Malatiná - Magurka Nízke Tatry
79 km, 1121 m
Plán bol 100 km, návrat okolo Liptovskej Mary, výšľap na Havránok a blabla ďalej...
Ale kvalitná ľadová plocha o dĺžke cca. 1,3 km pod Magurkou, za ktorú by sa veru nemuseli hanbiť ani organizátori olympijských hier mi dala "trochu" zabrať ?
Úplne nejazdné a bolo treba tlačiť krajom v hlbokom snehu, pretože korčuľovať v karbónových letných tretrách som sa ešte nenaučila, ale dám si to za cieľ budúcu zimu ???
Takže bolo treba prepnúť do módu turistika so závažím a 40 minút v háji ? No a zjazd samozrejme kamikadze ??
Ale inak parádny deň na biku ?
Len málokto okrem miestnych obyvateľov tuší, že ide o skúšobne, v ktorých sa svojho času ozýval rev jediných prúdových motorov, ktoré sa kedy vyrábali na Slovensku.
Vyvinuli ich v osemdesiatych rokoch československí a sovietski konštruktéri pre vtedajší štátny kolos Považské strojárne. Tomu zodpovedal aj ich názov DV-2, alebo aj Dneper-Váh.
....zaujimave, snad sa tie veze dockaju najakeho revitalizacneho projektu vo forme hipsterskeho remeselneho piovovaru "Tryskac" kde popri vyrobe piva bude paradny pub s pravidelnymi kulturno spolocenskymi akciami a s pridruzenym muzeom letectva a kozmonautiky. Alebo Sulik v nich zdetekuje novy potencialny objekt na vyrobu zeleneho vodika. Dik za tip/ clanok, zaujimave citanie.
Včera bol prvý zahrievaci race tejto sezóny. Trošku nízka účasť, keďže nie každému sa chce jazdiť cestný pretek v 0 stupňoch.
Nízku účasť ale vyvazilo to, že s nami išiel 3x WUCA svetový rekordér na 100km, 200km a 100 miles, ktorý nakoniec aj vyhral.
A mne nezaratalo segment, lebo som vypol aktivitu asi 3 metre príliš skoro
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
79 km, 1121 m
Plán bol 100 km, návrat okolo Liptovskej Mary, výšľap na Havránok a blabla ďalej...
Ale kvalitná ľadová plocha o dĺžke cca. 1,3 km pod Magurkou, za ktorú by sa veru nemuseli hanbiť ani organizátori olympijských hier mi dala "trochu" zabrať ?
Úplne nejazdné a bolo treba tlačiť krajom v hlbokom snehu, pretože korčuľovať v karbónových letných tretrách som sa ešte nenaučila, ale dám si to za cieľ budúcu zimu ???
Takže bolo treba prepnúť do módu turistika so závažím a 40 minút v háji ? No a zjazd samozrejme kamikadze ??
Ale inak parádny deň na biku
48.7273089N, 18.3060689E
Vyvinuli ich v osemdesiatych rokoch československí a sovietski konštruktéri pre vtedajší štátny kolos Považské strojárne. Tomu zodpovedal aj ich názov DV-2, alebo aj Dneper-Váh.
https://e.dennikn.sk/439032/motor-ktory-mal-b*****ovazia-nezvladol-zmenu-rezimu/?cst=c526043ea646969d6d99fb446287c22f8255ca90
Trip Dist: 29.89 km
Ride Time: 1:58:56
Avg Speed: 15,02 km/h
Max Speed: 49,89 km/h
Altitude Up: 933 m
Temperature: +3,5°C
Nízku účasť ale vyvazilo to, že s nami išiel 3x WUCA svetový rekordér na 100km, 200km a 100 miles, ktorý nakoniec aj vyhral.
A mne nezaratalo segment, lebo som vypol aktivitu asi 3 metre príliš skoro
https://ultracycling.com/archive/jonas-bohr-200-km-attempt-july-10-2021/
Neskutocne, co ten clovek vo svojom veku robi.