Kategórie
Bike-tech
savings Shimano SM-BB71-41B HTII stredové zloženie, 41x86.5 mm Press Fit
17,29 €
savings
MOC 29,99 €
Race Face Double Row stredové zloženie, 30 mm, BB92, PressFit, MTB
52,99 €
MOC 59,99 €
savings Shimano SM-BB71-41A stredové zloženie, 89.5/92 mm, Press Fit, Hollowtech II, mtb
15,89 €
savings
MOC 29,99 €
savings Shimano BB-MT500 stredové zloženie, MTB, 41x89.5/92 mm
13,69 €
savings
MOC 23,99 €
savings SRAM GXP stredové zloženie, 89/92 mm, Press Fit, MTB
37,99 €
savings
MOC 55,99 €
savings e*thirteen Press Fit stredové zloženie, BB-89.5-92, MTB
62,99 €
savings
MOC 90,99 €
savings Shimano BB-MT800-PA stredové zloženie, 89.5/92 mm, MTB, Hollowtech II
16,49 €
savings
MOC 32,99 €
savings SRAM DUB V3 sada vymedzovacích podložiek pre stredové zloženie
11,89 €
savings
MOC 19,99 €
-10% FSA BB-30/PF-30 (MS188) podložky pre stredové zloženie
4,39 €
-10%
MOC 4,89 €
ja som taky *uj ze som si zasa kupil bike s pressfitom, prisambohu ze ten dalsi uz bude bez neho, to bude zakladna podmienka
A možno zavazi aj to že bajk prakticky neumyvam, lebo som zistil že jednak sa vrstva blata od určitého momentu už nezvacsuje a ešte to aj husto vyzerá,napr v lete počas dlhotrvajúceho sucha ;-]
Celý sloh len na vyváženie, že sú aj jedinci ktorým PF funguje ...
Ivast - ten casovy usek som sem dal preto, aby som ukazal ako kratko mi to vydrzi. Aj na predoslom biku e***** som to musel menit kazdy rok. Ale ok, ak chces iny udaj, tak to za tych 9,5 mesiaca bolo cca 9000 km.
Ak by ste mi prosim niekto odporucili drahsi kvalitnejsi pressfit, tak si ho kupim. Aktualne mam tento:
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/stredove-zlozenia/press-fit/shimano-sm-bb94-41a-pressfit-stredove-zlozenie.html
Priemer je 41 mm
savings Shimano SM-BB94 stredové zloženie, 89,5/92mm, MTB, Pressfit
23,99 € savings
MOC 47,99 €kolko si menil (otacal) retazi a ineho spotrebaku ?
zarad pressfit medzi ne ...
Tak som zhodil kľuky a zistil že vnútorné krúžky už majú asi 1 mm vôľu, a vypadlo mi odtiaľ niečo tenké roztrhnuté gumeno-plastové. Takže takto po 22 000 km
v rozumnej cene? tie loziska vydrzia strasne malo, minulu sezonu som menil trojo a to nevapkujem,nevozim sa v dazdi blate...
https://www.bike24.com/p2158922.html
Alebo pozri ci nema volaco kompatibilne Hambini
objavilo sa mi pukanie v strede Fsa Pressfit BB-86. Vyčistil som namazal ale neprestalo. Myslíte že k tomu môžu prispievať tie zvlnené podložky ktoré tam robia kúsok medzeru ? Dotiahnuté mám poriadne.
Ďakujem za rady.
Problém teraz je, že kľuky z nejakého dôvodu nejdú zasunúť úplne na doraz, ostáva cca 2 mm fuga. Prešmykač mám už na doraz, takže výsledok je, že teraz nedokážem vpredu prehodiť na veľký prevodník. Nestretli ste sa s niečim podobným? Fakt nechápem, kde môže byť problém, veď oska nemá žiadne osadenie, ktoré by tam mohlo prekážať...
podarilo sa už niekomu nalisovať PressFit BB71-41A/BB91-41A tak, že nebral ohľad na označenie strán Ľ/P? Ložiská majú rovnaký rozmer, avšak iné označenie.
Pýtam sa preto, že som si až po nalisovaní spomenul na označenie strán na tom odnímateľnom ochrannom strede, pričom misky po jeho odňatí majú rovnaký tvar/rozmer/aj označenie. Vďaka.