Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
nie si, sram je ... proste američania a na týchto samsungoch to nejde, napr mne párovanie šlo (note 20 ultra) dobre ale upgrade som už urobiť nedokázal ... našťastie mám ešte ipad inak by som to hodil do koša
Este dodam ze prehazka radi normalne aj ked je bajk odstaveny dlhsie... Len ked kuknem do apky tak to furt chce vyhladat axs a parovat, no prehazka radi normalne stale...
a na co treba kukat do app, na co tomu treba robit upgrade? zaujima ma to - lebo napr. taku kalkulacku mam na stole 15 rokov a nikdy som ju s nicim neparoval ani nerobil upgrade a stale rata dobre.
za mňa, keď som to prvý krát pridal do apky tak mi vyskočil update nuž som klikol ... a už to bolo len kus železa tak som musel hľadať riešenie ... ale od tedy som tú apku spustenú nemal
Ahoj, koľko vám vydrží batéria v prehadzovacke? Mne to prvom nabití vyšlo na 83 km, 1575 m výškových a 5:15 hod, plus nejaký čas na stojane pri ladení. Beriem, že tieto prvé jazdy som prehadzoval ako bláznivý plus mínusové teploty alebo okolo nuly, ale aj tak mi to príde strašne málo. Zlepší sa to po viac nabitiach alebo teplejším počasím? Lebo ako som bol z toho nadšený, tak toto je dosť pruser. To môžem celé leto voziť náhradnú batériu.
Ahoj, koľko vám vydrží batéria v prehadzovacke? Mne to prvom nabití vyšlo na 83 km, 1575 m výškových a 5:15 hod, plus nejaký čas na stojane pri ladení. Beriem, že tieto prvé jazdy som prehadzoval ako bláznivý plus mínusové teploty alebo okolo nuly, ale aj tak mi to príde strašne málo. Zlepší sa to po viac nabitiach alebo teplejším počasím? Lebo ako som bol z toho nadšený, tak toto je dosť pruser. To môžem celé leto voziť náhradnú batériu.
to mi ani nehovor ze baterka vydrzi 5h. Mam tiez novu XX1 AXS, ked prisla tak bola cervena tak som ju nabil no este nebol cas vyskusat to...
Batéria Sram AXS sa vybíja aj keď sa bajk preváža v aute ak je samotná batéria na RD, FD alebo sedlovke. Systém eviduje pohyb a tak je stále v spojení. Pre dlhší prevoz sa odporúča batérie odpojiť.
Batéria Sram AXS sa vybíja aj keď sa bajk preváža v aute ak je samotná batéria na RD, FD alebo sedlovke. Systém eviduje pohyb a tak je stále v spojení. Pre dlhší prevoz sa odporúča batérie odpojiť.
Toto je zaujímavé. Mám bajk zavesený v byte v kumbale za predné koleso a veľakrát za deň sa doň mimovoľne tukne, tak je možné, že by sa to vždy pripojilo? Koľko potom trvá uspatie? Mal by som teda batériu vyberať? Tá vydrž na prvé nabitie bola v rozsahu 16 dní.
Skúšal som tak bežne do bajku drgnut a ono sa to fakt prebudí. Otázka je, koľkokrát za deň sa to stane. Ak je táto znížená vydrž spôsobená týmto, tak to zasa až taký problém nebude, keď si pred dlhšou jazdou dám na to pozor. Uvidím ďalej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jedine co ma tam zaujima je na ktorom prevode som siel najviac a ake watty.
Zaujima ma to z dovodu opotrebenia kazety, dam vacsi alebo mensi prevodnik, aby som opotreboval kazetu rovnomernejsie.
Toto je zaujímavé. Mám bajk zavesený v byte v kumbale za predné koleso a veľakrát za deň sa doň mimovoľne tukne, tak je možné, že by sa to vždy pripojilo? Koľko potom trvá uspatie? Mal by som teda batériu vyberať? Tá vydrž na prvé nabitie bola v rozsahu 16 dní.