Ak si nepožiadal o ročné zúčtovanie dane, mal si podať priznanie sám alebo oznámiť predĺženie lehoty na podanie priznania do konca marca.
Ak si mal aj iný príjem ako zo zamestnania, napr. z prenájmu, z podnikania, z predaja kryptomeny, či z podielu na zisku alebo predaja cenných papierov, tak ani by ti zamestnávateľ neurobil RZD, lebo musíš podať daňové priznanie, v ktorom sa vycisli základ dane podľa jednotlivých druhov príjmu.
Nie, to vôbec nemusí byť tak. Potvrdenie o vykonaní RZD je zamestnávateľ povinný dať zamestnancovi do 30.4., resp. najbližší pracovný deň, ak je tento dátum cez víkend.
Je ešte len 11.4., tak nerob paniku. Aj RZD sa robí najneskôr do 31.3.
Navyše, ak by si mal nejaký preplatok na dani, uvidíš ho až v aprilovej mzde. O nedoplatku by si bol tiež informovaný.
a co chces mat vo vyplatnej paske?
ja v nej nemam nic o rocnom zuctovani
ekonomka mi ho poslala 24.3., mam tam rovnu 0 takze neni co platit ani dostat
ale ten papier by si mal dostat aj tak
Ked si tam mal 0 tak teraz rozmyslam, ci zarabas tak malo ze neprichadzas o odpocitatelnu polozku alebo zarabas tak vela ze si stale v najvyssej sadzbe dane … kazdopadne zjavne nepatris do strednej vrstvy
tento rok to vyslo na 0, inokedy to vychadza +- par centov. nemam ziadne mimoriadne odmeny ani odpocitatelne polozky a robil som cely rok bez prerusenia takze to tam nema co ine vyjst
Rzp vám vychádza 0??? Mne zatiaľ každý rok vracali vyše 100e (400-800 väčšinou) niekedy aj cez 1000... Nejak asi neviete počítať, asi ste si v škole na ušiach sedeli ?
Trochu odbočím... Mám už pár km znatelnu vôľu v strede, už aj dosť veľkú... Nezasekne sa to? Je to octalink oska, čo najhoršie hrozí? Naskytá sa mi nápad, dať tam nejaký iný typ osky, aký je podľa vás naj (cena/výdrž)?
Nie, to znamena, ze mu mzdarka, resp. system, dobre pocitala preddavky
Tak urcite.
Znamena to, ze ma rocny prijem <20000Eur a uplatnoval si mesacne nezdanitelnu cast zakladu dane alebo >38000Eur a neuplatnoval si mesacne nezdanitelnu cast zakladu dane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak si nepožiadal o ročné zúčtovanie dane, mal si podať priznanie sám alebo oznámiť predĺženie lehoty na podanie priznania do konca marca.
Ak si mal aj iný príjem ako zo zamestnania, napr. z prenájmu, z podnikania, z predaja kryptomeny, či z podielu na zisku alebo predaja cenných papierov, tak ani by ti zamestnávateľ neurobil RZD, lebo musíš podať daňové priznanie, v ktorom sa vycisli základ dane podľa jednotlivých druhov príjmu.
Je ešte len 11.4., tak nerob paniku. Aj RZD sa robí najneskôr do 31.3.
Navyše, ak by si mal nejaký preplatok na dani, uvidíš ho až v aprilovej mzde. O nedoplatku by si bol tiež informovaný.
ja v nej nemam nic o rocnom zuctovani
ekonomka mi ho poslala 24.3., mam tam rovnu 0 takze neni co platit ani dostat
ale ten papier by si mal dostat aj tak
Trochu odbočím... Mám už pár km znatelnu vôľu v strede, už aj dosť veľkú... Nezasekne sa to? Je to octalink oska, čo najhoršie hrozí? Naskytá sa mi nápad, dať tam nejaký iný typ osky, aký je podľa vás naj (cena/výdrž)?
Tak urcite.
Znamena to, ze ma rocny prijem <20000Eur a uplatnoval si mesacne nezdanitelnu cast zakladu dane alebo >38000Eur a neuplatnoval si mesacne nezdanitelnu cast zakladu dane.
20 000 rocne by som chcel mat