Kategórie
Bike-tech
savings fizik Tempo Powerstrap R5 tretry, modrá/čierna
od 89,90 €
savings
MOC 139 €
Akcia savings Castelli Intenso Unlimited návleky na tretry, žltá neón
44,99 €
savings
MOC 69,99 €
savings ALÉ Neoprene Shoecover návleky na tretry, čierna
od 56,99 €
savings
MOC 81,99 €
savings FORCE Spring návleky na tretry softshell, čierna
od 16,69 €
savings
MOC 24,90 €
-8% GOREWEAR Sleet Insulated Overshoes návleky na tretry, čierna
od 89,99 €
-8%
MOC 102 €
Otázka znie, akú majú výhodu cestné tretry oproti xc okrem hmotnosti? Veľa výrobcov ponúka ten istý model pre xc aj cestu.
Na začiatku sa prikláňam k xc aj na ceste nech môžem aj normálne chodiť keďže plánujem endurance bike, ale čo potom neskôr?
Vďaka
a tiež by som chcel vedieť odoveď na otázku od marekr-a, tiež mi nie práve lacné pearl izumi toto spravili (ale sranda, len na pravej nohe), riešim to tak, že ak sa v nich viac spotím resp zmoknem tak tam napchám papier a ono sa to trochu napraví ... ale trvalé riešenie to nie je
a tiež by som chcel vedieť odoveď na otázku od marekr-a, tiež mi nie práve lacné pearl izumi toto spravili (ale sranda, len na pravej nohe), riešim to tak, že ak sa v nich viac spotím resp zmoknem tak tam napchám papier a ono sa to trochu napraví ... ale trvalé riešenie to nie je
Písal som na support, Frnančeska mi uznala reklamáciu, môžem si vybrať v rovnakej cenovej hladine nové tretry avšak celý eshop majú vybrakovaný tak budú vracať peniaze.
Stary gumeny (nie plastovy) mtb model Crivit z Lidlu, kufor je tak cca 1mm pod podrazkou. Na chodzu OK (iba ibcas skrtnu), na soferovanie som neskusal.
Ak pomoze, poslem foto (ale pochybujem, ci ich po X rokoch maju rovnake)
Osobne som zatial neskusal, ale zvyknu si ludia tretry vyprat v umyvacke riadu.
A obcas pouzit toto.