov. Jasné mazda má moderný motor, ale asi to nepôjde za 6 litrov. Ak niekto vlastní tak nech napíše reálne skúsenosti.
Negatívom sú pre mňa aj drahé diely, aj keď ich asi človek možno ani nebude potrebovať. Napr. moja kolegyňa v záruke mazdu reklamovala, že jej nejdú vzadu navíjať bezpečnostné pásy. Nechceli to uznať ako vadu, a že 900 eur. Nakoniec sa dohodli na polovicu. .celkom dosť.
Sú to, ale také veci, že neviem, či až tak zavážili, len sa to tak spojilo všetko dokopy plus nič moc dostupnosť a cena, ale ako hovorím, skôr sme zvolili iný typ auta. Mazdu by som si určite v pohode kúpil. U nás skončila na treťom mieste za toyotou corolla.
Vdaka. Ta spotreba sa da odsledovat na spritmonitor. A laka ma ten skyactive-x. Skor ma asi bude trapit malo miesta a to, ze to nie je kombi.
Nechcem kupovat jazdenku, ale nove zase aspon na 10 rokov. Este by som v pohode par rockov pojazdil Focusa, len od leta 2022 bude povinna dalsia debilina co upozorni na prekrocenie rychlosti. Nie, ze by som jazdil ako debil ale v BA sa jazdi bezne +10.
Mozno ale skoncim pri tej corolle. Len tam mi fakt vadi ta CVT prevodovka.
Musim si ich pozriet nazivo.
will Rátaj, že asi toho v autách pribudne viac, ak dobre viem tak pribudne povinnosť pre čierne skrinky a alkohol kontrola fúkač a pán boh nás ochraňuj keď bude euro 7.
jak v <> skus to opisat. 6 valec tam nie je z dovodu rozmaru, pokial si spravne pamatam maju prisne normy, ktore splnaju paradoxne vdaka vacsim kubaturam a poctu valcov. Mozno ma niekto doplni, ale sa mi vidi, ze to tu uz bolo vysvetlene. nickovw08 pekny pokus, nastastie som bol cely den mimo a z toho par hodin na ceste, kde som par beemiek urobil
Onehda sa tu diskutovala svietivost, LEDky v H7 atd. Ak by niekto chcel, na alze je teraz v zlave par H7 Osram Nightbreaker Laser +150 za 15e. Bezne su okolo 20-25, nie je to extra zlava, ale uz sa blizia cenou "obycajnym" znackovym, a imho za to ten rozdiel stoji.
Pred rokom som aj postoval fotky rozdielu po vymene https://www.mtbiker.sk/forum/post1658735.html#p1658735
Nez skusite LEDky miesto halogenov, skuste toto. Teda ak nemate svetla ala mliecne sklo, potom rozdiel fakt nebude znatelny.
komentik dobry. Pravda je, ze palit ich cez den je skoda, ale kto dnes denne svietenie nema, vie ho mat za par korun (a nedostane pokutu 30e od prisneho pampolicaja ako onehda ja s cerstvym vodicakom za bieleho dna cestou na brigadu).
Co tym myslis za par korun? Myslis tie ledky z aliexpresu ktore su umiestnene uplne mimo a vidim ich az ked som na jednej urovni s tym autom oproti?
Jasne, ked je niekto nemehlo a neda za ledky z aliexpresu 10e, ale len 5, moze to dopadnut aj tak.
Moje stali dvanast a hodinku roboty, len nemam normalnu foto ako to vyzera na aute. Vidiet ich uplne v pohode a ani som nerobil diery do naraznika.
To su v jednej "ziarovke" skombinovane oranzove a biele LED segmenty. Ma to kablik na pripojenie stavy pre biele-denne aj bajonet pre vstup z blinkrov. Biele svieti kym ide stava, potom ked dojde signal z blinkra, biela cast sa vypne a oranzova blika ako normalny blinker.
Cize ked das blinker vypne denne svietenie? To som tusim videl na bavorakoch ale neprislo mi to nejake ok. Ja svietim normalnymi H7 a ziarovku som naposledy menil snad pred 2 rokmi 😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Desing interiéru a exteriéru je čisto subjekt vec. Je to napr jeden z dôvodov, prečo sa tieto autá neberú na operatívny leasing- hniju. Ak by popracovali na karosérii boli by to skvele trvácne autá
Nech sa páči aj keď nie 6 ročná ale 8
Tie hnilé mazdy..to je mýtus rokov dávno minulých. Aj susedko má 2014 mazdu, negarážovanú jazdenú celoročne a zospodu to vyzerá lepšie ako niektoré EU autá podobného roku a užívania. Čo sa týka plechov karosérie tak ani náznak. Verím tomu že by sa možno aj tu našlo zopár majiteľov mazdy čo toto môže len potvrdiť.
mal som 5ku, rv2006 a ano, podvozok bol hrdzavy, ale jazdila, karoseria hnila na zadnych lemoch, ale hlavne preto, ze bola na jednu stranu asi burana, ale mali sme ju od 2014 a vozila nas kde bolo treba
teraz mam 5tku, rv 2013 a vyzera jak nova, a podvozok tiez v pohode. obrazok je z pred mesiaca, mysiim ze na 8r auto v pohode a ani ine znacky by neboli ine...
na Ibize saom mal po jednej zime hrdzavu lisaj na celom vyfuku
no podľa toho aj kde jazdíš. kamoš vo firme každé 4 roky berú dve nové mazdy. každá mazda je po 3 rokoch chytena. sice u nás je toľko soli a hrubého kameniva na ceste, že aj môj passat už mal lakované blatníky
Určite mínusom bol batožinový priestor a celkovo si myslím, že je to skôr taký mestský crossover.
Samozrejme si nedovolím tvrdiť, že mazda je zlé auto, ale je pravda, že pri hľadaní informácií o tejto motorizácii som sa naozaj stretol v zahraničných fórach aj s informáciami, že im hrdzavejú a že vôbec nemá takú spotrebu ako sa tvrdí. Je to predsa len hladký benzín 2.0 a mal som lancera 1.8 a teda kdeže 5 litrov. Jasné mazda má moderný motor, ale asi to nepôjde za 6 litrov. Ak niekto vlastní tak nech napíše reálne skúsenosti.
Negatívom sú pre mňa aj drahé diely, aj keď ich asi človek možno ani nebude potrebovať. Napr. moja kolegyňa v záruke mazdu reklamovala, že jej nejdú vzadu navíjať bezpečnostné pásy. Nechceli to uznať ako vadu, a že 900 eur. Nakoniec sa dohodli na polovicu. .celkom dosť.
Sú to, ale také veci, že neviem, či až tak zavážili, len sa to tak spojilo všetko dokopy plus nič moc dostupnosť a cena, ale ako hovorím, skôr sme zvolili iný typ auta. Mazdu by som si určite v pohode kúpil. U nás skončila na treťom mieste za toyotou corolla.
Nechcem kupovat jazdenku, ale nove zase aspon na 10 rokov. Este by som v pohode par rockov pojazdil Focusa, len od leta 2022 bude povinna dalsia debilina co upozorni na prekrocenie rychlosti. Nie, ze by som jazdil ako debil ale v BA sa jazdi bezne +10.
Mozno ale skoncim pri tej corolle. Len tam mi fakt vadi ta CVT prevodovka.
Musim si ich pozriet nazivo.
Inak zaujimave ze vacsinou su to tvrdenia ludi co jazdia na starsich autach 😅
Pred rokom som aj postoval fotky rozdielu po vymene
https://www.mtbiker.sk/forum/post1658735.html#p1658735
Nez skusite LEDky miesto halogenov, skuste toto. Teda ak nemate svetla ala mliecne sklo, potom rozdiel fakt nebude znatelny.
tak urciteee
https://insideevs.com/news/543110/tesla-model3-top-europe-september2021/
Jasne, ked je niekto nemehlo a neda za ledky z aliexpresu 10e, ale len 5, moze to dopadnut aj tak.
Moje stali dvanast a hodinku roboty, len nemam normalnu foto ako to vyzera na aute. Vidiet ich uplne v pohode a ani som nerobil diery do naraznika.